Stacionārie fotoradari
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
saņēmu lapu ar termiņu 10 dienas pārsūdzēšanai. vitroniks tak dara ko grib. piekāst šiem valsts likumus.
piekāšam Vitroniku Jāpārsūdz visi sodiV1Beta rakstīja:saņēmu lapu ar termiņu 10 dienas pārsūdzēšanai. vitroniks tak dara ko grib. piekāst šiem valsts likumus.
nav īsti mana mašīna, tā kā vienalga.
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/43396 ... u_vitronic
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
No manis arii vitronic ceeners
Galvenais ieprieksheejaas dienas veelaa vakara stundaa aptureeja mani CP pie Spices - pie atljautiem 50km/h braucu ~90km/h .. Atpirkos ar 20ls
Saaku shiem zosis dziit - beigaas normaali iereecaam
Galvenais ieprieksheejaas dienas veelaa vakara stundaa aptureeja mani CP pie Spices - pie atljautiem 50km/h braucu ~90km/h .. Atpirkos ar 20ls
Saaku shiem zosis dziit - beigaas normaali iereecaam
Pēdējais labojis BuKTOP - 04 Sep 2012, 22:26, kopā labots 1 reizi.
kā viņi to numuru tik taisni dabūjuši tev ? tak no sāna fočēts
Japoškas ne vien taadu iekaartu speej uzrazot
Pievelkot ,izgriezhot domajams taadam nummuram arii jaasanaak !
Baltezeraa stacionaarais ,ja kas straadaa
Baltezeraa stacionaarais ,ja kas straadaa
Parakstamies!Televīzijas raidījums „Zebra” aicina Tevi balsot par skaidri noteiktu kārtību, kādā tiek izmantoti fotoradari. „Zebra” ierosina – ar fotoradaru palīdzību fiksēt tikai tos ātruma pārkāpumus, kas par varāk kā 15 km/h pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu.
http://manabalss.lv/fotoradari-15/show
Pēdējais labojis Gunjka - 05 Sep 2012, 09:39, kopā labots 1 reizi.
nedomāju ka pieci lati ir lieta dēļ kā iespringt!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
man jau ir 15ls sakrájies
nu tad ieteiktu bik piebremzēt tāpat jau nekur neaizskriesi!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Mjā es visu laiku brīnijos, kā jus braucat, ka dabunat sodus par fotoradariem, tak visiem sen jau zināmas viņu vietas... Galva jau automātiski bremzes tajās zonās nostrādā, bet nu, braucien uz vecmammas Dzimšanas dienu + vēl lielais nogurums pēc darba, iegriezās uz 30Ls
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ha hā, man acēla :)))))neocron rakstīja:gastello rakstīja:šodien no rīta pamodos un še tev garīgais sačakarēts uz visu dienu
Kaut kas viņiem nav kārtībā ar tiem 83 km/h, jo nav jau pirmais, ko redzu ar tādu skaitli
Un kā tur bija ja kadrā ir vēl kāda mašīna tad varēja rakstīt iesniegumu.
Eamu diezgan principiāls cilvēks un neatbalstu nekādus 15 km.Finks rakstīja:Parakstamies!Televīzijas raidījums „Zebra” aicina Tevi balsot par skaidri noteiktu kārtību, kādā tiek izmantoti fotoradari. „Zebra” ierosina – ar fotoradaru palīdzību fiksēt tikai tos ātruma pārkāpumus, kas par varāk kā 15 km/h pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu.
http://manabalss.lv/fotoradari-15/show
Ja reiz gribi skriet un kkur steidzies, tad nepis kapeiku un maksā, ja tik dārgs tas laiks. Es jau neko nepārmetu un arī pārkāpju noteikumus, bet attiecīgi-ja jāmaksā, tad neceļu brēku un maksāju.
Esmu pieradis, ka Somijā jau par pārsniegtiem 4 km pienākās sods, radars jau bildē, un pilnīgi tam piekrītu. Par pārsniegtiem 20 km samaksāju 350 eiro(pašumazāko sodu izdīcu), nekā LV būtu ticis ar 20-30 ls cauri.
Ātruma ierobežojuma zīmē tak ir norādīts maksimālais atļautais ātrums, nevis ieteicamais ātrums. Palasam noteikumus, ja tas aizmirsies
Daudziem, droši vien, nepatiks un kaitinās manis rakstītais,bet tās ir manas domas par notiekošosituāciju.
Vienīgais, ko neatbalstu ir radaru slēpšana/maskēšana, jo tie ir domāti ātruma ierobežošanai un satiksmes drošības veicināšanai,nevis naudas pelnīšanai kādai trešajai personai
Kāda šķirba, vai slēpj tos fotoradarus? Ja pārkāp, tad maksā
Es fotoradarus atbalstu, tik viena lieta besī - pirms fotoradariem daudziem ātrums samazinās krietni zem 50
Es fotoradarus atbalstu, tik viena lieta besī - pirms fotoradariem daudziem ātrums samazinās krietni zem 50
domāju ja vietām saliktu normālas ātruma zīmes, tad fotoradari būtu ok.
Tagad tik liekas ka tas tāds vien naudas pelnīšanas projekts vien ir...
P.S. kopumā man būtu jābūt pret fotoradem, jo esmu apmaksājis kādus 100,-LVL
Tagad tik liekas ka tas tāds vien naudas pelnīšanas projekts vien ir...
P.S. kopumā man būtu jābūt pret fotoradem, jo esmu apmaksājis kādus 100,-LVL
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …