E36-GunTixV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Reku paņem kodu, iemet eparts.lv vai līdzīgā lapā un pasūti... http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=36&fg=15
Kods - 36131181068
Uzrāda, ka caur eparts, parastajiem cilvēkiem cena ir 15,27 eur gabalā
Kods - 36131181068
Uzrāda, ka caur eparts, parastajiem cilvēkiem cena ir 15,27 eur gabalā
Ta , parak jauna te neka nau tikai tas ka mana lamata ir jau nonakusi DK. Tika nobraukti 2064km un tehniski bez problemam. Bet bmw ar lv numuriem laikam citas valstis nepatik ,sakas Polija ,ka muitnieki 2st mani aiztureja domaja ka vedu kontrobandu. Dabuju visu autinu uz cela izkravat un muitnieks padauzot ar skruvgriezni pa bagaznieka apaksu cipa saka dubulta grida davai braucam uz bedri. Karoce nobraucu liekus 14km uz bedri un pakasu 2st no sava laika. Sanaca ta ka man viss bagans izlimets ar vibro izolaciju un neskan ka tuks blekis, bet ar dobju skanu un sie padomaja dubulta grida un pilna ar cigaretem. Un bonusa aprava apsivkas aplauza klipsus un visu pameta, saliec atpakal tad dabus papirus. Biju dusmigs sekoja daudzi vardi no manas puses ar lielajiem burtiem bet neko nepadaris tads viniem darbs. Un ar to nebeidzas ,Vacija jau polizei mani nostuma no baanna un tur gandriz tas pats scenarijs papiru parbaude, bagazas, kur brauc? izrevideja maku, bardacoku un palaida. Daudz reizes biju uz vaciju braucis un angliju nekas tads nebij piedzivots. Tagad domaju pedejo reiz citas reizes lidosu gars un stulbs cels bij citu vietu sniegs putina, ta lietus ,ta saule un vejs tika piedzivoti visi gadalaiki.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es jau neko nesaku, bet ja viss beidzās vairākas stundas vēlāk nekā plānots plus ar sačakarētiem klipšiem tad varēja beigties daudz labāk
izlasīju divas reizes, tā arī nesapratu, ko tu ar to gribēji pateikt
tas normāli( par PL), īpaši negruzītos par apšuvmu knopkām un pāris stundām, var sanākt arī čābīgāk, it sevišķi, ja patīk runāt pretī :grāmatu_esmu_lasījis:
tas normāli( par PL), īpaši negruzītos par apšuvmu knopkām un pāris stundām, var sanākt arī čābīgāk, it sevišķi, ja patīk runāt pretī :grāmatu_esmu_lasījis:
Neko negribeju pateikt vienkarsi uzrakstiju ka man gaja cela ja nu pie vecuma aizmirstaskkk_24 rakstīja:izlasīju divas reizes, tā arī nesapratu, ko tu ar to gribēji pateikt
Kas tur čābigs var sanakt ka neko pretlikumigu nevedu un man bij katra minute darga, jo parinieks lidoja uz lv
un man bij jaiet uz darbu.
tas pirmais nebija tev domāts
var, var..tici man, gribēs iz*ist tev smadzenes, tā arī izdarīs..
var, var..tici man, gribēs iz*ist tev smadzenes, tā arī izdarīs..
Par šito esmu dzirdējis, ka uz robežām muitniekiem patīk revidēt mašīnas, pašam par laimi nav gadījies. Bet vai tad nav nekādu iespēju iesniegt sūdzību par sabojātām detaļām? Lai arī tikai klipši, bet nu tomēr stulbi...
Tas ir tā pat kā, ja tavu sievieti pārmeklējot apgrābsta, gribas uzreiz štangā ielikt!
Tas ir tā pat kā, ja tavu sievieti pārmeklējot apgrābsta, gribas uzreiz štangā ielikt!
Stulba situācija sanāca tev, kaut kāds murgs!
Vai tad viņi drīkst raut kaut kādus apšuvumus nost no mašīnas bez pamatotām aizdomām?!
Es domāju ka tur vairāk nevis dēļ numuriem piesējās, bet vairāk deļ tāda uzmanību piesaistoša e36.
