Gunjkas 318
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
O!Super paldies tagad man skaidra bilde!!!
kapēc nemotoram aķītis nav motortelpā? vai tad viņiem arī nāca bagažniekā?
nezinu kā lai pasaku.. bet stāv aķīts man bagāžniekā.. man vispār ir baigi oriģināli viss iztaisīts.. veselas 3 aķīšu vietas var likt kaut trīs uzreiz ko var gribēt no bijušās mentu mašīnas..
a ko nozīmē nemotoram???
4 cilindri - nemotors, 6 - motors
Laipni lūgta benzīntankos atviegloti elpojošo cilvēku bariņā!
Kā ar uzpildes vietu sanāca? Ielika zem bākas durtiņām? Kur balonu ielika, cik lielu? Vienīgais, kas man nelielas šaubas rada - reduktora atrašanās vieta. Dikti augstu, grūti dzesēšanas sistēmu atgaisot nākotnē... HZ, neesmu es gāzes jautājumos profs, es tikai lietoju
Laipni lūgta benzīntankos atviegloti elpojošo cilvēku bariņā!
Kā ar uzpildes vietu sanāca? Ielika zem bākas durtiņām? Kur balonu ielika, cik lielu? Vienīgais, kas man nelielas šaubas rada - reduktora atrašanās vieta. Dikti augstu, grūti dzesēšanas sistēmu atgaisot nākotnē... HZ, neesmu es gāzes jautājumos profs, es tikai lietoju
Nu nemotors ir tas 1.8 un 1.6 bembim,es atkal tos mazos motorus saucu par šujmašīnām.
aaa skaidrs paldies ka apgaismoji mani!jap ielika man uzpildes vietu zem vāciņa un balons ir 48l tik bridinaja ka pilnu nesanaks piebāzt uz visiem 48l.. man balons ir zapaskas vietā.. kautkad vēlāk mošš nobildēšu.
Starpcitu tas nebija domāts aizskaroši, pats arī ar nemotoru laižu
Un cik tad patērē gāzi viņš?
Un cik tad patērē gāzi viņš?
Par patēriņu laikam var neprasīt, ja iekārta tikai šodien ielikta
Gunjka, un tagad rezerves ritenis bagāžniekā mētājas?
Gunjka, un tagad rezerves ritenis bagāžniekā mētājas?
Nice! :)
Sorry, ja palaidu garām, bet kur tika likta gāze un cik izmaksāja?
Sorry, ja palaidu garām, bet kur tika likta gāze un cik izmaksāja?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jaunaja balona ir kautkads gaisa spilvens ieksha un ar katru uzpildishanu vares pieliet vairak. Vispar jau jalien kadiem 40 litriem obligati.
Neesmu aizvainota.. vienkārši gribēju zināt ko nozīmē tie nemotori gludekļi un šujmašīnas
mjā.. rezerves ritenis mētājās gan pagaidām.. tagad saprotu tevi kapēc ieliki balonu bagāžniekā.. bet ar maniem braukšanas attālumiem man zapaska cerams nebus vajadīga.. laikam izņemsim ārā vispār.. vēl nezinu.ļoti ceru ka man viņa nebūs vajadzīga!
Par patēriņu tiešām neko nezinu.. par agru vēl spriest bet ceru ka būs labi un mani iepriecinās.Gāzi liku pie pazīstama manam vīram čaļa.. 400ls izmaksāja kā jau aptuveni visur.4 paaudzes iekārta.šodien laikam jābrauc tehnisko pasi mainīt.. nez kapēc esot jāmaina 5 dienu laikā.
mjā.. rezerves ritenis mētājās gan pagaidām.. tagad saprotu tevi kapēc ieliki balonu bagāžniekā.. bet ar maniem braukšanas attālumiem man zapaska cerams nebus vajadīga.. laikam izņemsim ārā vispār.. vēl nezinu.ļoti ceru ka man viņa nebūs vajadzīga!
Par patēriņu tiešām neko nezinu.. par agru vēl spriest bet ceru ka būs labi un mani iepriecinās.Gāzi liku pie pazīstama manam vīram čaļa.. 400ls izmaksāja kā jau aptuveni visur.4 paaudzes iekārta.šodien laikam jābrauc tehnisko pasi mainīt.. nez kapēc esot jāmaina 5 dienu laikā.
Nu viens no variantiem ar to rezerves riteni ir tads, man viens klients, ziemas gumijas komplektu izmetaja pa pazistamiem, aptuveni apreikjinaja kuros virzienos vinjsh brauka, un tajas puses izmetaja ratus, kam bus tuvak, tas ari pievedis Bet vinjam ir jaunais septitais BMW uz 19 diskiem, tapec vinjam tas ir aktuali, ja vinjsh ieliek to rezerves riteni, tad bagazhnieka nav.
Vel esmu redzejies no ta pasha klienta, ka tagad vinjsh esot nopircis kkadu mazo kompresoru un skjidrumu, kas pardodas itka tankos visos, kkadu tieshi riepam, ja parsit tad kkada veida iegazh riepa to shkjidrumu, un piepush ar kompresoru, tad tas kautkada veida aizpiezh to caurumu no iekshpuses un lidz servisam tikt varot, esot ta 100 km nobraucis. Nu ta man stastija, nezinu cik nu tas darbojas.
Vel esmu redzejies no ta pasha klienta, ka tagad vinjsh esot nopircis kkadu mazo kompresoru un skjidrumu, kas pardodas itka tankos visos, kkadu tieshi riepam, ja parsit tad kkada veida iegazh riepa to shkjidrumu, un piepush ar kompresoru, tad tas kautkada veida aizpiezh to caurumu no iekshpuses un lidz servisam tikt varot, esot ta 100 km nobraucis. Nu ta man stastija, nezinu cik nu tas darbojas.
A ta uzpildes vieta ar skruvejamu pareju ir? Pareju vispar iedeva lidzi?
Jap ir man tā pāreja,iedeva līdz un pateica galvenais lai es viņu nepazaudēju!
par to baloniņu kuru iepūš riepā zinu.. bet saku ļoti ceru ka man tas ritens nebus vajadzīgs jo tepat jau mājas apkārtnē tik vizinos.. nekur tālu.. tālu braucu ļoti reti.maximums ir 50km līdz dārzam pa brīvdienām.
par to baloniņu kuru iepūš riepā zinu.. bet saku ļoti ceru ka man tas ritens nebus vajadzīgs jo tepat jau mājas apkārtnē tik vizinos.. nekur tālu.. tālu braucu ļoti reti.maximums ir 50km līdz dārzam pa brīvdienām.
Forši. malacis. Es arī apsveru domu ar laiku ielikt gāzi , jo man regulāri ir maršruts Ropaži-Rīga Katru dienu + vēl kautkur Dārgi sanāca braukāt katru dienu uz darbu 10 Ls tikai bendzīnā Bet ar gāzi būtu kāds piečuks dienā Bet to ar laiku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu ja.. viss nāk ar laiku..
labums likt gaazi, ja tu rbauc gandriiz briivdienaas un iisus posmus? vai kautko nesapratu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12