aarchija avusblau tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Kas tam kabrim bija tik slikti, ka tu nolēmi viņu mainīt pret kaut kādu random touringu?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nekā slikta nebija, tikai tas ka vietas daudz par maz priekš ikdienas auto. Bet šis tourings ir labā stāvoklī, tikai vizuālais pieklibo, bet tas viss tiks novērstsrvars rakstīja:Kas tam kabrim bija tik slikti, ka tu nolēmi viņu mainīt pret kaut kādu random touringu?
Diemžēl laiks ārā ir slikts lai ko izdarītu un daudz detaļu kavējas.
Tātad, aizmugures viena atspere bija salūzusi un negribējās man pirkt citas aizmugures atperes ja nu gadās ka nav tāds pats sēdinājums kā oem, tad tika atrasts pa sakarīgu cenu mazlietoti Bilstein b4 amīši ar mazlietotām eibach 50/30 atsperēm. Cerams ka rīt būs normālāks laiks un tad varēs visu uzlikt virsū
Nopirtas meyle priekšas stabilizatora atsaites, jo liekas ka tās man tur nedaudz klab priekšā
Nopirktas hroma ručkas un ieliktas, nomainīti daži abšivku klipši
Uzlikts koka roķenes uzgalis un pievilkta roķene(tagad viss super, pirms tam nebija normāli pievilkta)
Uzlikts stūres lifta plastmasiņš, jo man bija kur pazudis, tikai diemžēl melns
Saņemta īstā vāratu vāka blīve, bet vēl nav laika nomainīt
Tad vēl ir nopirkti M3 durvju/sliekšņu uzlikas m, bet nezinu vai likšu virsū jo man tak nav M3 tākā deoši ka pārdošu.
Un uzsūtītas daudz sīkumi, kā priekšas šofera spārns un citi sīkumi
Ļoti vajaga maģi nopirkt citu un subwoofer
Iesakiet man kādu eļļu lai leju šim touringam, jo nevaru es izdomāt
Tātad, aizmugures viena atspere bija salūzusi un negribējās man pirkt citas aizmugures atperes ja nu gadās ka nav tāds pats sēdinājums kā oem, tad tika atrasts pa sakarīgu cenu mazlietoti Bilstein b4 amīši ar mazlietotām eibach 50/30 atsperēm. Cerams ka rīt būs normālāks laiks un tad varēs visu uzlikt virsū
Nopirtas meyle priekšas stabilizatora atsaites, jo liekas ka tās man tur nedaudz klab priekšā
Nopirktas hroma ručkas un ieliktas, nomainīti daži abšivku klipši
Uzlikts koka roķenes uzgalis un pievilkta roķene(tagad viss super, pirms tam nebija normāli pievilkta)
Uzlikts stūres lifta plastmasiņš, jo man bija kur pazudis, tikai diemžēl melns
Saņemta īstā vāratu vāka blīve, bet vēl nav laika nomainīt
Tad vēl ir nopirkti M3 durvju/sliekšņu uzlikas m, bet nezinu vai likšu virsū jo man tak nav M3 tākā deoši ka pārdošu.
Un uzsūtītas daudz sīkumi, kā priekšas šofera spārns un citi sīkumi
Ļoti vajaga maģi nopirkt citu un subwoofer
Iesakiet man kādu eļļu lai leju šim touringam, jo nevaru es izdomāt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss super, tik kapēc lai neliktu sliekšņu plastmasas?
Tikpat labi ņem nost mpaku jo Tev nav M3
P.S.- Cik maksā hroma durvju ručkas?
Tikpat labi ņem nost mpaku jo Tev nav M3
P.S.- Cik maksā hroma durvju ručkas?
Nu M paka man jau no rūpnīcas kr un nekur nav rakstīts virsū m3, bet tām uzlikām gan ir rakstīts m3, nav kā e46 uzlikām kurām tikai ir M logo virsū.
Un ir doma pārdot jo gribu melnas uzlikas un pie reizes ko nedaudz pa virsu dabūt pārdodot
Hroma ručkas sanāca kur pie £30, bet krabim dabūju pa £15, bet tā pārsvarā tirgo: coupe/cabrio - no £25, saloon/tourer - £40-£55+(jo sedaniem ir retākas nekā coupe)
Un ir doma pārdot jo gribu melnas uzlikas un pie reizes ko nedaudz pa virsu dabūt pārdodot
Hroma ručkas sanāca kur pie £30, bet krabim dabūju pa £15, bet tā pārsvarā tirgo: coupe/cabrio - no £25, saloon/tourer - £40-£55+(jo sedaniem ir retākas nekā coupe)
pareizi, par tām uzlikām
tas pats kas ar sarkanajām bultām
m3 zīmi, utml.
bet nu cietiem jau patīk sevi un citus mānīt
tas pats kas ar sarkanajām bultām
m3 zīmi, utml.
bet nu cietiem jau patīk sevi un citus mānīt
Es ieteiktu vispirms uzlikt un tad skatīties vai gribi pārdot.
- ikey07
Šādam touringam tā uzlikas būtu pa ķeksiikey07 rakstīja:Es ieteiktu vispirms uzlikt un tad skatīties vai gribi pārdot.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcibg.html
"Rets bmw m3 tourings" tāds nemaz no rūpnīcas netika izlaists un vēl cenu normālu ielikuši kurai vajadzētu būt uz pusi mazākaikars rakstīja:Šādam touringam tā uzlikas būtu pa ķeksiikey07 rakstīja:Es ieteiktu vispirms uzlikt un tad skatīties vai gribi pārdot.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcibg.html
Es no sākuma domāju ka likšu sev virsū, bet nedaudz padomājot sapratu ka man nevajaga, jo arī kad auto tiks tirgots, tad neviens man neko vairāk nedos par tām uzlikām
Pa solīdo kūtiņa
Kuros galos esi Uk?
Kuros galos esi Uk?
Tourings ir ok, tad kad tiks novērsti vizuālie defekti tad būs labi. Gribēju vest pie krāsotāja, bet laikam jau es pats piekrāsošu tagad un tad skatīsies vēlāk vai es gribēšu vēl paturēt šo e36, jo doma ir par e90/91 320d Msport, un ja vestu krāsoties tad te UK diezgan sālīti sanāk, lai to ko man vajaga sakrāsotu un labāk būtu pārmetināt to vienu aizmugures arku tad iznāktu uz £700-£850 un nezinu vai tagad gribu maksāt tādu cenu kamēr neesmu izdomājis kārtīgi ko gribu. Man šis tourings patīk, bet gribās ko jaunākuBooogdans rakstīja:Pa solīdo kūtiņa
Kuros galos esi Uk?
Es no Kings Lynn.
Neiesaku ņemt e60/e90 ar 2.0d motoriem, ar tiem dzinējiem nekādas naudas taupīšanas nebūs, tikai ieguldījumi. Ja ņem, tad jāņem 3.0d vai kādu beņas dzinēju.
Ņem Stagea. Real deal.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nekas daudz nav izdarīts, bet izdomāju atsvaidzināt topiku
Nomainīta eļļa un filtrs
Uzlikti bilstein amīši ar eibach atsperēm, bet kaut kā tas sēdinājums priekšā nav kā gribējās, vai tas var būt dēļ priekšas top mount? Jo šie ir tādi kā nedaudz uz leju, bet tie kas iepriekš bija taisni līdz ar glāzes augšu.
Nopirkts un uz ātro nokrāsots un nomainīts priekšas spārns
Nopirkts cits maģītis
Nomainītas visas slotiņas Bosch aero
Nomainīti stabilizatora stieņi Meyle
Un vēl kaut kas, kas jau ir piemirsies
Tagad vajaga atrast kādu normālu subwooferu un turpināt darbus ap virsbūvi un iespējams citus diskus nopirkt.
Nomainīta eļļa un filtrs
Uzlikti bilstein amīši ar eibach atsperēm, bet kaut kā tas sēdinājums priekšā nav kā gribējās, vai tas var būt dēļ priekšas top mount? Jo šie ir tādi kā nedaudz uz leju, bet tie kas iepriekš bija taisni līdz ar glāzes augšu.
Nopirkts un uz ātro nokrāsots un nomainīts priekšas spārns
Nopirkts cits maģītis
Nomainītas visas slotiņas Bosch aero
Nomainīti stabilizatora stieņi Meyle
Un vēl kaut kas, kas jau ir piemirsies
Tagad vajaga atrast kādu normālu subwooferu un turpināt darbus ap virsbūvi un iespējams citus diskus nopirkt.
R16 st42 + 205/55aarchijs rakstīja:...un iespējams citus diskus nopirkt.
Nē r16 nebūs, gribu r17 ACS type 2 kuri bija no 5 sērijas, vai arī rc090 vai ko citu intresantāku
Ar laiku izlidzinasies ari jaunie atbalsti.aarchijs rakstīja:kaut kā tas sēdinājums priekšā nav kā gribējās, vai tas var būt dēļ priekšas top mount? Jo šie ir tādi kā nedaudz uz leju, bet tie kas iepriekš bija taisni līdz ar glāzes augšu.
Vēl neliels update - uzstaisīti USA gabarīti
Baltajos pagriezienos tie gabarīti izskatās galīgi neaļo
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right