Man vecais nesen bija ar vieglo aizlaidis uz Austriju un nekur viņam nepiesējās, jo brauca ar neitrālu vw tauranu un slēpēm uz jumta
Bet tanī pat laikā kad es braucu uz Norgi ar savu ex balto kūti un lv numuriem, jau latvijā manu mašīnu pārbaudīja
Nezinu kāpēc tā, jo ja jau tu gribētu kaut ko nelegālu pārvest, diez vai tu brauktu ar tādu pamanāmu auto.
Gan jau garīgais sabojāts bija ne pa jokam šādā situācijā.
P.s. kāpēc nebrauci ar prāmi no Liepājas uz Rostoku?! vismaz nebūtu jākratās caur tiem Poļiem!
Vai tad viņi drīkst raut kaut kādus apšuvumus nost no mašīnas bez pamatotām aizdomām?!
Es domāju ka tur vairāk nevis dēļ numuriem piesējās, bet vairāk deļ tāda uzmanību piesaistoša e36.
Man vecais nesen bija ar vieglo aizlaidis uz Austriju un nekur viņam nepiesējās, jo brauca ar neitrālu vw tauranu un slēpēm uz jumta
Bet tanī pat laikā kad es braucu uz Norgi ar savu ex balto kūti un lv numuriem, jau latvijā manu mašīnu pārbaudīja
Nezinu kāpēc tā, jo ja jau tu gribētu kaut ko nelegālu pārvest, diez vai tu brauktu ar tādu pamanāmu auto.
P.s. kāpēc nebrauci ar prāmi no Liepājas uz Rostoku?! vismaz nebūtu jākratās caur tiem Poļiem!
drīkst..un ja gribēs izjaukts tev to mašīnu tā, ka apšuvumi liksies mazāka problēma..
PL muitniekiem ļooti patīk vieglie/busi ar LV un LT numuriem, bet nu jā,- kā paveicas, ir daudzreiz izbraukts cauri un nekas..iesaku nebraukt Augustovā, bet braukt pa kazu takām apkārt(tā nereti sanāk arī ātrāk, nav jāstāv korķī ar furēm)
PL muitniekiem ļooti patīk vieglie/busi ar LV un LT numuriem, bet nu jā,- kā paveicas, ir daudzreiz izbraukts cauri un nekas..iesaku nebraukt Augustovā, bet braukt pa kazu takām apkārt(tā nereti sanāk arī ātrāk, nav jāstāv korķī ar furēm)
Vairak kaa gadu esmu braukajis uz vaciju ar renault trafic un diezgan biezi polijaa muitnieki stadinaja un parbaudija visas mantas utt, bet kad tik traki, ka rauj visu nost nekad nav bijis un tas, ka vacija tevi aptur ir tiri normala paradiba, ari bijis lidzigi, pat telefonu nacies mentam dot
a tukšas cigu paciņas drīkst vedāt aizbāstas aiz apšivkām, nu tip vibroizolācija skats ka šie norauj apšivku a tur cigu pačkas, bet paņemot rokā zarazas tukšas, ko nu?!
labākais interneta warriors
tāpēc javedā līdzi viegals uzvedības bābietis, aptur policija, šī izkar pupus, uzsūkā mentam lollipopu, šis smaidīgs palaiž vaļā, kad viņas pakalpojumi nav vajadzīgi izsēdini kkur nekurienē lai indiāņus mierina,kamēr šie viņu pusdienās nenorijkretīns rakstīja:Vairak kaa gadu esmu braukajis uz vaciju ar renault trafic un diezgan biezi polijaa muitnieki stadinaja un parbaudija visas mantas utt, bet kad tik traki, ka rauj visu nost nekad nav bijis un tas, ka vacija tevi aptur ir tiri normala paradiba, ari bijis lidzigi, pat telefonu nacies mentam dot
labākais interneta warriors
Autins jaaa pieversa uzmanibu. Sie saka strada DK a brauc ar tik vecu masinu pie siem ar srotiem nebraucot. Es siem saku milu klasiku un braucu. Talak braucot pa PL saku pieverst uzmanibu, kadi ta siem bentliji brauc, un tika redzeti visadi luzni un diezgan daudz pat vinu to veco polu fiatu P.S protams bij ari ari normali autini.kristaps90 rakstīja:Stulba situācija sanāca tev, kaut kāds murgs!
Ar prami nebraucu jo novilku laiku lidz pedejam majas. Sakuma domaju lidot vai braukt ar masinu, kamer domaju
lidmasinas bilete bij jau 300 pari eiro un pramis ar uz vietas dargak un ilgi iet. Par cik vel vineju degvielu 50eiro un pasam sanaca pa 150 eiro tik ieliet un baka vel palika 15l degviela uzskatu pa leto, vienigais negulejis.
Ir dzirdets ka citiem pat sedeklus sagriezot meklejot ko...Kaskadieris rakstīja:Par šito esmu dzirdējis, ka uz robežām muitniekiem patīk revidēt mašīnas, pašam par laimi nav gadījies. Bet vai tad nav nekādu iespēju iesniegt sūdzību par sabojātām detaļām? Lai arī tikai klipši, bet nu tomēr stulbi...
Ja man butu bijis laiks vienozimigi butu kasijies talak un ko rakstijis laika trukumma del devos talak.
Abida lielaka ka visu aprauj un pasam jaliek atpakal... s.uds par tiem klipsiem fakts ka tads par atieksmi.
Man tiesi vis tas sanaca Augustovaa.kkk_24 rakstīja:drīkst..un ja gribēs izjaukts tev to mašīnu tā, ka apšuvumi liksies mazāka problēma..
he,he, es ar atceros tās poļu spičku kastes, viena no tam kastēm gandrīz apkrita uz jumta vienā līkumā, žēl kad nebija kamera pie rokas.
Diezgan prikolīgi bija braukt pa tiem šaurajiem poļu ceļiem ar Angļu mašīnu + tās nomales tā izdangātas ka pat Latvijā neko tādu neatradīsi( es runāju par tiem mazākās nozīmes ceļiem nevis bāni, tur viss smuks un līdzens!)
Atvainojos par bez tēmu!
Diezgan prikolīgi bija braukt pa tiem šaurajiem poļu ceļiem ar Angļu mašīnu + tās nomales tā izdangātas ka pat Latvijā neko tādu neatradīsi( es runāju par tiem mazākās nozīmes ceļiem nevis bāni, tur viss smuks un līdzens!)
Atvainojos par bez tēmu!
Esu atpakal LV. Un soreiz cels atkal ne bez starpgadijumiem. Nositu jenotu LT ar bamperu. Tagad nesmuks purnins miglas nau, sieta nau, numurs sanurcits, un laikam sezona bus beigusies sim bmw.
Pedeja laika maz sanak but foruma. Bet kas pamazam notiek. Un lielako ties ap compactu.
Tika samainiti sarniri prieksa ieksejie, arejie, sailentbola bukses, stures pirksti.
Un iepirktas prieksejas bremzu slaukas un stabilizatora atsaites un vajadzigi prieksejie amisi ja kads
ko var piedavat pa normalu ciparu drosi PM (jaunus) Vel jatiek galaa ar durvju rokturi , sudigi taisas valaa
un izputeju ta jau vares kadu laiku braukt.
Tika samainiti sarniri prieksa ieksejie, arejie, sailentbola bukses, stures pirksti.
Un iepirktas prieksejas bremzu slaukas un stabilizatora atsaites un vajadzigi prieksejie amisi ja kads
ko var piedavat pa normalu ciparu drosi PM (jaunus) Vel jatiek galaa ar durvju rokturi , sudigi taisas valaa
un izputeju ta jau vares kadu laiku braukt.
Kas ar sedanu notiek?
Sedans arii netiek abizots. Ar vinu neparvietojos jo , vairak vai mazak nolaidusas rokas uz vinu skruvets netiek
bet tikai pirktas dalas turpmakiem darbiem. Un mekleta vieta kada garaza kur vinu iedzit un parjaukt.
Vajadzigs parmetinat arkas un samainit mainamas virzbuves dalas kur rusa , prieksas sparnus, brilli, prieksas haubi.
Un kada bilde.
bet tikai pirktas dalas turpmakiem darbiem. Un mekleta vieta kada garaza kur vinu iedzit un parjaukt.
Vajadzigs parmetinat arkas un samainit mainamas virzbuves dalas kur rusa , prieksas sparnus, brilli, prieksas haubi.
Un kada bilde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right