Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Mieriga pastaiga ar E36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pirmajaa dienaa liekas forsi..peec tam jau apnika un tgd. gribas atkal vasaru lai ir normaala sakere..
vai kads man var palidzeet ar probleemu ar kuru meginu ciniities jau kadu 5to reizi, bet visu laiku bez panakumiem..
kupejai logs,neveras lidz galam ciet kad aizver durvis,respektivi nepiegulas pie tam gumijam kad aizver durvis.
nesaprotu kas varetu but par vainu,nonemu to sudinu kas ir stoikaa,meginaju tur vadus savienot pa taisno,bet arii,pilnigi nekadas reakcijas. bet sad tad braucot vinjs pats no sevis sak lekat valaa un ciet. bet pedeja laika palicis valaa bija to mazo skirbinu un vispar nereageja.
man vinjs ta jau ir izbesijis ka sodien pat sitajos minusos araa neemos un atkal nekaa,bez panakumiem. pie pasa loga pacelaja motorisa nonemu mazo stekeri,tad logs laizas tikai leja, tad pievienoju vinu atpakalj un uz augsu vairak nevareju dabut, tagad logs lidz pusei palicis valaa,pienemu ka tas varetu but saistits? un ka man vinu dabut atpakalj augsaa?
help.ciinos ar so probleemu jau gandriiz pus gadu un nesaprotu kas par vainu.. :(
kupejai logs,neveras lidz galam ciet kad aizver durvis,respektivi nepiegulas pie tam gumijam kad aizver durvis.
nesaprotu kas varetu but par vainu,nonemu to sudinu kas ir stoikaa,meginaju tur vadus savienot pa taisno,bet arii,pilnigi nekadas reakcijas. bet sad tad braucot vinjs pats no sevis sak lekat valaa un ciet. bet pedeja laika palicis valaa bija to mazo skirbinu un vispar nereageja.
man vinjs ta jau ir izbesijis ka sodien pat sitajos minusos araa neemos un atkal nekaa,bez panakumiem. pie pasa loga pacelaja motorisa nonemu mazo stekeri,tad logs laizas tikai leja, tad pievienoju vinu atpakalj un uz augsu vairak nevareju dabut, tagad logs lidz pusei palicis valaa,pienemu ka tas varetu but saistits? un ka man vinu dabut atpakalj augsaa?
help.ciinos ar so probleemu jau gandriiz pus gadu un nesaprotu kas par vainu.. :(
man bija tada pati problema, ari visu izjaucu, tad saliku to motorinju atpakalj, pievienoju, bet neaizveras, tikai leja gaja. tad es aizveru durvis, un vinjs man mazliet aizgaja uz augshu, nu tas ir tad kad durvis aizver tad logs tjipa aizveras lidz galam, ta es durvis padauziju kamer logs neaizveras pavisam, un tgd viss tip top.
ja,ja man stradatu tas ka durvis aizverot ari logs pacelas to mazo gabalinu,tad es ta aarii dariitu bet delj ta ka vinjs nestradaa tapec arii jaucu valaa..
Pamēģini uz kādu brīdi atvienot aķi un pēc tam pieliekot atpakaļ vajadzētu iespējams aizvērties, jo parasti tad iestādas no jauna aizvērta loga pozīcija, kas saglabājas. Vismaz man visām kupejām tā ir bijis, kompis fiksē galējo atvēro un aizvērto pozīciju, kas pēc tam der lai kad nospiež pogu stingrāk un logs pats veras ciet-vaļā bez pogas turēšanas.
Kā arī vienreiz cīnījos ar to pašu problēmu, kad logi paši no sevis virinas augšā-lejā, beigās kaut kādā veidā izkodu, ka pie vainas bija bagažnieka vāka slēdzītis (ļaguška), kas ieslēdz apgaismojumu. Logu automātiskā pacelšana laikam sanāk saslēgta vienā ķēdē ar salona un bagažnieka automātisko apgaismojumu, kad atver durvis. Vainu izdevās atkost, kad kaut kā piefiksēju, ka brīžiem salona lampiņa mazliet iespīdas (ļoti, ļoti blāvi), kad ieslēgts automātiskais salona apgaismojums atverot durvis
man arii gaismina salonaa raustijas...
viss kartibaa,vaina atkosta! par spiiti lietajiem miinusiem izardiju pus salonu un seku reku,saku sekot vadam un ir,vienaa vietaa ta parspiests ka iet uz iiso..jau sekojot vadam un raustot vinju,logs saka celties augsaa un tad ar lielu aizrautiibu iraveeju salonu un vainu atradu,paris sliktas kvalitates bildes,bet nu kko jau saprast var.! neprasiet kapec stuure nonemta,izmeginaaju daudz ko
tagad gaidu kad izolene atkusis lai varu noizoleet vadus..
pie reizes ienests ieksaa salons,bus jaizmazgaa benki un jaizsuuc paklaajinji zem benkiem un tad jaliek atpakalj bus smuki un tiiri benkiisi! :)
fascinee arii tas cik bmw viegli iznemt benkus,nevis kaa kkadam fordam kuram vispar pat pie skruveem tikt klaat nevar!
tagad gaidu kad izolene atkusis lai varu noizoleet vadus..
pie reizes ienests ieksaa salons,bus jaizmazgaa benki un jaizsuuc paklaajinji zem benkiem un tad jaliek atpakalj bus smuki un tiiri benkiisi! :)
fascinee arii tas cik bmw viegli iznemt benkus,nevis kaa kkadam fordam kuram vispar pat pie skruveem tikt klaat nevar!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bogdan99 rakstīja:man arii gaismina salonaa raustijas...
