Ch.: 328i

Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

26 Mar 2012, 22:29

Rolands rakstīja:ooo,ienāca m4z,mans nīdējs ar kruto mašīnu :D
gaidiji mani jau? :emo: es neko sliktu nepateicu, tikai pasmējos kā tika pasniegts tas :hahaha:
pietiks spamot ch topikā :lol:
image
Ziņojumi: 132
Pievienojies: 15 Aug 2011, 16:19
Braucu ar: 328 Touring

26 Mar 2012, 22:33

ch. rakstīja:
erda rakstīja:Veterinārmedicīnas fakultāte! :D
Es nezinu džeki, bet, ja man ir BMW, tad es izvēlos ar viņu pārvietoties ikdienā, gūt baudu no sava skaistā e36! Nevis turēt placī priekš 5dienas, 6dienas, un iespējams 7dienas! ;)

Baigais jenots ar sarkanu kažoku! :D
Ikdienā jābraukā Rīga-Jelgava. Pagaidām to daru ar sabiedrisko, bet reali noriebies, pirmkārt, kontingets, otrkārt tas, ka jāpielāgojās citiem. Ar 328i braukāt ikdienā tos gabalus sanāk pa dārgu. Gāzi viņam likt tīri morāli negribās un nenorbaucu arī tik daudz, lai tas atmaksātos, jo ja liktu, tad tikai un vienīgi patiešām labu iekārtu.

Savukārt golfam ar lietotu gāzes iekārtu var īzī ierakstīties 100 latos un tad braukāt ar 3-4ls/100km.
Savam 328 Touringam uzliku gaazi vel septembri, Samaksaju tos 600ls, sakuma likas psc cipars ko es vispar daru un nah... Tagad varu pateikt ka esu vairak neka priecigs par to! Pirmkart es ar to auto braucu ikdiena un 100km izmaksa 5ls ar visu bendzu uz kuras silda auto. Otrkart saku braukt x2 reiz vairak neka pirmstam, jo salidzinajuma ar citiem liekas ka braucu pa velti :lol: Jaudas trukuma isti nejutu, un pats saldakais ka atmaksajas pec 15k kurus jau sen nobraucu. Par motoru pilnigi nekada stresa, ja tas ari nomirs - pliks 2.8 maksa 150-200ls un bus lieks iemesls kko paskruvet ;) Vobshem viss ir forsi kad tu brauc ar to auto nevis kraj visu nedelju lai ieliet 20l zupas un pabraukt pa brivdienam.

p.s. Sorry par off topic.
Disku pulesana
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

26 Mar 2012, 22:46

Nē, vecīt! Forši ir tad, kad darbs 8km no mājām un veikals blakusa darbam! Tā ir ikdienas darbadiena!
Un tad jau arī brīvdienās var aizmaukt uz biķeriem un pa štellēm izbarukāt! :lol:
Pilnībā piekrītu, ka dienā 60-100 km ir dzīvā nauda soļķī!
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46
Reputācija: 1

26 Mar 2012, 22:47

Jā nu piekrītu image, bet arī ir tā ka nez kā būtu uzlikt vasaras auto gāzi, es ar to domāju e30, no vienas puses varētu braukt visur kur gribas, nedomājot cik tas maksās, bet no otras puses tas būtu smieklīgi taisīt smuku auto likt lielu dzinēju un beigās likt vel gāzi. :rolleyes: Bet vispār visulaiku domas velkas par labu gāzei. Varētu daudz vairāk prieku izbaudīt ar vasaras auto.
image
Ziņojumi: 132
Pievienojies: 15 Aug 2011, 16:19
Braucu ar: 328 Touring

26 Mar 2012, 22:47

erda rakstīja:Nē, vecīt! Forši ir tad, kad darbs 8km no mājām un veikals blakusa darbam! Tā ir ikdienas darbadiena!
Un tad jau arī brīvdienās var aizmaukt uz biķeriem un pa štellēm izbarukāt! :lol:
Pilnībā piekrītu, ka dienā 60-100 km ir dzīvā nauda soļķī!

