sierrarot 328i e36 by ieska
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Izskatās ļoti acīm tīkami
Ceru, ka manējais e36 izskatīsies līdzīgi, tikai calypso izpildījumā
p.s. kas šim salonā darās?
Drīz iepirkšuRiks* rakstīja:Čotka, bet prasās mazo līstīti uz bagūža
Jā, tikai žēl, ka diski ir replikas, protams, zināju, kad pirku, ka tās ir replikas, bet nepievērsu uzmanību, ka visas zvaigznes ir takā uz vienu pusi.... :(Lawwr rakstīja:Izskatās ļoti acīm tīkami
Salons:
Tagad plānos ir pārkrāsot vienu stūri spārnam, vai visu spārnu, pāris mēn atpakaļ sanāca neliens negadījums un nu jā.... Nav nekas traks, bet tomēr nepatīkami....
Patīk salons!
Nu tas sabja vads izvilkts kriminaali!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Drīzumā pārvikšu normālibestbmw rakstīja:Nu tas sabja vads izvilkts kriminaali!
Nāksies padalīties ar sliktām ziņām....
Tā nu ir sanācis, ka mana žurciņa ir sasista. Tiku avārijā kādu laiciņu atpakaļ, kkadu mēnesi lkm atpakaļ... Braukājāmies ar draugiem pa Čiekurkalnu vienu nakti un pēkšņi priekšā izbrauca panda taxi no mazāk nozīmīga ceļa, es braucu pa galveno, un tā sanāca, ka ieliku sānos taksim...
Šodien ienāca nauda no apdrošinātājiem, novērtēja tīri ok, bet tāpat žēl.... Apdrošinātāji grib 600eur, lai izpirktu žurku, tagad štukoju, ir vai nav jēga takā izpirkt viņu? Nedomāju viņu taisīt, abi lonžeroni galīgi līki, domāju uz detaļām laist... Tālāk lai runā bildes:
Tā nu ir sanācis, ka mana žurciņa ir sasista. Tiku avārijā kādu laiciņu atpakaļ, kkadu mēnesi lkm atpakaļ... Braukājāmies ar draugiem pa Čiekurkalnu vienu nakti un pēkšņi priekšā izbrauca panda taxi no mazāk nozīmīga ceļa, es braucu pa galveno, un tā sanāca, ka ieliku sānos taksim...
Šodien ienāca nauda no apdrošinātājiem, novērtēja tīri ok, bet tāpat žēl.... Apdrošinātāji grib 600eur, lai izpirktu žurku, tagad štukoju, ir vai nav jēga takā izpirkt viņu? Nedomāju viņu taisīt, abi lonžeroni galīgi līki, domāju uz detaļām laist... Tālāk lai runā bildes:
lsd, diski, salons - pa lielam tas viss jau atsit tos 600eur kur nu vel parejais, ir veerts izpirkt un uzvarit vel pikji
Es domāju ka jēga ir, jo naudu tpt viegli atsitīsi no detaļam, varbūt sev ko paturēsi.
Tik traki ka nevar salikt atpakaļ?
Nu es tur nedaudz paarteicos, man viņa nav jaaizoeerk... viņa tika novērtēta uz "x" naudiņām un man ieskaitija x - 600eur, tāka ja es gribu paturēt mašiinu man nekas nav jaadara, bet ja gribu atdot BTA tad man tur kkadi papiiri jaaraksta utt un viņi man ieskaita atlikušos 600eur...70cc rakstīja:lsd, diski, salons - pa lielam tas viss jau atsit tos 600eur kur nu vel parejais, ir veerts izpirkt un uzvarit vel pikji
Booogdans rakstīja:Es domāju ka jēga ir, jo naudu tpt viegli atsitīsi no detaļam, varbūt sev ko paturēsi.
Nu itkā jau sataisiit var, bet negribu braukaat ar šķiibu mašiinu.... Viens lonžerons diezgan traki saliekts un otrs iedaudziits uz iekšu... :(
Ja ir kur jaukt, tad noteikti ir vērts izpirkt!
