GreenMile
Ata nenac labak atpakal, kamer neesi pardomajis kad numurs sana nav kruti un tadas lampas
aij, aij, aij. atvaino, ka nav bildē, bet numurs jau labu laiku pa vidu stāv.AndzaK_LV rakstīja:Ata nenac labak atpakal, kamer neesi pardomajis kad numurs sana nav kruti un tadas lampas
Mazs nieciņš, liels prieciņš!
Es ar nevarēju neiziet topikam cauri.
Nejau cilvēkos ir vaina, bet tajā, ka šis ir e36 cienītāju forums un tava gaume, ko šeit izrādiji neatbilst šobrīd pieņemtajiem vidusmēra e36 cienītāja kritērijiem, kas ir kā tu raksti "uzlabojums" un kas nē.
Man arī grūti saprast kādā ziņā ar melnu baloniņu aizpūsta optika ir uzlabojums.
Un šī ir tā otra lieta, kāpēc tevi parastie cilvēki nesaprot... Tikko atkal uzrakstīji, ka bembi uz priekšu bīdija logu notonēšana. Bez tā varētu iztikt. Būtu labāk piešķīris funkcionalitāti savām gaismām atpakaļ. Jo auto detaļas ir paredzētas lai pildītu funkcijas, ne?
Vai noņem piemēram haubi vai sēdekļa atzveltni. Kāpēc tas nav stilīgi?
Nejau cilvēkos ir vaina, bet tajā, ka šis ir e36 cienītāju forums un tava gaume, ko šeit izrādiji neatbilst šobrīd pieņemtajiem vidusmēra e36 cienītāja kritērijiem, kas ir kā tu raksti "uzlabojums" un kas nē.
Man arī grūti saprast kādā ziņā ar melnu baloniņu aizpūsta optika ir uzlabojums.
Un šī ir tā otra lieta, kāpēc tevi parastie cilvēki nesaprot... Tikko atkal uzrakstīji, ka bembi uz priekšu bīdija logu notonēšana. Bez tā varētu iztikt. Būtu labāk piešķīris funkcionalitāti savām gaismām atpakaļ. Jo auto detaļas ir paredzētas lai pildītu funkcijas, ne?
Vai noņem piemēram haubi vai sēdekļa atzveltni. Kāpēc tas nav stilīgi?
Bet tu labāk atnāc tad, kad esi iemācījies rakstīt :)AndzaK_LV rakstīja:Ata nenac labak atpakal, kamer neesi pardomajis kad numurs sana nav kruti un tadas lampas
Ir lietas par ko vienmēr kāds čīkstēs kad nav labi vai tā nedari. Neteiktu kad šitais bija lielākais lauku šķūnis, bet tomer ir lietas ko nav smuki darīt, piemēram orģinālās baltās lampas aizmugurē tonēt.
Forumā ir daudz troļu tur es tev piekrītu, un daļa no tiem dzīvē ir mazi datornūģi, bet nu neko darīt, tāda ir mūsu 21gs sabiedrība Liela daļa foruma lietotāju ir tikai sava draugu lokā un neseko jauniem foruma lietotajiem līdz. Tur ir pamatīgi jāizceļas lai uzreiz tev pieverstu uzmanību un izteiktu atzinību.
Forumā ir daudz troļu tur es tev piekrītu, un daļa no tiem dzīvē ir mazi datornūģi, bet nu neko darīt, tāda ir mūsu 21gs sabiedrība Liela daļa foruma lietotāju ir tikai sava draugu lokā un neseko jauniem foruma lietotajiem līdz. Tur ir pamatīgi jāizceļas lai uzreiz tev pieverstu uzmanību un izteiktu atzinību.
Un arī oem atsperes ar amjiem ir domātas lai pabrauktu, nevis slimi sēdināt, jo tas tak ir kruta.Veeteks rakstīja:Jo auto detaļas ir paredzētas lai pildītu funkcijas, ne?
Eu, man liekas šitas bija tas pats kurš bija TAnaktī, kuram bija galīgākie kapi!
Ir, ir. Čalis teica, ka esot pirms pāris dienām pa 1400 nopircisInferno rakstīja:Eu, man liekas šitas bija tas pats kurš bija TAnaktī, kuram bija galīgākie kapi!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Gadsimta dīlsmaartyd rakstīja:Ir, ir. Čalis teica, ka esot pirms pāris dienām pa 1400 nopircisInferno rakstīja:Eu, man liekas šitas bija tas pats kurš bija TAnaktī, kuram bija galīgākie kapi!
Un ieprieksejais saimnieks ritigs burzujs vel bija