Man darbs ir maajas, taka nav jabrauc pat 8km :D Ir vnk jaaiziet majam otraja puse lidz garazai :hahaha:
jurcis rakstīja:Jā nu piekrītu image, bet arī ir tā ka nez kā būtu uzlikt vasaras auto gāzi, es ar to domāju e30, no vienas puses varētu braukt visur kur gribas, nedomājot cik tas maksās, bet no otras puses tas būtu smieklīgi taisīt smuku auto likt lielu dzinēju un beigās likt vel gāzi. :rolleyes: Bet vispār visulaiku domas velkas par labu gāzei. Varētu daudz vairāk prieku izbaudīt ar vasaras auto.
Kad pie mums bus algas kvai Somu pensijas limeni, tad ari vares braukt ar benzinu (Tiri informativi, somijas videja pensija sastada ~1500eur) Un lai pectam kad vareru patit topicu atpakalj, sodienas Statoil cena 98benz. - 1.059ls/litraa :giggle:
Pēdējais labojis image - 26 Mar 2012, 22:52, kopā labots 1 reizi.
Disku pulesana
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

26 Mar 2012, 22:49

jurcis rakstīja:Jā nu piekrītu image, bet arī ir tā ka nez kā būtu uzlikt vasaras auto gāzi, es ar to domāju e30, no vienas puses varētu braukt visur kur gribas, nedomājot cik tas maksās, bet no otras puses tas būtu smieklīgi taisīt smuku auto likt lielu dzinēju un beigās likt vel gāzi. :rolleyes: Bet vispār visulaiku domas velkas par labu gāzei. Varētu daudz vairāk prieku izbaudīt ar vasaras auto.
Nesaprotu šitos, kas domā, ka gāze tādiem auto ir kā izsmiekls vai kā...kpc man jābrauc ar kkādu 1.6, ja varu vēl lētāk vai tik pat lēti braukt ar 4.0?
Profila bilde
takeshi
Ziņojumi: 632
Pievienojies: 25 Jūl 2011, 03:03
Braucu ar: sport vagonu!
Atrašanās vieta: rigas

26 Mar 2012, 22:53

100% piekriitu ieliktu vienkarsi bmw gazi un braukatu nevis braukat ar mk1 jo tas kipa esot kruta! saproti cilvekiem seit tas patik un taaa bet lielkaka dala masas skatas us saka ka laiks jau vinu bija saspiest! p.s pasam negribas ikdiena braukt ar smuku un forsu bembiiti????
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

26 Mar 2012, 23:10

Nu savā ziņā tautai taisnība, tolka turēt krutu bembi garažā visu ziemu un vēl lielu daļu vasaras, ja var tikai paņemt pa brīvdienām.. tad jau vnk 1.9tdi b5 un rullē katru dienu pa 5ls uz 100km .. bet no otras puses arī saprotu Ch.. ir vēl cilvēki, kas no gāzes baidās un liekas - kas tur pa hibrīdu sanāks beigās ieliekot gāzi krutā e36.. bet tas jau jaizvērtē pašam..

Arī es leju benzīnu pa 1ls/1l, un braucu tik daudz cik varu, bet palasot "gāzinieku" mūsdienas atsauksmes, ka krusteniski ar visu gāzi 5ls/100km, iestājas neliela skaudība un naivi aizveru topiku ciet.. Tiešām pikanta tēma, arī es vēl braukšu ar benzīnu, bet kas zin.. varbūt kāreiz kkas :rolleyes:

P.S. Baigais offtopics aiziet.. bet arī savu viedokli gribēju atstāt :rolleyes:
Profila bilde
Vitalx325
Ziņojumi: 1471
Pievienojies: 21 Apr 2011, 11:46
Braucu ar: Touringiem
Atrašanās vieta: Jelgava, Rūjiena, Kārsava
Reputācija: 3

26 Mar 2012, 23:12

image rakstīja:
ch. rakstīja:
erda rakstīja:Veterinārmedicīnas fakultāte! :D
Es nezinu džeki, bet, ja man ir BMW, tad es izvēlos ar viņu pārvietoties ikdienā, gūt baudu no sava skaistā e36! Nevis turēt placī priekš 5dienas, 6dienas, un iespējams 7dienas! ;)

Baigais jenots ar sarkanu kažoku! :D
Ikdienā jābraukā Rīga-Jelgava. Pagaidām to daru ar sabiedrisko, bet reali noriebies, pirmkārt, kontingets, otrkārt tas, ka jāpielāgojās citiem. Ar 328i braukāt ikdienā tos gabalus sanāk pa dārgu. Gāzi viņam likt tīri morāli negribās un nenorbaucu arī tik daudz, lai tas atmaksātos, jo ja liktu, tad tikai un vienīgi patiešām labu iekārtu.

