Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 88
- chevron_right
Pat neizbrauci? Pat sajūtas droši, ka būs citādākas - tāpat, kā man, pārsežoties no AT uz manual
Izbraucu jau izbraucu
Laime pilnas bikses
Laime pilnas bikses
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Darbi uz priekshu rit tiiri raiti! Palicis uzbuuveet izpuuteeju un pielikt buferiiti
Reaali jau riit buus pirmais brauciens uz maajaam
P.S Veel tikai taads siikums kaa reduktora mainja jo ar to kas virsuu braukt ir gruuti Attieciiba 4.45
Reaali jau riit buus pirmais brauciens uz maajaam
P.S Veel tikai taads siikums kaa reduktora mainja jo ar to kas virsuu braukt ir gruuti Attieciiba 4.45
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Beņķi un salons vnk gāž no kātiem
Ekrānus saulessargos
Ekrānus saulessargos
Man ekraans ir spoguliitii!
ieteiktu labak ielikt saulesargos. Bet tā tīri gaumes lieta
nu tad kad esi ar zvēru mājas pado ziņu pieskriešu pasiekaloties.
Tad riitvakar vari piebraukt
Vakar beidzot tika atrasts reduktors lielajaa korpusaa un protams tur tika paarskruuveets blokjis
Shodien bik pasviistot tika uzinstaleets uz auto! Sanaaca neliela aizkjershanaas ar kardaanu, bet arii tas tika atrisinaats!
Un taa te neliels ieskats shodienas testaa
http://www.youtube.com/watch?v=nt5JDCk8QeY
Shodien bik pasviistot tika uzinstaleets uz auto! Sanaaca neliela aizkjershanaas ar kardaanu, bet arii tas tika atrisinaats!
dr.lv jau redzēju ir ok
labi griežās kāda attiecība bloķim ?Orkaans rakstīja:Vakar beidzot tika atrasts reduktors lielajaa korpusaa un protams tur tika paarskruuveets blokjis
3.45
man arī manuprāt,otimālākais varinats
Ceru ka taa buus
taa jau domajau ka pats orkaans nav pie stuures
Kapeec taa iedomaajies????
Pie stuures mans testa pilots MAKSIS
Pie stuures mans testa pilots MAKSIS
jaa, tiesam labas parvertibas beigas sanakusas!!! es ar gribu tikt pie 3,45 vai 3,46 bloka, bet kauka nesanak vislaik
agri- kapec ta domaji?
agri- kapec ta domaji?
...
nedaudz pazisitu iz dziives :) kas to zin moz tagad driftaa saaks laist :)
Tas gan maz ticams
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 88