benzīns- gaze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13
- chevron_right
zinu bet man balons normals vēl jadabū un trubas jāizvel pa mašinas apakšu un balonam ventilācija jāuztaisa lai es dabūtu sertifikātu uz to brīdi taisīju lai varētu ekonomiskāk braukt
Es cauruli kas iet uz gāzes reduktoru vilku caur salonu bet vajag pa mašinas apakšu jo dzirdēju kkur pa to piekasījās ka caur salonu ir vilkts
Es cauruli kas iet uz gāzes reduktoru vilku caur salonu bet vajag pa mašinas apakšu jo dzirdēju kkur pa to piekasījās ka caur salonu ir vilkts
Tu par savu droshiibu arii domaa????????????????Mar4ello rakstīja:zinu bet man balons normals vēl jadabū un trubas jāizvel pa mašinas apakšu un balonam ventilācija jāuztaisa lai es dabūtu sertifikātu uz to brīdi taisīju lai varētu ekonomiskāk braukt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es jau dzinu pie gāzenieka lai provodku sataisa kā nākas un pie reizes paprasīju vai viss ir ok kā esmu savilcis
vins atbildēja ka ir ok bet ja gribot sertifikātu tad ir viss jasataisa ko pirmīt teicu un sertifikātu varu dabūt pa 25 ls
vins atbildēja ka ir ok bet ja gribot sertifikātu tad ir viss jasataisa ko pirmīt teicu un sertifikātu varu dabūt pa 25 ls
Tas viss ir jaaizdara neviss lai dabuutu sertifikaatu ,bet gan lai Tu pats vareetu droshi paarvietoties ar to auto!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jā es to zinu
ja manam balonam nebūtu "sajāts" vāks un nebūtu holandiešu izcelsmes tad jau es no paša sākuma būtu taišijis visu normāli bet finanses man to neļāva takā nācās darīt vien ka tā tas ir
ja manam balonam nebūtu "sajāts" vāks un nebūtu holandiešu izcelsmes tad jau es no paša sākuma būtu taišijis visu normāli bet finanses man to neļāva takā nācās darīt vien ka tā tas ir
Pie kājas drošību, ka tik ekanomija
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Drošība ir vajadzīgaar4ibalc rakstīja:Pie kājas drošību, ka tik ekanomija
bet ekonomija uzreiz jūtama
Nu ko ta beigas tur sachiniji?caurules pa salonu?
Vispār jau, ja gāzes trubas iet caur salonu, justos pat drošāk, jo traumēt tās var vairāk apakšā, nekā salonā.
Pašam gan viss ar sertifikātu, nopirku jau ar gāzi, tā kā, sāku taupīt jau nopērkot auto, nevis kā citi, pēc huj zin pēc cik km.
Otrās paaudzes iekārta, apkopes taisu pats. Braukts jau ir no 2007 gada, motors neko ļaunu nesaka par gāzi. Ir ļoti reti ( uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms ) gadījies, kad izšauj tubas no brīvgaitas regulatora, bet uzmaucu atpakaļ un maucu tālāk.
Ar gāzi ietaupu vidēji 40% - 50%, salīdzinājumā ar benzīnu. Benzīns tomēr arī vajadzīgs, lai uzsāktu, vai ziemā, uzsildītu motoru.
Pašam gan viss ar sertifikātu, nopirku jau ar gāzi, tā kā, sāku taupīt jau nopērkot auto, nevis kā citi, pēc huj zin pēc cik km.
Otrās paaudzes iekārta, apkopes taisu pats. Braukts jau ir no 2007 gada, motors neko ļaunu nesaka par gāzi. Ir ļoti reti ( uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms ) gadījies, kad izšauj tubas no brīvgaitas regulatora, bet uzmaucu atpakaļ un maucu tālāk.
Ar gāzi ietaupu vidēji 40% - 50%, salīdzinājumā ar benzīnu. Benzīns tomēr arī vajadzīgs, lai uzsāktu, vai ziemā, uzsildītu motoru.
Kā tu domā, kas notiek smagā CSN, ja caurule ir pušu ? Parezi- viņa deg kopā ar tevi, bet var gadīties tā, ka tu nevari izkļūt ārā... esmu dzēsis dzīvē gāzi ar lielo bugatieri, nekas nesanāk....evaness2 rakstīja:Vispār jau, ja gāzes trubas iet caur salonu, justos pat drošāk, jo traumēt tās var vairāk apakšā, nekā salonā.
???, ili ja tupoj ili lizhi ne edut?evaness2 rakstīja:Vispār jau, ja gāzes trubas iet caur salonu, justos pat drošāk, jo traumēt tās var vairāk apakšā, nekā salonā.
bet nevaru neka saprast ka gazes vads kas izvilkt caur salonu but droshaks?
Tipa ar akmeni no apakshas neparsitisi?
Hmm, tā kā netaisu avārijas, neiedomājos par šādu situāciju, sorry, esmu tikai cilvēks
Jā, jālaiž caur auto apakšu. ventilācija caur, piemēram, arku, ( zem plastmasas, lai ziemā neaizmet ar sniegu, vai vasarā ar dubļiem ).
Jā, jālaiž caur auto apakšu. ventilācija caur, piemēram, arku, ( zem plastmasas, lai ziemā neaizmet ar sniegu, vai vasarā ar dubļiem ).
Kuriem ir pieredze šajā jomā un var ieteikt kur izdevīgāk un tajā pat laikā labu gāzes iekārtu var iekrāmēt? :)
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
arī gribētos zināt. Kautkā kož man tie 15l un 100km
Es pa rīgu vien braukāju, bet ar visiem zirnekļiem un izslēgtiem asc, liekas, tik daudz nav!
Moš pārbaudies pie kompja?!
Man zonde bija mirusi, tad gan bija līdzīgs patēriņs!
Moš pārbaudies pie kompja?!
Man zonde bija mirusi, tad gan bija līdzīgs patēriņs!
Tur toč kkas nav kārtībā, ja vien ātrumus nepārslēdz tikai tad, kad jau ir līdz atdurei tahometrs.
man uz simtu šobrīd pilsētā ir kādi 11 un uz šosi 8. it kā jau ziema ar slapju ceļu. zondes stāvokli tikai pie kompja var noskaidrot ?
Turpinu visiem ieteikt Koijotss no Powera. Nu jau gandrīz 20000km, bet es tikai pildos un braucu.E_kurais rakstīja:Kuriem ir pieredze šajā jomā un var ieteikt kur izdevīgāk un tajā pat laikā labu gāzes iekārtu var iekrāmēt? :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13