Aizmugurējā lampas - 50 Eur
Diski - 250 Eur
Aizmugurējais m-bampers - 80 Eur
M moldingi - 50 -100 Eur (atkarīgs vai OEM un kādā stāvoklī sliedes)
Salons - 150 - 250 (Kā paveiksies ar maksātspējīgiem pircējiem)
Sliekšņu uzlikas 30 Eur
LSD - (ja mazais, tad 100-150 Eur)
Tie ir tikai lielumi un jau saskrien 710 - 1010 Eur
Aizmugurējā lampas - 50 Eur
Diski - 250 Eur
Aizmugurējais m-bampers - 80 Eur
M moldingi - 50 -100 Eur (atkarīgs vai OEM un kādā stāvoklī sliedes)
Salons - 150 - 250 (Kā paveiksies ar maksātspējīgiem pircējiem)
Sliekšņu uzlikas 30 Eur
LSD - (ja mazais, tad 100-150 Eur)
Tie ir tikai lielumi un jau saskrien 710 - 1010 Eur
Labāk ieliec viņā tos 600eur un pec tam notirgo lietuviešiem pa 2k.
Neizskatās, ka tur varētu būt pilnīgi kapi. Diez vai detaļās atsitīsi to, ko dabūtu, ja savestu viņu braucamā stāvoklī.
Bet nu skumji!
Neizskatās, ka tur varētu būt pilnīgi kapi. Diez vai detaļās atsitīsi to, ko dabūtu, ja savestu viņu braucamā stāvoklī.
Bet nu skumji!
Rest in peace
samērā maz ja tev samaksāti tikai 600eur ja pareizi sapratu... Man E39 nošķīla tikai bamperi, parkingus, numura rāmīti un bagāžniekā 1cm bukti uztaisija, samaksāja 600eur nepilnus... vienīgi es to autiņu negribēju vairs taisīt un atdevu rumbulniekiem jo tā bija jau otrā reize kad iešķēla dirsu viņam.
edit: kikaps - sorry, sapisos, steigā lasiju
edit: kikaps - sorry, sapisos, steigā lasiju
Pēdējais labojis 70cc - 10 Jūn 2016, 15:09, kopā labots 1 reizi.
nene, viņam 600e neizmaksāja - tas ir par to, kas no auto ir palicis pāri. Izmaksāja summu x par bojājumiem.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jāredz dzīvajā kas un cik traki ir aizgājis. Ja ļoti grib - ir taisāms un nekas šķībs nebūs. Bet, ja tiešām tik ļoti negribi taisīt, tad labāk aizlaid detaļās, nekā atdod apdrošinātājiem.
Jebkurā gadījumā - ļoti žēl. Skaists auto! :(
Jebkurā gadījumā - ļoti žēl. Skaists auto! :(
Paga, kas tev kkur jāizpērk, tā mašīna nav pie tevis, vai kas?
Es ieteiktu noņemt visu kas ir sadauzīts, un izvērtēt vēlreiz ko darīt, es kad melno sasitu arī domāju ka laidīšu daļās, bet kad noņem visu nesmuko nost, nav tik traki.
Bet nu žēl.
Es ieteiktu noņemt visu kas ir sadauzīts, un izvērtēt vēlreiz ko darīt, es kad melno sasitu arī domāju ka laidīšu daļās, bet kad noņem visu nesmuko nost, nav tik traki.
Bet nu žēl.
- ikey07
ja ir apņēmība un griba, tad arī šo var iztaisnot, bet bez stenda neiztikt, jo izskatās, ka abi lonžeronu gali, ir aigājuši pa kreisi banānā un tur ģeometrija ir labi safista. ja laiž daļās, tad vismaz ir ko pārdot, nav gluži pliks nemotors no kura neko neatsistu naudiņā...
nu bljaaaa.Tilcvekam izmaksaaja x summu un mashina ir pie saimnieka.Octa piedava vel 600 euro un savac mashiinu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right