Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13
- chevron_right
Ir viena tāda lieta - man ir nesen tik salikts dzinējs, sooo nezinu kas un kā ar viņu, ja kkas pa ceļam atgadīsies cerams ka savējie sapratīs un pie viena aizdos priekšējo āķi !
Ja viss ar finansēm izdosies tad būšu 100%, bet uz doto momentu varu teikt tik 70%
Ja viss ar finansēm izdosies tad būšu 100%, bet uz doto momentu varu teikt tik 70%
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Tas jau ir Karllo Koijotos!Rom4iks_328 rakstīja:Agnis rakstīja:Pēc takām afterītis Džastiņā
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Rom4iks_328 rakstīja:Agnis rakstīja:Pēc takām afterītis Džastiņā
Jeebaal sen shitaa nebiju sasmeejies
Kāds no Madonas vai tās apkaimes brauks ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Johnny rakstīja:Tas jau ir Karllo Koijotos!Rom4iks_328 rakstīja:Agnis rakstīja:Pēc takām afterītis Džastiņā
Būšu pie raibā arī no rīta ap 12:30 vēlākais. Takā kolonna kavēsies kas ir normāli, tad nesteigšos. Sencis arī brauks līdzi ar savu audāru, patīk tādi pasākumi, cerams ka nebūs daudz heiteri jo tas viņam īsti neinteresē. Saprot ka bmw pasākums, taču grib pabraukāt līdzi un kas zin, varbūt tomēr nākamais būs bembis viņam ne audārs.
Tiekas 6dien tad pie raibā tie kas sāk no siguldas. Jūtu, ka briest kaut kas bāigi lābs, kā reiz ar jaunu sajūgu iesākšu braucienu uz līgatni hehe.
Tiekas 6dien tad pie raibā tie kas sāk no siguldas. Jūtu, ka briest kaut kas bāigi lābs, kā reiz ar jaunu sajūgu iesākšu braucienu uz līgatni hehe.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Buus laikam japievienojas un jasagaida Siguldaa. Buus interesanti ar parkingu 6dienas dienaa ja tiksies pie raibaa. Un gadijumaa kadam nav lieks kupejas shofera puses pakalejaa sparna moldings? Braucu riepas mainiit un pazuda. Varbuut var sarunaat lai kaads panjem liidzi uz pasakumu un nopirkshu vinju.
Powered by Minhauzens!
ja jums dabas takā vajag gidu, varu piespēlēt savu vectēvu! bērnība aizvadīta tai galā, nesabojājat ceļus!
Johnny rakstīja:Tas jau ir Karllo Koijotos!Rom4iks_328 rakstīja:Agnis rakstīja:Pēc takām afterītis Džastiņā
Johnny ,nedzen zosis ,domāju ,ka negribi ,lai Es atklāju tavu nākamo rītu pēc koijotiem ,Kombuļu Ineses gultā !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Diemžēl, šo pasākumu būs jāizlaiž, jo esmu iedzīvojies traumā kuras dēļ jūtos kā invalīds...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Specially for U, tiešraide no Koijotiem - bum bum, žēl, ka nevar iepostot bildi.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nemaniju kad kāds būtu jau ieminējies, tāpēc radās ideja...Par cik dzirdēju no rīta pa TV, ka līgatnes parka iemītniekime ļoti garšo zīles, un viņiem tur tādas nav, tad varbūt, visi šodien vakarā aiziet pielasa, kādu kasti/maisu ar zīlēm, ieliek bagāžniekā un rīt aizved un atstāj tur viņas...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Nevaru nekādi izlemt,braukt vai nē. Visu laiku domas dalas 50/50.
Man viss nokārtojās, tākā es būšu! :))
JaabraucBeerzins rakstīja:Nevaru nekādi izlemt,braukt vai nē. Visu laiku domas dalas 50/50.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vispār baigie krāmi, neplānoti paliku bez brīvdienām, autiņš pusvaskots stāv garāžā 8ņos no rīta braucu mājās no darba cerams paspēšu sapucēt, kādas idejas līdz cikiem pasākums varētu ievilkties uz vietas līgatnē? Braukšu ,protams, katrā ziņā!
Un kur notiek pievienošnās kolonai Siguldā?
Un kur notiek pievienošnās kolonai Siguldā?
e36
Mēs braucam
Es un CrazyAndza saksim rīta tūri pa Cēsīm 10.00-Lukoil,Virši-A,karsta kafija un slīdēsim uz Siguldu...vajag ieskriet (Odeons...auto mūzikas iekārtu veikaliņš Siguldā), un tad jau ap Raibo Suni.....lai rīt jauks laiciņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13