E36-Burbul1s
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
100% blokjis gatavs :)
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk
Nu hipsteri dara tā-HAPO- rakstīja:Nopietni???!!! Tu nomainīji no 1.8 is uz 2.0???
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Shit happens, nevis hipsteri taa dara bet studenti
Lil kopsavilkums ar pēdējā laika notikumiem, ar ķipa kkādām pasūdīgām nabadzīgam bildēm
Tātad pagājušonedēļ vēl ripinājos apkārt šadā paskatā (diemžēl nav vairāk foto bet kas 5dien 30.05. bija plazā paši redzēja)
Tad nu 7dien tika sākts kkas krāsot :) Par cik visu uzreiz nevarēju paņemt nokrāsot un auto nākošajā diena bija vajadzīgs, tad nokrāsoju resti, bamperi, abus spārnus un šofera durvis.
Te jau pa nakti kad sakrāsots un nožūvis
Šodien tika uzmetināts bloķis, pirmo testu izturēja godam, bet otrajā izģērbās mironis
#Selfie Tad vēl vakarā saspēju nokrāsot visu šofera sānu (slieksni, aizmugurējo spārnu un stoiku)
(Pagrieziena nav jo visi stiprinajumi nolūza līdz pēdējam mistiskā veidā, nevis špikoju no HAPO)
Pa lielam tgd tik palicis sakrāsot pasažiera pusi (durvis, aizmug spārns, stioka un slieksnis), bagažnieku, aizmug bamperi un jumtu. UUUUn, protams, dabūt pusasi lai var atkal bloķi mocīt
Tātad pagājušonedēļ vēl ripinājos apkārt šadā paskatā (diemžēl nav vairāk foto bet kas 5dien 30.05. bija plazā paši redzēja)
Tad nu 7dien tika sākts kkas krāsot :) Par cik visu uzreiz nevarēju paņemt nokrāsot un auto nākošajā diena bija vajadzīgs, tad nokrāsoju resti, bamperi, abus spārnus un šofera durvis.
Te jau pa nakti kad sakrāsots un nožūvis
Šodien tika uzmetināts bloķis, pirmo testu izturēja godam, bet otrajā izģērbās mironis
#Selfie Tad vēl vakarā saspēju nokrāsot visu šofera sānu (slieksni, aizmugurējo spārnu un stoiku)
(Pagrieziena nav jo visi stiprinajumi nolūza līdz pēdējam mistiskā veidā, nevis špikoju no HAPO)
Pa lielam tgd tik palicis sakrāsot pasažiera pusi (durvis, aizmug spārns, stioka un slieksnis), bagažnieku, aizmug bamperi un jumtu. UUUUn, protams, dabūt pusasi lai var atkal bloķi mocīt
Pēdējais labojis Burbul1s - 03 Jūn 2014, 23:58, kopā labots 2 reizes.
Pa vidu tam visam tika nofleksētas atsperes vēl pa pāris vijumiem, bat tam bildes un pierādījumi pagaidām nav
Nu kpc vajadzēja aatklāt kas tev top garaza ehh
Būtu sakrasojis visu un tad ,
Bet ka jau tev teicu kritinus noslep no manis apzimesu ar desam
Ko tur daudz slēpties, nav jau baigais noslēpums!AndzaK_LV rakstīja:Nu kpc vajadzēja aatklāt kas tev top garaza ehh
Tu esi pirmais kam ir aizliegums ar krītiņiem tuvoties man
Paļģis, paļģis vēja māt! Atceros jāikey07 rakstīja:Uzreiz cits paskats es esmu tas ar melno 1.6 stocku no 5dienas
Ups tikai tgd iZlasīju šito, piedod, biki parakstījis esmu uz kr, sparna. Rakstiju Es tas biju!
Kaut kā pēdējā laikā daudziem mistiski lūzt pagriezienu stiprinājumi un netikai žurkām,ko esmu ievērojis P.S. neņem ļaunā,tā lupata uz kapota pirmajā momentā atgādina kaku
Gan jau ka pirkšu kkādus rižikus, cerībā ka tur viss nenolūzīs, jo pasaziera pusei ir arī aplūzišas tās sliedes kas nāk lampā-HAPO- rakstīja:Kaut kā pēdējā laikā daudziem mistiski lūzt pagriezienu stiprinājumi un netikai žurkām,ko esmu ievērojis P.S. neņem ļaunā,tā lupata uz kapota pirmajā momentā atgādina kaku
P.S. Shit happens Nebiju to kaut kā saskatījis
Nu labi baac, šodien uzknipsēšu pāris kadrus bez lupatas uz haubes Jāatrod tik vakarpusē kāds piedūrīgs spotscipruss18 rakstīja:Man arii izskatijaas ka kads lurmi tev uz kapota nolicis
Jābrauc uz kādu bērnudrzu, lai Tev paintjob uztaisa
Nedaudz nesaprotu šo stilu, bet nu gan jau tehnika un akcenti pieslīpēsies un būs labi.
Nedaudz nesaprotu šo stilu, bet nu gan jau tehnika un akcenti pieslīpēsies un būs labi.
Dir*anu atlikt!
Vislaik jau ideja aizbraukt uz kādu daudzīvokļu māju pagalmu un iedot sīkajiem krītiņus paskatīties kas notiksKiko rakstīja:Jābrauc uz kādu bērnudrzu, lai Tev paintjob uztaisa
Nū vēl jau milijons lietas kas jātaisa , bet nu vajadzētu tikt pie patiešām smukiem ļitakiem gnaa platiem lai neieietu arkās nosēdināt cik vien var, un jau paskats mainītos
BTW - Pagaidām auto nekustīgs, jo tas ka man tikai vienas pusass piedziņa man netraucēja braukt, līdz brīdim, kad izģērbās arī otrs mironis Pa lielam vaig, dabūt normālu bloķi jo metinātie sucks ass!
Varbūt ar šādu stilu vajag pāriet uz rižikiem (gan priekšējos, gan sānu pagriezienus), liekas, ka smuki savilktu kopā haubi ar pārējo mašīnu.
Par tiem ļitakiem, nu, jā, puse mašīnas izskata un šarma ir labos ļitakos ar smuku zemprofila riepiņu
Par tiem ļitakiem, nu, jā, puse mašīnas izskata un šarma ir labos ļitakos ar smuku zemprofila riepiņu
Dir*anu atlikt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right