E36 Tusiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Tiešām labi izkatās diski
Nujau ir OK!chaboska rakstīja:Korsa vari pabraukt ar diskiem? Piemeroji sedinajumu?
Piemeklēts pareizais augstums un nu nekas nekur nestrīķējās Pat tika veikts testa brauciens ar 5 cilvēkiem iekš auto cauri visai Rīgai Protams vizuāli prasās atpakaļ biki zemāk, bet par cik auto ir ikdienas braukšanai-tad kkas jāupurē.
super bildes
un pasakums arii bija super
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vismaz ar Klavinu samērijamies kabriem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Un kuram garāks?RENIO rakstīja:Vismaz ar Klavinu samērijamies kabriem
Abi esam gari
Jap Biju jauka un pa trīnīti mazgāju mašīnas Man patīk mazgāt, tikai prasījās vēl nedaudz siltāku laiciņuarmis9 rakstīja:hoodijam episki forši diski priekšā Podziņ piehaltūrē?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nav jau tik traki ar to aukstumuPodziņa rakstīja: Jap Biju jauka un pa trīnīti mazgāju mašīnas Man patīk mazgāt, tikai prasījās vēl nedaudz siltāku laiciņu
Piekdiena 20.04.2012.
Pārējās bildes izmētāšu pa jūsu topiciem!
Pārējās bildes izmētāšu pa jūsu topiciem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pedējā bildē es viss labāk izskatos
Bubulis kādreiz arī neierodās?
žēl kad man vkr bija jāstrādā,arī būtu pa ilgiem laikiem atbraucis :)
heijā Bubulis smaida!!!
Bubulis jau nu nav no tiem kas neierodās! Viņem vajadzētu par to piešķirt balvu. Vismaz kluba biedra statusu automātiskichaboska rakstīja:Bubulis kādreiz arī neierodās?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right