Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 37
- chevron_right
Jā, laikam pirmais vecgada vakars, kad var pie mājās ārā mazgāt auto, nesatraucoties par ledus veidošanos vai sasalušām rokām... Lamīgu svinēšanu, E36 fani!
Nu ko, E36 atkal jau Dānijā, izskrējies pa bāni ar jauniem filtriem un eļļu, ielejot labu Vāciešu benzīnu skrien pat aizdomīgi labi priekš divlitrīga motora. Par nelaimi ir sācis gaudot stūres sūknis, šķidrums ir, tagad domāju, cik traki tas ir?
Tā nu dzīve ir sagrozījusies, ka esmu atpakaļ LV. Auto pamazām tiek gatavots vasarai - vāktas maināmās daļas, apzinātas iespējamās šaizes utt. Ir skaidri arī primārie darbi:
Vispirms viss, lai auto tehniski būtu maksimāli drošs -
Stūres sūkņa maiņa
Ūdenssūkņa maiņa
Pakaļējo amīšu maiņa
Pa ziemu ceru sagādāt vasarenes vasaras diskiem, uzmaukt viršu un piemērīt vēlreiz, lai var laicīgi notirgot un sameklēt ko citu, ja galīgi nepatiks man un arkām.
Tad uz pavasari gan jau pēc ziemas izklaidēm būs jāmaina kāda bukse - tās visas maināmās bukses tiks aizstātas ar Powerflekšiem.
Jāskatās kā priekšējie koili uzvedīsies paasarī un vasaras sākumā, iespējams jāmaina būs arīt tie, savādāk paliek pamazām pa mīkstu...
Jācer ka briesmīgais monstrs, BMW dzinēju, bieds Dzenis līdz vasarai nesāks palikt baigi aktīvs, savādāk būs jādomā par dzinēja maiņu (khemmm, khemmm, 2.8, khemm) vai arī auto tirgošanu, ja izrādīsies ka pēc sāļiem un pārējiem ziemas auto bendētājiem bundža būs palikusi bezjēdzīga, lai liktu iekšā ko sakarīgāku.
Kopsummā tagad braukšu kā ir, uz sniega atkāpšanās laiku arī auto dzīsies iekšā garāžā un tiks mainīts viss iepriekš uzskaitītais + sataisīti visi mazie sīkumiņi.
Vispirms viss, lai auto tehniski būtu maksimāli drošs -
Stūres sūkņa maiņa
Ūdenssūkņa maiņa
Pakaļējo amīšu maiņa
Pa ziemu ceru sagādāt vasarenes vasaras diskiem, uzmaukt viršu un piemērīt vēlreiz, lai var laicīgi notirgot un sameklēt ko citu, ja galīgi nepatiks man un arkām.
Tad uz pavasari gan jau pēc ziemas izklaidēm būs jāmaina kāda bukse - tās visas maināmās bukses tiks aizstātas ar Powerflekšiem.
Jāskatās kā priekšējie koili uzvedīsies paasarī un vasaras sākumā, iespējams jāmaina būs arīt tie, savādāk paliek pamazām pa mīkstu...
Jācer ka briesmīgais monstrs, BMW dzinēju, bieds Dzenis līdz vasarai nesāks palikt baigi aktīvs, savādāk būs jādomā par dzinēja maiņu (khemmm, khemmm, 2.8, khemm) vai arī auto tirgošanu, ja izrādīsies ka pēc sāļiem un pārējiem ziemas auto bendētājiem bundža būs palikusi bezjēdzīga, lai liktu iekšā ko sakarīgāku.
Kopsummā tagad braukšu kā ir, uz sniega atkāpšanās laiku arī auto dzīsies iekšā garāžā un tiks mainīts viss iepriekš uzskaitītais + sataisīti visi mazie sīkumiņi.
Par cik pavasaris vairs nav aiz kalniem, sāku apmazām gatavot auto sezonai. Šodien tika iegādātas vajadzīgās bukses un pak. amīši, kas viss pa nākamo nedēļu tiks sainstalēts virsū.
Paldies Psih-arno par amīšiem!
Paldies Psih-arno par amīšiem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Kon4a - 08 Mar 2012, 12:09, kopā labots 2 reizes.
Paldies liels!psih-arno rakstīja:Lai labi lietojas!
Un jā, kādam varbūt mētājas 205/50 R16 vasarenes par saldu cenu? Vajag vismaz 2 labas
man ir divas bet vienai pumpa bija, kadam laikam deres, varu aprilja sakuma atvest uz rigu ja vajag.
Par cik ārā smuka saulīte un vispār pilnīgs pavasaris galvā, tad šonedēļ ir plānā dabūt virsū vasaras ripuļus un visas sapirktās daļas + izlemts par labu pāris interesantām modifikācijām, par kurām pagaidām vairāk neko neteikšu.
