Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 49
- chevron_right
Puushamaa mastika protams ka ir 100 x labaaka!!!! (Nejaukt ar grubuli) Vieniigi puushamajai mastikai ir vajadziiga speciaala pistole!
Protams ,ka gruntij ir jaanozhuust un tad var straadaat taalaak
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Smishoshanai ir pieejamas arii mazaas rokas pistoliites ar spainiiti! Pats taadu darbaa izmantoju, un smiltis var dabuut Krautaa! (apmeeram 3Ls viens maiss)
http://www.semicom.lv/Instrumenti_Lod%C ... 0_713.html
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
paldies.. bet puusamaa mastika ta4u baloninos arii ir vai tad ne? a no ka atskiras grubulis no mastikas? biju domajis ka viens un tas pats tas ir..Orkaans rakstīja:Puushamaa mastika protams ka ir 100 x labaaka!!!! (Nejaukt ar grubuli) Vieniigi puushamajai mastikai ir vajadziiga speciaala pistole!
tik man pat kompresoora nav.. bet tnx.Orkaans rakstīja:Smishoshanai ir pieejamas arii mazaas rokas pistoliites ar spainiiti! Pats taadu darbaa izmantoju, un smiltis var dabuut Krautaa! (apmeeram 3Ls viens maiss)
Puushamo mastiku baloninjos gan neesmu redzeejisbogdan99 rakstīja:paldies.. bet puusamaa mastika ta4u baloninos arii ir vai tad ne? a no ka atskiras grubulis no mastikas? biju domajis ka viens un tas pats tas ir..Orkaans rakstīja:Puushamaa mastika protams ka ir 100 x labaaka!!!! (Nejaukt ar grubuli) Vieniigi puushamajai mastikai ir vajadziiga speciaala pistole!
Pusama mastika ir balonos un ir riktigi liels sūd**. Neturās virsū, lobās nost. Un es nepuutu virsuu ruusai, lai kads neko gudru niepirž .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
ne mastika..bet laikam tas p[arastais grubulis ir baloninjos...
Varu veelreiz pateikt ,ka puushamaa MASTIKA nenaak airosolos!!!!! Vinja ir paredzeeta tikai PRO lietoshanai ,un ir izpuushama ar speciaalu pistoli! Leetaakais variants pagaidaam ir 300Ml tulbinja apmeeram 6LsBubulis rakstīja:Pusama mastika ir balonos un ir riktigi liels sūd**. Neturās virsū, lobās nost. Un es nepuutu virsuu ruusai, lai kads neko gudru niepirž .
Veelreiz atkaartoju!!!!!!!!!!! Nejaukt ar grubuli!!!!! Taas ir 2 dazhaadas lietas!!!
a kada atskiriba mastikai no grubula? tikai tas ka mastika ir daudz noturigaaka un elastigaaka?
drikst uzzinat cik varetu izmaksat visas masinas parkrasosana????ljoti interesee si lieta.. saku domat varbut vajag manejo parkrasot.. jo izskatas savakta no vairakam masinam kopa.. av tik spidiga ka gribetos
Cik apmēram man būtu jāizmet nauda,lai pārkrāsotu pilnībā savu aparātu? Iespējams pat citā krāsā lab,par krāsas maiņu joks :) Bet nu tā kā ziemā netiks braukts,velos vinu sametināt vēl kur jāmetina un tad pārskrāsot :) Tātad,kādas cenas? :) un kam es to varētu uzticēt,lai būtu kvalitatīvs darbs? :)
visi saja forumaa labi atsaucas par orkaanu..cik noprotu vinjs ir auto krasotajs un domaju ka vismaz no 500 ls un uz augstu tads darbs maksatu..
orkān,taisniba?
Ja jautaa par to vai esmu auto kraasotaajs ,tad varu atbildeet JAA un nu jau vismaz 15 gadinjus
Izmaksas izreekjinaat ir vienkaarshi! Videejaa cena par detalju ir 65Ls, taatad saskaiti cik detaljas Tev ir jaakraaso un pareizini ar 65 ,tad arii dabuusi ciparu ar kuru apmeeram jaareekjinaas
Izmaksas izreekjinaat ir vienkaarshi! Videejaa cena par detalju ir 65Ls, taatad saskaiti cik detaljas Tev ir jaakraaso un pareizini ar 65 ,tad arii dabuusi ciparu ar kuru apmeeram jaareekjinaas
nu tad jau tur cipars iegiriežās ne pa jokam!
nu tad nāksies eksperementēt Home made un aizmugurē uz bampera uzrakstu,kā māku tā krāsoju
nu tad nāksies eksperementēt Home made un aizmugurē uz bampera uzrakstu,kā māku tā krāsoju
coupe 2.8
bet ja es gribu kādu virsbūves daļu atsevišķi,krāsa neatišķirsies,nu tjip tad kad jaunāka virsū vai viņa tādi pati būs?
Tas jaaskataas uz vietas ar kraasu paraudzinjiem. Sudrabam ir problemaatiski stikaa nokraasot!
Pastaav taads variants kaa iekraasoshana blakus detaljaa (tas nemaksaa 65Ls)
Man jaaredz auto un tad es vareeshu pateikt kur var iekraasoties
Brauc ciemos un tad jau sarunaasim! Par konsultaaciju naff jaamaksaa
Pastaav taads variants kaa iekraasoshana blakus detaljaa (tas nemaksaa 65Ls)
Man jaaredz auto un tad es vareeshu pateikt kur var iekraasoties
Brauc ciemos un tad jau sarunaasim! Par konsultaaciju naff jaamaksaa
kkad būs japamēgina saskrieties :)
Meklēju kādu, kas varētu nostrūklot un nokrāsot ar pulverkrāsu divus (pagaidām) bremžu suportus. Rīgā. PM!
Man sodien masinas apaksei ar tadu pusamo pie pazinas servis aputa, vietas kur izskatijas ka varetu piesieties, pirmstam notirija ar gaisa spiedienu un drasu birsti uz fleksa biski un maksa 5LS tas tovers kura skruvē pistoli specialo ieksa Domaju ka nav dargi jo rezultatsOrkaans rakstīja:Puushamaa mastika protams ka ir 100 x labaaka!!!! (Nejaukt ar grubuli) Vieniigi puushamajai mastikai ir vajadziiga speciaala pistole!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …