E36-Ivo_Fr
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
es mainiju kalotkas un sapratu kad diski ari jamaina, bet nav lieku finansu un laika.marux rakstīja:Izlasīju pēdējās 2 lpp. Kas man bija jāatrod? Un kāpēc "klauns"? TIkai norādīju, ka tev aizmugurē forši bremžu diski.
nakamnedel sanemsos un aizvedisu diskus metinat. Tadak jau domaju kada krasa lai kraso. Ir varianti?blind23 rakstīja:purnu vajadzētu vēl nosēdināt kādas riepas domā likt uz steelies?Ivo_Fr rakstīja:Pastaigā.
Mazie remonti un esmu pārkāpis uz diviem riteņiem. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sarkana kupeja ir okey.
Bet nah** tā izcūkot auto
Nepatīk rūsinātas haubes?ElvijsR rakstīja:Sarkana kupeja ir okey.
Mazie pretīgie meža zvērēni.
Kur melna. Lampas palika? labdaris izsita?:D
Ne, skate nāk.
Nez man patīk, tā turēt
Man prieks. :)
Sietu gan ieliec bamperi tadu, kas tur paredzets! shis nu ir pilnigas auzas... Parejais nav nemaz tik traki, lai nevaretu but trakak! lai veicas!
Tik labi var redzēt?
Būs būs. Un migla arī būs, nav laika vispār priekš tā šķūņa.
kapec 1 bilde nr ir tads bet otra cits ?
Smukumam.
Protams, ka var redzet! kaut vai noput melnu shito pashu un bus jau labak! Bet vislabak tomer paredzeto sietu!Ivo_Fr rakstīja:Tik labi var redzēt?
Skate gāja traki. Inspektors nolauza lūpu un sadusmojās ieliekot 9divniekus. Par sūdiem. Bet par vienu piekritu. Foto.
Tu ar tiem vecajiem bremžu diskiem uz skati aizbrauci? Varēji jau pirms skates apmainīt - būtu ieekonomējis 1 divnieku..
Un kas tavā gadījumā skaitījās "Bīstami (nenostiprināti) salona elementi." ? Jautāju tīri intereses pēc..
Un kas tavā gadījumā skaitījās "Bīstami (nenostiprināti) salona elementi." ? Jautāju tīri intereses pēc..
Gan jau ka kkāda abšivka nebija klāt.Deiko rakstīja:Tu ar tiem vecajiem bremžu diskiem uz skati aizbrauci? Varēji jau pirms skates apmainīt - būtu ieekonomējis 1 divnieku..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right