zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 73
- chevron_right
Ko tu vari plutit kads sakars cp ar engeliem vinju nav csdd inspektors lai soditu tapat ka ar xenoniemAndzaK_LV rakstīja:drosi liec ieksa sitos skaistos engelus, celu policijai patiks tikai 30e par tadiem sudiem var dabut un ari skate tikai 2 liek par neatbilstosas krasas gabarit lutkturiem, un par miglinieku plevi ari skate 2 neatlauts parklajums miglas lukturiem
Nesaku ka man patīk tie zilie engeļi, ber čista ko Tu vislaik vari pukstēt?AndzaK_LV rakstīja:prieks par tevi kad neesi izd.... par engeliem tada krasa
mja ko tik srota nevar atrast, sakot kad ari smadzenes var atrast, lai saktu domat kad zili engeli ir gavnooo
Priecājies ka Tevi cp neiz..... par to ka savu auto piekrāso/krāso ar baloniņu un kislotnjiem bleķiem.
Malacis ka centies, super darbs, enģeļi vienkārši ideāli izskatās, tik zel ka uz ta jāmaina lai izietu. Darbs super.
KŪTIŅAS 4EVER
Nē,nu CP var kādu štrafu par šo uzlikt,bet runājot par TA,tur jau nav liela māka izņemt miglas,izlikt citas fāres ātri,visu saregulēt un aidā uz TA! Tā kā nav par ko cepties.....EE-7878 rakstīja:Ko tu vari plutit kads sakars cp ar engeliem vinju nav csdd inspektors lai soditu tapat ka ar xenoniemAndzaK_LV rakstīja:drosi liec ieksa sitos skaistos engelus, celu policijai patiks tikai 30e par tadiem sudiem var dabut un ari skate tikai 2 liek par neatbilstosas krasas gabarit lutkturiem, un par miglinieku plevi ari skate 2 neatlauts parklajums miglas lukturiem
cik jau braukaju pa rigu,rigas rajonu,un latgali police meniem vienalgaFury rakstīja:Man tieši tādi paši eņģeļi, pa nakti ļoti spoži. Liepājā neviens CP nav sodījis, bija apturējis, uz lukturiem paskatījās, bet neko neteica... uz TA var atrast šrotā lukturu priekšējo daļu un mierīgi samainīt uz TA, tā kā es to izdarīju.AndzaK_LV rakstīja:drosi liec ieksa sitos skaistos engelus, celu policijai patiks tikai 30e par tadiem sudiem var dabut un ari skate tikai 2 liek par neatbilstosas krasas gabarit lutkturiem, un par miglinieku plevi ari skate 2 neatlauts parklajums miglas lukturiem
Pie tam man vel toneti pilniga dirsaa tuvas un miglas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kungi abiem jums tie eņģeļi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Cerams menti tev uzliks sodu
Ceru, ka ieskriesi kaut kur un izsitīsi tās lampas. Sirds sāk sāpēt ieraugot šādu murgu
Lai jau puika brauc ar tiem eņģeļiem. Jums baigi pis? Man godīgi sakot galīgi nē. Tik lai neprasa e36.lv uzlīmes ko logā līmēt. Dēļ šitādiem arī nāk tā gateristu slava pār e36.lv
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Slava diemžēl iet pāri visam E36, gan ne tikai dēļ izskata, bet braukšanas stila.litrinjsh rakstīja:Lai jau puika brauc ar tiem eņģeļiem. Jums baigi pis? Man godīgi sakot galīgi nē. Tik lai neprasa e36.lv uzlīmes ko logā līmēt. Dēļ šitādiem arī nāk tā gateristu slava pār e36.lv
Manās acīs same kā slava Hondām visādi "riceru" dēļ. :)
Being second is being the first of the losers. /Senna/
LV jau nav daudz honda riceru Nu, Fart cannoni ir visiem, bet ar to arī rīsi beidzās parasti
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Šeit jau nav tik aktuāli. Citur tas ir lētākais no kura var kkādu power izspiest. Mums jau e36Kikaps rakstīja:LV jau nav daudz honda riceru Nu, Fart cannoni ir visiem, bet ar to arī rīsi beidzās parasti
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Grīda arī vienkārši ideāli izskatās, tikai žēl, ka uz apskati jāmetinaKronepod rakstīja:Malacis ka centies, super darbs, enģeļi vienkārši ideāli izskatās, tik zel ka uz ta jāmaina lai izietu. Darbs super.
EE-7878 rakstīja:Ko tu vari plutit kads sakars cp ar engeliem vinju nav csdd inspektors lai soditu tapat ka ar xenoniemAndzaK_LV rakstīja:drosi liec ieksa sitos skaistos engelus, celu policijai patiks tikai 30e par tadiem sudiem var dabut un ari skate tikai 2 liek par neatbilstosas krasas gabarit lutkturiem, un par miglinieku plevi ari skate 2 neatlauts parklajums miglas lukturiem
CSN likumi taali no tevis.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
hz. esmu braucis ar visādas krāsas eņģeļiem. Pat pa tumsu ar miglām + eņģeļi. Neviens cp nav piesējies. Ok, TA nevar iziet , liela muiža izņemt tos uz ta?
Ok. Ja CP būs kopā ar to spektatoru, tad jā , noteikti būsi pirmais , kuru noturēs. Bet visu var labi sarunāt mutiski.
Xenonu, nav nekas pret to, vienīgi ja iebāž bezlēcu lukturos + nesaregulē augstumus kā nākas. Tad gan gribās izbāzst tos lukturus.
Es piemēram esmu atbraukājies un gribās kko pamainīt. Nebūs ne eņģeļu , ne plēve uz lukturiem. Lkm.sāku izaugt. Bet nu kā jau LIELĀKĀ daļa no šiem daiļdirsējiem , pirmajam e36 noteikti iebāza eņģeļus, tad dari to un priecājeis. Gan apniks
Ok. Ja CP būs kopā ar to spektatoru, tad jā , noteikti būsi pirmais , kuru noturēs. Bet visu var labi sarunāt mutiski.
Xenonu, nav nekas pret to, vienīgi ja iebāž bezlēcu lukturos + nesaregulē augstumus kā nākas. Tad gan gribās izbāzst tos lukturus.
Es piemēram esmu atbraukājies un gribās kko pamainīt. Nebūs ne eņģeļu , ne plēve uz lukturiem. Lkm.sāku izaugt. Bet nu kā jau LIELĀKĀ daļa no šiem daiļdirsējiem , pirmajam e36 noteikti iebāza eņģeļus, tad dari to un priecājeis. Gan apniks
Var kāds istāstit ka ta pleve jalime? Zb tie burbuļi un krunkas izmantoju parasto fenu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es savam e46 bez fēna notonēju aizmugurējos pagriezienus, atpakaļgaitu un nebija burbuļu, tikai man bija plānā prohid.lv plēve
Bet nu šā vai tā, rozā plēve lukturos jau ir izvirtība, just sayin.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 73