tataara kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
ElvijsR rakstīja:kā žurka vispār var būt ērta? Veiderīši Ja ir iespēja ieķert ne par kosmosu, tad tik tā jādara. Esmu sēdējis un braucis , diži atščirību mīkstumā starp recaro un veideriem nesaskatiju, bet nez, vai nu man pakaļa pa mazu ,bet veideram tā apakšdaļa neapņēma kā recaro. Bet ja gribi ērtu braukšanu, tad liec spilvenu zem dibena.
Bet tā kupeja smuka. Tik tgd.skatos visi tik SARKANS SARKANS SARKANS Vai belarusa zils
Nebūtu sēdējis,redzējis un materiālu nepārzinātu,nesāktu šo bazaru pat... tā kā nav ko lieki dirst.Ar Riku bij izbraukts,gan klients ar vader salonu bij,zinu par ko runāju. Piekrītu Elvijam-ja cena salda,kāpēc gan nē,pārējais gaumeiem.dzhii rakstīja:tu viņus vismaz rezējis dzīvajā esi? caur lodziņu, garām ejot neskaitās
Tieši tā, bet ja man būtu Vader sets, tad noteikti tos neizmantotu! Labi neizsēdēti sportsitzes ir kudi ērtāki. Vaderus glabātu seifā kādus 10 gadusvitjazz rakstīja:Nebūtu sēdējis,redzējis un materiālu nepārzinātu,nesāktu šo bazaru pat... tā kā nav ko lieki dirst.Ar Riku bij izbraukts,gan klients ar vader salonu bij,zinu par ko runāju. Piekrītu Elvijam-ja cena salda,kāpēc gan nē,pārējais gaumeiem.dzhii rakstīja:tu viņus vismaz rezējis dzīvajā esi? caur lodziņu, garām ejot neskaitās
Es savam auto ieliku recaro no e46. Viņi ir daudz ērtāki par žurkas recaro
viss ērtākie recaro ir e30 un punkts!
Sveiciens dz.dienā! Novelu braukt pratigi un nepist tiesibas!
Awwwwdynamite rakstīja:Sveiciens dz.dienā! Novelu braukt pratigi un nepist tiesibas!
Liels paldies Tev
Mazs updeits, tiku pie z-svētku dāvanas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja nemaldos skaitās kkads m-thech, iisti nez, bet nākusi ir tikai sedaniemcipruss18 rakstīja:Kas iipash shini sturee?
Par dāvanu un pēdējiem darbiem paldies K&E Motors:)
Par sturi naksies apbedinaat.parasta stuure.man kabrim tieshi tada pati
ar kompatu pa brugji
Man tāda pati. USA M3 tāda nāca. Stūre maksimāli neglīta, bet ļoti ērta. Nezinu vai nāca ar M-paku pērkot jaunus vai tikai stūre bija izvēles opcija, neesmu iedziļinājies.
Laikam, ka e34 m5 nāca tādas
Nezinu, bet moš jauc ar šito stūricipruss18 rakstīja:Par sturi naksies apbedinaat.parasta stuure.man kabrim tieshi tada pati
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jup, viens no dažiem variantiem.Riks* rakstīja:Laikam, ka e34 m5 nāca tādas
M5 vai nē, tāpat manās acīs vērtība 5eiro, par tik arī pārdevu vienam no foruma. Vismaz šis priecīgs bija
Biku dzīvību iemetīšu, tikko tika nomainīta ellja, ielēku
Red line 10w60
Ir iepirkti jauni diski, spoilers hella, jauna brille, koilas un vēl dažādi sīkumi, vēl daudz kas tiek.
Kkad drīzuma auto dosies pulētāja rokās un uz pavasari jau domāju būs skats auto
Red line 10w60
Ir iepirkti jauni diski, spoilers hella, jauna brille, koilas un vēl dažādi sīkumi, vēl daudz kas tiek.
Kkad drīzuma auto dosies pulētāja rokās un uz pavasari jau domāju būs skats auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right