Tad ja durvīm viņi veseli, tad skaties bagažnieka vākam to slēdzīt, atvieno vadus viņam vienkārši noizolējot un pabrauc patestē
kads ir saskaries ar aizmugurejam drosibas jostam,respektivi to mainu?
man ir ta ka aizmugure trukst vienas drosibas jostas,bet cik saprotu vinja ir kreslaa iebuveeta,gribeju uzzinat vai ir kads jaucis to atvazamo kreslu valaa un mainijis drosibas jostu? vai tas vispar ir izdarams un vai ta drosibas josta vispar ir noperkama?
jo respektivi TA apskati neiziesu
man ir ta ka aizmugure trukst vienas drosibas jostas,bet cik saprotu vinja ir kreslaa iebuveeta,gribeju uzzinat vai ir kads jaucis to atvazamo kreslu valaa un mainijis drosibas jostu? vai tas vispar ir izdarams un vai ta drosibas josta vispar ir noperkama?
jo respektivi TA apskati neiziesu
tev josta iekšā pašā atszvelknē(nevis uz pakaļējā plaukta) + krēsls dalās tieši pa vidu uz pusēm un var katru pusi atsevišķi nolaist! Ja tā,tad tāds pats kā man! Man bij tāda pati šaize,nebij vienas siksnas vispār! Siksna ar visu mēhanismu ir nopērkama šrotos vai kkur kur jauc ārā,es dabūju pa 10ls ja nemaldos! Nolaid atzvelkni,tur būs tāds kā plasmasas korķis uz muguriņas,to velc ārā,zem viņas skrūve uz kkādu 15 vai 17 neatceros,to izskrūvē un tad pašu to mehānismu velc ārā uz augšu,var būt tā ka čakarēsies,ķersies,bet ja rokas taisnas sapratīsi uz kuru pusi viņu vajag pagāzt,pagriezt lai dabūtu ārā! A siksna ir kopā ar visu mehānismu,jaukt ārā var,bet diez vai tev izdosies sabakstīt visu kā vajag!
A vēl viens prikols ko nezināju,domāju,ka iesmērējuši man neejošu mehānismu ar siksnu! kamēr mehānisms ar siknsu nav ielikts vietā un nav atzvelkne paceltā(nofiksētā) stāvoklī siksna nevilksies ne uz iekšu,ne uz āru,tur kkāds spruds nostrādā,tipa drošībai,lai nesprādzējas,kamēr beņķis nav vietā ielikts un nofiksēts! Ja kādi vēl jautājumi vai kas vajadzīgs raksti!
A vēl viens prikols ko nezināju,domāju,ka iesmērējuši man neejošu mehānismu ar siksnu! kamēr mehānisms ar siknsu nav ielikts vietā un nav atzvelkne paceltā(nofiksētā) stāvoklī siksna nevilksies ne uz iekšu,ne uz āru,tur kkāds spruds nostrādā,tipa drošībai,lai nesprādzējas,kamēr beņķis nav vietā ielikts un nofiksēts! Ja kādi vēl jautājumi vai kas vajadzīgs raksti!
coupe 2.8
wo super,paldies par padomu,tad nemsu araa un skatiisos un meginasu iepirkt to siksnas mehanismu! zinu ka viss izdosies,pietiekami ir bijusi darisana ar visadiem tadiem pinkerigiem pasakumiem! kaut vai niecins mazs,bet pec tam smaids sejaa tikuntaa tnx.
Ja ir ļoti resni nervi var arī mehānismu tai siksnai ārdīt ārā, vienreiz uz to pasākumu parakstījos un ilgi pēc tam sēdēju un pinu kopā atsperi, kas viņai nāk iekšā
+1
es dabuju pilno komplektu,ieliku a veco,aiz vnk neko darīt izjaucu,sapratu,ka tūti būtu,ja būtu nopircis parastu,pliku drošības siksnu un mēģinājis viņu tur ierulēt
es dabuju pilno komplektu,ieliku a veco,aiz vnk neko darīt izjaucu,sapratu,ka tūti būtu,ja būtu nopircis parastu,pliku drošības siksnu un mēģinājis viņu tur ierulēt
coupe 2.8
ta varetu buut,vecajam druzbam u.t.t. esmu ar tiem atsperu starteriem neemies,aarpraac kaa viss iet pa gaisu kad taa atspere jaasatin un kartigi jamegina salikt visu kopaa!! ar tam siksnam varetu buut tas pats..
Ir, ir tas pats, sprūda viena siksna un izdomāju, ka jāmēģina sataisīt Pēc samērā laba laiciņa viss izdevās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16