maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 33
- chevron_right
Nav jau nemaz tik traki.. ir tīri zolīds. Zinu kā ir Studentam būt.
Bet nē kopumā ,labi tev veicas.
Bet nē kopumā ,labi tev veicas.
BMW - Best Motorsport Weapon
Paldies
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nu tad beidzot tur kaut kas vakar sāka spīdēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tātad, lai nebūtu lieku jautājumu - šeit būs pāris bildes, tā teikt, toreiz un tagad.
NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN
NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN NOPIRKŠANAS BRĪDĪ ŠODIEN
Un piedodiet, ja kādam liekas mans progress par lēnu. Kā jau liela daļa šeit, esmu students un vispirms roltons, tad piekare un tad vizuālais.
* Nopirku es viņu 10.martā, iztērējot VISU naudu
* Nopirku es viņu 10.martā, iztērējot VISU naudu
hah , un dabūji tos vadus. Es veel neesmu dabuujis.maartyd rakstīja:Nu tad beidzot tur kaut kas vakar sāka spīdēt
Nu tur ir tikai neliels kolhozhs PAGAIDĀM, jo man nav miglas slēdža un oriģinālie vadi, bet gan citi.DanielChannel rakstīja:hah , un dabūji tos vadus. Es veel neesmu dabuujis.maartyd rakstīja:Nu tad beidzot tur kaut kas vakar sāka spīdēt
Priekš studenta nav slikti vēl tik nomest uz koilām un nokrāsot bamperam aizmugurē to pelēko vietu uz melnu.
Jap, tam arī tiek krāta nauda turpmākzzhurka rakstīja:Priekš studenta nav slikti vēl tik nomest uz koilām un nokrāsot bamperam aizmugurē to pelēko vietu uz melnu.
Bet, protams pirms koilām un bampera, vēl no šofera arkas jāiznīdē ruslans un no manām durvīm vismaz.
Atsvaidzināšu topiku.
Tātad, melnais sedans vairs nav pie manis, tas ir pie lietotāja danielchannel ar veiksmīgu maiņu
Tad nu es tagad braukājos ar gaiši zilu kupeju.
Jā, daudzi te spriedelēs, ka tur tas un šitais sūds vai nav labs - daru priekš sevis
Tā, kā e36 kupeja man jau no agras bērnības bija sapnis, tad tas ir piepildījies un atliek tikai to visu uzlabot tagad
Tad nu šāds te izskatījās, kad atnāca pie manis Protams bija savi defekti - auto knapi kustēja uz priekšu un uzreiz atradu vainu (tas pats, kas melnajam un daudziem m43) Tad nu pagaidām ir nokrāsots un uzlikts m bampers priekšā (gaidu piedāvājumus ar lētu lūpiņu). Šovakar vēl ieliku resti. Un ielikts 18 pogu obc pulkstenīša vietā (kopā ar liet, pILIJS) un ielikts elkoņbalsts Tad nu tā auto izskatās šobrīd
Kopā ar pILIJS kabri
Tātad, melnais sedans vairs nav pie manis, tas ir pie lietotāja danielchannel ar veiksmīgu maiņu
Tad nu es tagad braukājos ar gaiši zilu kupeju.
Jā, daudzi te spriedelēs, ka tur tas un šitais sūds vai nav labs - daru priekš sevis
Tā, kā e36 kupeja man jau no agras bērnības bija sapnis, tad tas ir piepildījies un atliek tikai to visu uzlabot tagad
Tad nu šāds te izskatījās, kad atnāca pie manis Protams bija savi defekti - auto knapi kustēja uz priekšu un uzreiz atradu vainu (tas pats, kas melnajam un daudziem m43) Tad nu pagaidām ir nokrāsots un uzlikts m bampers priekšā (gaidu piedāvājumus ar lētu lūpiņu). Šovakar vēl ieliku resti. Un ielikts 18 pogu obc pulkstenīša vietā (kopā ar liet, pILIJS) un ielikts elkoņbalsts Tad nu tā auto izskatās šobrīd
Kopā ar pILIJS kabri
Beidzot update. Ko ar elkoņbalstu beigu beigās izdarīji?
Tāpat arī ieliku, bet skrūves gan nebija viegli atrast
1.6? patīk krāsa, smuks, lai labi ripo!
Jap pagaidām vēl diezgan ņiprs 1.6 (nu vismaz kad dod redlainā)
Un jā, 94.gads.
Un jā, 94.gads.
pagaidām? tātad plānos kkas lielāks?
protams
Jebal, biju uz tehniskās apskates nakti.. 12 divnieki. 12!!!!!!!!
Ok, 4 ir par lampām (enģeļacis un spīd gaisā) un 2 par roceni, bet 6 par piekari!!!! Gultnim pizģets, tilta buksei aiz sliekšņa kapi, atsaites, šarnīri...
Nedomāju, ka būs tik traki, ņemot vērā to, ka iepriekšējā skate ir pa 0 - perfektā tehniskā stāvoklī
Ok, 4 ir par lampām (enģeļacis un spīd gaisā) un 2 par roceni, bet 6 par piekari!!!! Gultnim pizģets, tilta buksei aiz sliekšņa kapi, atsaites, šarnīri...
Nedomāju, ka būs tik traki, ņemot vērā to, ka iepriekšējā skate ir pa 0 - perfektā tehniskā stāvoklī
Aizmirsi gandrīz beigtos amortizātorus priekšā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 33