gincha 323 touring
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
normala cena visu laiku bija 5eur,gribeju likt MS-G-323,bet bija aiznemts.
Sodien tika redzets dzivaja. Atpazinu pec e36.lv
Labs bandiits katra zinja Laikam dzivoju netalu no Tevis.
Melnie diski vnk Skaists uneversāls
Nu, vo - 2 satikās :) Tikai gincha kaut kā klusē pēdējā laikā.. Laikam daudz darba.
Kur tad tu mani redzeji,un ar ko pats brauka.Wcoast rakstīja:Sodien tika redzets dzivaja. Atpazinu pec e36.lv
dogMa rakstīja:Nu, vo - 2 satikās :) Tikai gincha kaut kā klusē pēdējā laikā.. Laikam daudz darba.
jaa daudz darba,un vel sliktas lietas mana dzive notikusas tapec nav laika sanacis seit patuset.
Es uz bruningheide. Es pa Vaciju minos ar riteni. Majas gaida svaigi krasota e36 kupejagincha rakstīja:Kur tad tu mani redzeji,un ar ko pats brauka.Wcoast rakstīja:Sodien tika redzets dzivaja. Atpazinu pec e36.lv
nu tad jau varam sakrieties,vismaz vel kads latvietis seit ir,atmet savu nr.uz Pm
Ik pa laikam paskatos uz šo, touringi patīk ar vien vairāk
Sodien pa ilgiem laikiem sanaca paris bildes uztaisit.nekas nav mainijies,tikai tas kad jamaina aizmugure lukturs kuru pats savas stulbibas del izsitu caurinu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ellīgs
P.S. stūrei, tas pelēkais tak nav dragoon apvalks?
P.S. stūrei, tas pelēkais tak nav dragoon apvalks?
Manam Touringam sanaca liela shaize,nesadaliju celu ar Multivanu un beigas koki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ouu fak... Jūtu līdzi
Pašam viss kārtībā??
Pašam viss kārtībā??
sapigs moments,bet pasam itka normali,roku apdedzinaju no airbag un ribas tipri sasistas,comam kas bija blakus kaja izmezgita.
Nu labi ka pašiem viss ok! Jo nu mašīna tik viens bleķa gabals vien ir salīdzinājumā ar cilvēka veselību
Protams žēl, ka tik smuks tourings avarējis Ko domā darīt?
Protams žēl, ka tik smuks tourings avarējis Ko domā darīt?
kas vainīgs bija???
Apdrošināšana?
Apdrošināšana?
Domaju detalas pardot,ja kadam kas interese,visu varam sarunat.
Es vainigs biju parsniedzu atrumu,un likuma braucu pa cela vidu un tad busins pretim un ari pa cela vidu.tur cels bija saurs
Es vainigs biju parsniedzu atrumu,un likuma braucu pa cela vidu un tad busins pretim un ari pa cela vidu.tur cels bija saurs
Jebal, sāpīgs zaudējums!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10