Savukārt golfam ar lietotu gāzes iekārtu var īzī ierakstīties 100 latos un tad braukāt ar 3-4ls/100km.
Savam 328 Touringam uzliku gaazi vel septembri, Samaksaju tos 600ls, sakuma likas psc cipars ko es vispar daru un nah... Tagad varu pateikt ka esu vairak neka priecigs par to! Pirmkart es ar to auto braucu ikdiena un 100km izmaksa 5ls ar visu bendzu uz kuras silda auto. Otrkart saku braukt x2 reiz vairak neka pirmstam, jo salidzinajuma ar citiem liekas ka braucu pa velti :lol: Jaudas trukuma isti nejutu, un pats saldakais ka atmaksajas pec 15k kurus jau sen nobraucu. Par motoru pilnigi nekada stresa, ja tas ari nomirs - pliks 2.8 maksa 150-200ls un bus lieks iemesls kko paskruvet ;) Vobshem viss ir forsi kad tu brauc ar to auto nevis kraj visu nedelju lai ieliet 20l zupas un pabraukt pa brivdienam.

p.s. Sorry par off topic.
+360
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

26 Mar 2012, 23:28

takeshi rakstīja:100% piekriitu ieliktu vienkarsi bmw gazi un braukatu nevis braukat ar mk1 jo tas kipa esot kruta! saproti cilvekiem seit tas patik un taaa bet lielkaka dala masas skatas us saka ka laiks jau vinu bija saspiest! p.s pasam negribas ikdiena braukt ar smuku un forsu bembiiti????

Godīgi sakot man tas golfs patīk ne mazāk kā e36.
E36 ir garlaicīgs auto.. Protams viss ir labi utt, bet tur ne šis ne tas - ne viņš jauns, ne viņš oldschoolīgs.. Protams, kad viņš ir sakopts utt ir forši, bet braukt ar auto, kuram ir vairāk kā 30 gadi tomēr ir pavisam cits fīlings. :hahaha: Un ne tāpēc, ka tas būtu stilīgi vai kā. Vecie auto man patīk daudz vairāk, bet diemžēl nevaru tādus atļauties.. Līdz ar to, paņemu lētako no vecajiem, kas man patīk - mk1 golf. :hahaha:

+ skrūvēties gar viņu ir foršāk kā ar e36. Viss ir maksimāli primitīvs.

e36 man patīk dēļ sajūtām kas rodas braucot, nevis iesēžoties tajā auto. Ar mk1 ir otrādi. Tā auto aura, izskats, tas kā realizēti dažādi risinājumi dizainā... Nu to ir pagrūti paskaidrot, bet tam mk1 ir pačots. Un tas, tāpat kā ex-e28 man pašam rada reālu prieku. Un tas ir galvenais. Neesmu no tiem, kas pagriež skaļi mūziku, izkarina elkoni pa logu un pēta visus vai kāds to ievēros vai nē... :lol: Līdz ar to, pofig ko domā pārējie :hahaha:
Pēdējais labojis ch. - 26 Mar 2012, 23:33, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

26 Mar 2012, 23:32

Un e36 gāze nebūs.. Drīzāk tos 600lvl ieguldīšu salonā un nopirkšu Vader beņķus utt. :hahaha:

Man pašam patīk auto ar gāzi un es to pilnībā atbalstu. Bet savam e36 to negribu. Nespēju nosaukt nevienu racionālu argumentu kāpēc.. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
jenchs
Ziņojumi: 1314
Pievienojies: 16 Jūn 2011, 12:00
Braucu ar: e61 daily wagon
Atrašanās vieta: Jūrmala

27 Mar 2012, 00:02

ch. rakstīja:
takeshi rakstīja:100% piekriitu ieliktu vienkarsi bmw gazi un braukatu nevis braukat ar mk1 jo tas kipa esot kruta! saproti cilvekiem seit tas patik un taaa bet lielkaka dala masas skatas us saka ka laiks jau vinu bija saspiest! p.s pasam negribas ikdiena braukt ar smuku un forsu bembiiti????

