Viss par Touringiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Kāds vēl isofix. Kad beņķi ir atmesti, tad uz šā uzspraužas suņu siets/štorka. Ja atmiņa neviļ, tad pat varēja ar suņu sietu atdlīt kravu no pr. beņkiem.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Jā, es esmu novērojis, ka šie metāla gabali ir auto, kam ir suņu siets.
OHO . Bus jaizmeginahe9600 rakstīja:Kāds vēl isofix. Kad beņķi ir atmesti, tad uz šā uzspraužas suņu siets/štorka. Ja atmiņa neviļ, tad pat varēja ar suņu sietu atdlīt kravu no pr. beņkiem.
Brīvdienas priekšā varēs iet un mēģināt
Jā, isofix e36 nav nācis. E46 pat ir tikai stiprinājumi starp muguras daļu un sēžamdaļu.he9600 rakstīja:Kāds vēl isofix. Kad beņķi ir atmesti, tad uz šā uzspraužas suņu siets/štorka. Ja atmiņa neviļ, tad pat varēja ar suņu sietu atdlīt kravu no pr. beņkiem.
ja kāds domā likt ko cietāku par TA aizm. koilam tad var skatīties Maxspeding atsperes ,bet šī ir zemākā pozīcija
Disku Setups R17(8j) ar 205/45
Disku Setups R17(8j) ar 205/45
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa augstu
Daily variants,stanceriem nederēs
Regulatori ir ,bet noņemti tie videjie gredzeni kas laikam domāti lai nofiksetu regulešanas gredzenu
Varbūt te ir kāds ar pamatzināšanām rasēšanā?
Ko tu vēlies?Edge rakstīja:Varbūt te ir kāds ar pamatzināšanām rasēšanā?
Nepieciešams izveidot rasējumu kūtiņas labajai bagāžnieka kabatai. Tā lai var subim kasti uztaisīt.Edža rakstīja:Ko tu vēlies?Edge rakstīja:Varbūt te ir kāds ar pamatzināšanām rasēšanā?
Man ir kaste ar visu subi ja interesē ideāli der kreisanajā kabatā. Un ir arī otra puse kur pastirpinātājam vieta un kondensatoram.Edge rakstīja:Nepieciešams izveidot rasējumu kūtiņas labajai bagāžnieka kabatai. Tā lai var subim kasti uztaisīt.Edža rakstīja:Ko tu vēlies?Edge rakstīja:Varbūt te ir kāds ar pamatzināšanām rasēšanā?
Man nederēs jo kreisajā puse ir CD changer. Un tāpat tādu kādu gribu nekur nenopirkšu.
Es kreisaja puse pastuzi slepu ,perfekti fitoja alpine pastuzis
Tev jau tur vieglāk šablonus sataisīt, uz kalkulatora uzsist aptuveno tilpumu un gatavs. Tur jau gandrīz modelēšana ne rasēšanaEdge rakstīja:Nepieciešams izveidot rasējumu kūtiņas labajai bagāžnieka kabatai. Tā lai var subim kasti uztaisīt.Edža rakstīja:Ko tu vēlies?Edge rakstīja:Varbūt te ir kāds ar pamatzināšanām rasēšanā?
Vieglāk jā. Tik pats esmu Zviedrijā, bet autiņš LV.
Izmēģinaju, apspriesto / neizprotamo konstrukciju pie aizmugurējiem pasažieru benkiem, tīri noderīga lieta kā jau minēts suņu siets atdalās no bagāžnieka pārsega un piestiprinas pie viņiem nosedzot "kravas telpu"..
Bilde ieskatam
Bilde ieskatam
Jautājums touring īpašniekiem. Motora parsegs sparns un priekšējās durvis der no sedana?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right