E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Nezinu vai taa dzeltenaa krasa bus taa istaa liekas,ka baigi tad lidzinasies Zirdzins kupejai
labak kaut ko no sarkaniem toniem vai zilajiem,vai violetajiem!
Instagram - Sandis_e36
Nu pagaidaam kraasa itkaa ir izlemta- bet vel nav pasuutiita! Takaa viss var buut! gribas kko gaishu un kas iet kopaa ar melno mateeto un melno glanceeto!Sidnas rakstīja:Nezinu vai taa dzeltenaa krasa bus taa istaa liekas,ka baigi tad lidzinasies Zirdzins kupejai
Diski un spoilers izskatīsies zbis! Tikai, manuprāt, tā aplīmēšana izskatītos feināk, ja būs glancēta tā plēves krāsa. Liekas, ka tas matētais kaut kā atņem svaigumu mašīnai, bet nu labā izpildījumā nav slikti. Veiksmi!
Manuprāt sarkani mateta ar melno iet labāk kopā un smukāk! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
@instagram - anrijs.v
Un jaa- varat suutiit ieteikumus un idejas- kameer pleeve nav uzsuutiita vel ir iespeeja padomaat!
Sis bija idejas pleeveem!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā gaiši zilā varētu būt ok. Tikai būs matēts vai pulēts?
regulē vēl!
Mateeta metaalika :)
No šīm krāsām dzeltenā būs oki doki
Es par zilo!
Zilā, varētu pat vēl gaišāku.
Zilā tā-tad labāk ņem pirmo krāsu. Tev jābrauc pats izdomāsi kas tuvāk pašam
Man arī zilā nevisai
Dzeltena , jo zili matetas uz Rigas ielam pietiekosi daudz
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
KLAVINS rakstīja:Dzeltena , jo zili matetas uz Rigas ielam pietiekosi daudz
Ja njemsi to dzelteno toni busi mes 2 ielas ar tadu plevi jo man ar tadu bus pari :)Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Mieru mieru- auto mazgaatuvee dzeks ar spiedienu nopisa laku tajaa vietaa!!!!! :@ karoce masina tiek gatavota skatei un parlimeesanai- ir daudz kasaku un pa lielam jaapaarkraaso visa masiina- gribas kko pamainiit un taa!!! Auto bus yellow matte metallic un style 5bus melni ar dzeltenam vai zelta skruvem! Tik nesaakat kliegt- es gribu kko savadaaku un mazliet brutaalaaku!! Spoilers arii tiks paartaisiits uz agressive karoce lielas paarmainjas sai masiinai ir gaidaames peec skates kas buus maijaa!!!!!! :)
un ar nekados super dargajos offisos nelimesu. bet pie draudzenes apdrukasdarbnica.lv Leti :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16