Godīgi sakot man tas golfs patīk ne mazāk kā e36.
E36 ir garlaicīgs auto.. Protams viss ir labi utt, bet tur ne šis ne tas - ne viņš jauns, ne viņš oldschoolīgs.. Protams, kad viņš ir sakopts utt ir forši, bet braukt ar auto, kuram ir vairāk kā 30 gadi tomēr ir pavisam cits fīlings. :hahaha: Un ne tāpēc, ka tas būtu stilīgi vai kā. Vecie auto man patīk daudz vairāk, bet diemžēl nevaru tādus atļauties.. Līdz ar to, paņemu lētako no vecajiem, kas man patīk - mk1 golf. :hahaha:

+ skrūvēties gar viņu ir foršāk kā ar e36. Viss ir maksimāli primitīvs.

e36 man patīk dēļ sajūtām kas rodas braucot, nevis iesēžoties tajā auto. Ar mk1 ir otrādi. Tā auto aura, izskats, tas kā realizēti dažādi risinājumi dizainā... Nu to ir pagrūti paskaidrot, bet tam mk1 ir pačots. Un tas, tāpat kā ex-e28 man pašam rada reālu prieku. Un tas ir galvenais. Neesmu no tiem, kas pagriež skaļi mūziku, izkarina elkoni pa logu un pēta visus vai kāds to ievēros vai nē... :lol: Līdz ar to, pofig ko domā pārējie :hahaha:
True, tapēc man arī piedur golpi!;) šoreiz dēļ 5 sezonu ripošanas pa biķerniekiem! :super:
Attēls
piedod par spamu un offtopic
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46

27 Mar 2012, 00:07

Mjā gāze vispār ir pikants temats.

Vispār pie tēmes, Ch kad īsti domā vilkt arā savu e36 cik saprotu tad kad diski būs gatavi. ?
Profila bilde
ch.

27 Mar 2012, 06:41

jurcis rakstīja:Mjā gāze vispār ir pikants temats.

Vispār pie tēmes, Ch kad īsti domā vilkt arā savu e36 cik saprotu tad kad diski būs gatavi. ?
Es domāju, ka kkad uz Aprīļa vidu.. Pirmkārt, diski jāsataisa, lai nav ar bleķiniekiem jābraukā, un otrkārt, pagalms bish jāpārbūvē. Jau pagājušajā sezonā katru reizi braucot pagalmā apakša vilkās pa zemi.. Tagad gribu pakaļu vēl paskrūvēt zemāk. Līdz ar to jāpārtaisa iebraucamais celiņš. :lol:
+ protams, lai bedres bish salāpa. :hahaha:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

27 Mar 2012, 08:50

Vot, to es saprotu! Nevis auto augstāk pacelt, bet iebraucamo ceļu pārbūvēt! :super:
Profila bilde
KV_
Ziņojumi: 2628
Pievienojies: 06 Apr 2011, 14:00
Atrašanās vieta: Jelgava

27 Mar 2012, 12:11

CH tu esi labais :lol: tgd jau mk1 golfs :D kadi vel tev bij viduskolas sapnji? man bij vecais kadet Coupe,isteniba gribetos atkal uz nedelju ko taadu :super: :D
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

29 Mar 2012, 19:03

Shodien tika nokraasoti diskiem centri :hahaha: :hahaha: :hahaha:
13.jpg
14.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
Error
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 16 Aug 2011, 23:47
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga

29 Mar 2012, 19:22

Tādi viņi dzelteni arī būs ?
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja

29 Mar 2012, 19:25

dogMa rakstīja:Vot, to es saprotu! Nevis auto augstāk pacelt, bet iebraucamo ceļu pārbūvēt! :super:
Mans arī ir tik zems ka garažā nevaru iebraukt, tagad arī iebraucamo ceļu pārbruģēšu :D
Attēls
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja

29 Mar 2012, 19:52

fb212 rakstīja:Juuuu, arī es cienu šos dranduļetus :supeer:
mk1 FTW :hahaha:
Kad nosēdināsi, ies kā kartings :hahaha:
Man arī kkas līdzīgs bija:
Attēls
Attēls
Pa Jūrmalas šoseju varēja spraugties un manevrēt cauri lieliem 7eriem taka nelabais :lol: :lol: :hahaha:
Šitais mazais tagad kapeikas maksā :hahaha: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dxdmi.html
Attēls