Bogdans- 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 11
- chevron_right
uj gudri dirsts mēs visi mākam citu makā labāk nelienam, bet pēc cenas kas bija ssa un noproto par kādu tika paņemts + iegūlditais darbs un līdzēkļi cena nu manuprāt pat ir smieklīga
Jopte ko te var raudāt pa 2.5k wtf, pašiem gribas pirkt? Ta braucat skatīties un kaulējaties. Pieņemu ka bundža laba + rondelli + nenopunķojies 2.8, kā var nebūt 2.5k?
Ja es paņēmu IS pa 1.5(SS pa 1.7 stāvēja), tad pieliekot rondellus un starpību starp 2.8 un 1.8IS, tad kā reiz 2.5 arī sanāk.
Nezinu ko vēl teikt, aprobežota tā sabiedrība mums. Dynamite precīzi pateica par sistajām lampām.
Ja es paņēmu IS pa 1.5(SS pa 1.7 stāvēja), tad pieliekot rondellus un starpību starp 2.8 un 1.8IS, tad kā reiz 2.5 arī sanāk.
Nezinu ko vēl teikt, aprobežota tā sabiedrība mums. Dynamite precīzi pateica par sistajām lampām.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es ir iedomājies, ka auto tirgojas bez diskiem. Ja ar, tad kaut kā vel.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Pēc manām domām cena ir ok, pats iegādājos par līdzīgu cenu kā šeit dzīvu 2.8, esmu apmierināts.
Pirmstam vēl ilgi domāju, okey pērku pa 1,3-1,5 pliku kur nav ne muļķa pakas nekā, un beigās sarēķinot cik ir vēl jāieliek,motors,salons,vizuālais diski utt koilas, tas izmaksā beigās vairāk par tiem 2,5, un nerunājot ja ir visādi citi labumi jāpērk klāt lsd utt,
Manas domas tikai, uzskatu ka izdariju pareizu izvēli, vismaz nenožēloju ne brīdi.
Pirmstam vēl ilgi domāju, okey pērku pa 1,3-1,5 pliku kur nav ne muļķa pakas nekā, un beigās sarēķinot cik ir vēl jāieliek,motors,salons,vizuālais diski utt koilas, tas izmaksā beigās vairāk par tiem 2,5, un nerunājot ja ir visādi citi labumi jāpērk klāt lsd utt,
Manas domas tikai, uzskatu ka izdariju pareizu izvēli, vismaz nenožēloju ne brīdi.
Par ko tev piesējās un kautko uzlika?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pārbaude bija uz xenoniem un riepām, par to viņiem man nebija ko teikt!
Tad piesējās ka man diski nedaudz iet no arkām ārā teica ka tas bīstami!....utt
Tad piesējas ka troksnis itkā esot pa lielu, pateicu ka skatē neko neteica.
Tad nu sāka teikt ka man esot bloķis, Jā tiesa gan ir, bet visi bija normāli čaļi un palaida ar mutisku brīdinājumu!
Tad nu sāka teikt ka man esot bloķis, Jā tiesa gan ir, bet visi bija normāli čaļi un palaida ar mutisku brīdinājumu!
Sorry par DP!
Pa šo laiku īsti nekas nav noticis ar auto
Pievienotas/sataisītas miglas lai deg!
Ievilkts aux vads
Tas teorētiski arī viss!
Visi spēki tagad tiek mersim, to gribu salikt līdz beigām!
Pa šo laiku īsti nekas nav noticis ar auto
Pievienotas/sataisītas miglas lai deg!
Ievilkts aux vads
Tas teorētiski arī viss!
Visi spēki tagad tiek mersim, to gribu salikt līdz beigām!
Numuru negribi tirgot?
Auto izskatās ļoti labs un ceļams,bet nesapratu par bloķi ar to nedrīkst brauktBooogdans rakstīja:Pārbaude bija uz xenoniem un riepām, par to viņiem man nebija ko teikt!
Visu drīkst!
Ko viņi reali var izdarīt? Noplēst un anulēt tehnisko? Ja ir xen, hidra, metinatais utt.
Katru gadījumu izvērtē atsevišķi, no to bīstamības pakāpes, bet sliktākajā gadījumā viņi atņem tev valsts numurus un tālāk brauc uz evakuatora.ReLiNsH rakstīja:Ko viņi reali var izdarīt? Noplēst un anulēt tehnisko? Ja ir xen, hidra, metinatais utt.
Lai nav offtopics, nosnapots Bogdana e36 uz jaunajiem ratiem
Nop, šitie ir uz visiem 100.
Katram jau gaume sava, bet es ar piekrītu.cipruss18 rakstīja:rondeli bija labaki
Pavisam noteikti rondeli bija labāki.TomSkarsts rakstīja:Katram jau gaume sava, bet es ar piekrītu.cipruss18 rakstīja:rondeli bija labaki
Nu neee, būtu Rondeļus labāk atstājis
Nu katram sava gaume!
Man ar šiem gan vieglāk slīpet , gan riepas vieglāk atrast!
Plus arī pašam labāk šie patīk
Vēlāk būs vairāk bildes
Man ar šiem gan vieglāk slīpet , gan riepas vieglāk atrast!
Plus arī pašam labāk šie patīk
Vēlāk būs vairāk bildes
Kas mainījās, ka vieglāk slīpēt un riepas atrast?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …