Metināsanas darbi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
Lūk tas ir arī ko es vēlētos uzzināt. Man konkreiti intresē kupejai,bet kaut kur padzirdēju ka vairs nevarot jaunus dabūt,tā ir?
Es ceru ka nē, jo neredzu īsti jēgu likt lietotus jo žurkām viņi visi no plastelīna jau pēc šiem gadiem. Vēlos pirms skates sataisīt Castroll špaktelētos sliekšņus
Ja tiešām jaunus nekur nevar dabūt, tad smieklīgi nav.....WannaBee rakstīja:Lūk tas ir arī ko es vēlētos uzzināt. Man konkreiti intresē kupejai,bet kaut kur padzirdēju ka vairs nevarot jaunus dabūt,tā ir?
Diegabiksis
Uzraksti lietotājam "elksnis"
Nesteidzīgi meklēju kādu, kas Rīgā par saprātīgu cenu izgrieztu un pārmetinātu aizmugurējo arku. PM.
Labs meistars veic auto kuzavu metināšanu, taisnošanu.
Lai sīkāk uzzinātu, kas un kā, lūgums zvanīt:
Edmunds: 29 209 074
Lai sīkāk uzzinātu, kas un kā, lūgums zvanīt:
Edmunds: 29 209 074
Gribēju pajautāt, virsbūvi metināt ar pusautomātu un pulverstiepli ir tas pat kas ar gāzi vai ari ir kkādas izmaiņas, minusi ?
domāju ,ka tikaj šuvēs ir atšķirībaAUngers rakstīja:Gribēju pajautāt, virsbūvi metināt ar pusautomātu un pulverstiepli ir tas pat kas ar gāzi vai ari ir kkādas izmaiņas, minusi ?
es kautko dzirdēju ,ka maizi ar vairs nevarēšot dabūtWannaBee rakstīja:Lūk tas ir arī ko es vēlētos uzzināt. Man konkreiti intresē kupejai,bet kaut kur padzirdēju ka vairs nevarot jaunus dabūt,tā ir?
Termiskā ietekmes zona, jo lielāka jo sūdīgāk ar MIGu (pusautomātu) būs vismazākā, tādat vismazāk būs visādi sūdi ar metāla samešanos, savērpšanos. Ar MMA (tautā saukta svarka) tu nevarēši nekādīgi sametināt plānos metālus, jo vienkārši izdegs cauri, ar mma veirosies sārņi un šuve būs ar sliktākām mehaniskajām īpašībām
Nu tad padalies ar info, kur viņus var dabūt. Domāju, ka ne man vienīgajam tas interesē.bembis e36 rakstīja:es kautko dzirdēju ,ka maizi ar vairs nevarēšot dabūtWannaBee rakstīja:Lūk tas ir arī ko es vēlētos uzzināt. Man konkreiti intresē kupejai,bet kaut kur padzirdēju ka vairs nevarot jaunus dabūt,tā ir?
libažos piespēlē var pasūtīt,gan jau ,ka rigā daudz vietas ,kur var pasūtīt,vajag prasīt tikThundahh rakstīja:Nu tad padalies ar info, kur viņus var dabūt. Domāju, ka ne man vienīgajam tas interesē.bembis e36 rakstīja:es kautko dzirdēju ,ka maizi ar vairs nevarēšot dabūtWannaBee rakstīja:Lūk tas ir arī ko es vēlētos uzzināt. Man konkreiti intresē kupejai,bet kaut kur padzirdēju ka vairs nevarot jaunus dabūt,tā ir?
es domaju par MIG pulver stiepli, es neprasiju par elektrodu..nelegalais rakstīja:Termiskā ietekmes zona, jo lielāka jo sūdīgāk ar MIGu (pusautomātu) būs vismazākā, tādat vismazāk būs visādi sūdi ar metāla samešanos, savērpšanos. Ar MMA (tautā saukta svarka) tu nevarēši nekādīgi sametināt plānos metālus, jo vienkārši izdegs cauri, ar mma veirosies sārņi un šuve būs ar sliktākām mehaniskajām īpašībām
jo pardodas parasta stieple un ir pulverstieple kurai gazi nevajag CO2 vai to otru gazi neatceros ka vinju sauca
sū*s tā pulverstieple ir, meklē gāziAUngers rakstīja:es domaju par MIG pulver stiepli, es neprasiju par elektrodu..nelegalais rakstīja:Termiskā ietekmes zona, jo lielāka jo sūdīgāk ar MIGu (pusautomātu) būs vismazākā, tādat vismazāk būs visādi sūdi ar metāla samešanos, savērpšanos. Ar MMA (tautā saukta svarka) tu nevarēši nekādīgi sametināt plānos metālus, jo vienkārši izdegs cauri, ar mma veirosies sārņi un šuve būs ar sliktākām mehaniskajām īpašībām
jo pardodas parasta stieple un ir pulverstieple kurai gazi nevajag CO2 vai to otru gazi neatceros ka vinju sauca
var sametināt,tik šuve būs sūdīgaAUngers rakstīja:es domaju par MIG pulver stiepli, es neprasiju par elektrodu..nelegalais rakstīja:Termiskā ietekmes zona, jo lielāka jo sūdīgāk ar MIGu (pusautomātu) būs vismazākā, tādat vismazāk būs visādi sūdi ar metāla samešanos, savērpšanos. Ar MMA (tautā saukta svarka) tu nevarēši nekādīgi sametināt plānos metālus, jo vienkārši izdegs cauri, ar mma veirosies sārņi un šuve būs ar sliktākām mehaniskajām īpašībām
Var metināt kaut vai ar svarku,ja tikai grib- kāda starpība ar ko sakausē metālu. Ar svarku, protams ir nereāli grūti, bet ja grib, tad visu var Vari metināt ar to pulverstiepli- tāpat beigās tam visam uzvilksi špakteles kārtu un aizmirsīsi ar ko metināji.
Svarīgākais ir apstrādāt šuvi no iekšpuses ar aizsargmateriāliem.
Neaizmirstam arī to, ka ne visus mig aparātus var pielāgot pa 5 min pulverstieplei...
Galvenais - kārtīgi visu apstrādāt pirms špaktelēšanas (+no iekšpuses, ja ir vēlēšanās.arnis87 rakstīja:Var metināt kaut vai ar svarku,ja tikai grib- kāda starpība ar ko sakausē metālu. Ar svarku, protams ir nereāli grūti, bet ja grib, tad visu var Vari metināt ar to pulverstiepli- tāpat beigās tam visam uzvilksi špakteles kārtu un aizmirsīsi ar ko metināji.
Tad norūsējot visai mašīnai paliks šī skaistā šuve. =)
Vnk doma pirkt kko tadu lai var metinat kko, jo pasam nav garazas kur varetu likt to gazes balonuRons rakstīja:Neaizmirstam arī to, ka ne visus mig aparātus var pielāgot pa 5 min pulverstieplei...
https://www.ss.lv/msg/lv/construction/t ... bcdlc.html
https://www.ss.lv/msg/lv/construction/t ... klkhb.html
Ko sakat par tadiem aparatiem ?
Otro ņem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7