Sēžot mājās Baldonē sajūta ka dzīvoju k.kādā Sibīrijas nostūrī - kāmēr Rīgā praktiski viss tūlīt jau būs nokusis, tikmēr man pagalms vēl tikpat sniegots kā pirms divām nedēļām
Pagāšnedēļ tika nosvinēts gads, kopš man ir E36, kā jau pa paradumam pēc gada man sagribējās vietā ko citu, jau sāku plānot tirgot nost savu E36 un ņemt vietā ko citu, taču tika atrasta atlernatīva, lai no sava mīļā auto nešķirtos - nākam vai aiznākammēnes plāns tiks īstenots (kad finanses atļaus), taču par to nevienam neko stāstīt netaisos, būs Jums surprise
Tāpat ir ideja interesantai žilētītet/mini spoilerītim, kādu uz E36 neesmu manījis. Nē, ne Ķekavstyle, vnk interesanta ideja šķita, būs jāisteno pa šo nedēļu
Vakar ar 6km nokavēšanos tika fiksēts jauns, skaists skaitlis spidometrā
Neņemiet vērā izdegušos pikseļus labajā malā
Sēžot mājās Baldonē sajūta ka dzīvoju k.kādā Sibīrijas nostūrī - kāmēr Rīgā praktiski viss tūlīt jau būs nokusis, tikmēr man pagalms vēl tikpat sniegots kā pirms divām nedēļām
Pagāšnedēļ tika nosvinēts gads, kopš man ir E36, kā jau pa paradumam pēc gada man sagribējās vietā ko citu, jau sāku plānot tirgot nost savu E36 un ņemt vietā ko citu, taču tika atrasta atlernatīva, lai no sava mīļā auto nešķirtos - nākam vai aiznākammēnes plāns tiks īstenots (kad finanses atļaus), taču par to nevienam neko stāstīt netaisos, būs Jums surprise
Tāpat ir ideja interesantai žilētītet/mini spoilerītim, kādu uz E36 neesmu manījis. Nē, ne Ķekavstyle, vnk interesanta ideja šķita, būs jāisteno pa šo nedēļu
Vakar ar 6km nokavēšanos tika fiksēts jauns, skaists skaitlis spidometrā
Neņemiet vērā izdegušos pikseļus labajā malā
Nu ko, gatavošanās sezonai ir sākusies, vakar sainstalēju bukses un amīšus, noskrūvēju aizmuguri atkal līdz galam lejā un rīt vai aprīt lieku vasaras diskus virsū Tad tik jāsataisa bildes un jābrauc uz sanākšanām :)
Nu ko, E36 sāk iejusties vasarā - diski ar riepjiemIr virsū uz auto, vēl tik Lowz jāpieregulē Nav tagad smuku bilžu un nebūs, kāmēr nedabūšu apdrošināsanas naudu tāpēc atagd mammas ziepīša iznāciens
Jā, beigās tika izlemts par labu 205/45 patiešām neuzmācīgam stretchojumam
Jā, beigās tika izlemts par labu 205/45 patiešām neuzmācīgam stretchojumam
Pēdējais labojis Kon4a - 25 Mar 2012, 01:42, kopā labots 1 reizi.
smuks eksemplārs ar saviem piedurieniem,man patīk
hehe, paldiesm4z rakstīja:smuks eksemplārs ar saviem piedurieniem,man patīk
Skaists, skaists, tikai slieksni vismaz melnu nopūt, lai nelec tas gaišums acīs
izskatas zolidi, ka riepas ar arkam sadzivo?
Slieksnis ir melns Tā mastika saulē ir izbalējusi un vienā pusē pat izskatās oriģinālajā pelēkajā tonī Tas viss tiks labots - uz vasaru pārpūtīšu.uteo rakstīja:Skaists, skaists, tikai slieksni vismaz melnu nopūt, lai nelec tas gaišums acīs
Ir tā, ka ja aizmuguri paskrūvēšu mazliet uz augšu, tad sadzīvos bez problēmām, tagad uz lielākiem pampakiem vai straujākiem līkumiem ar cilvēkiem mašīnā, arkas mazliet iesper riepai Priekšā viss superVitalx325 rakstīja:izskatas zolidi, ka riepas ar arkam sadzivo?
Nu ko, beidzot ir bijusi iespēja paspēlēties ar normālu fočuku, tādējādi dabonot normālas bildes
Pagaidām ir šitā:
Pagaidām ir šitā:
Pēdējais labojis Kon4a - 11 Apr 2012, 00:25, kopā labots 1 reizi.
Nepatīk xenia uzlīmes, prasās vēl sēdināt. Spārns ir ok, disku centri prasās citā krāsā un rižie pavaroti.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Sēdināt prasās, tik tad vajag cietākus koilus priekšā, šitie par mīkstu jau :/ Disku centri būsBubulis rakstīja:Nepatīk xenia uzlīmes, prasās vēl sēdināt. Spārns ir ok, disku centri prasās citā krāsā.
Bildes smukas!
Baigi banditizētais!
Pierkītu par orandžajiem!
P.S.Kaut es varētu eksperimentēt ar savu auto tā kā to dariet jūs!
Man manējā žēl!
Baigi banditizētais!
Pierkītu par orandžajiem!
P.S.Kaut es varētu eksperimentēt ar savu auto tā kā to dariet jūs!
Man manējā žēl!
Ir labi!
Būšu Baldone, pieripošu! :)
+344 par rizhajiem pavarotiem!!!
Būšu Baldone, pieripošu! :)
+344 par rizhajiem pavarotiem!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9