Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 32
- chevron_right
Gaumes jautājumsDj_Zii rakstīja:vot man atkal patik ar uzacim
BMW forever
jakraso diski ari zelta
KUR tad bez tiem ,tie jau drīz būs sezonas hīts
BMW forever
ja tev nav zelta krasa disku tad tu neka nesaproti no e36
lai izdodas ieceretais.
tas reali ir vienigais veids kaa uzturet perfektu e36. izmantojot katru dienu nevar neko lielaku autinjam izdarit.
tapec ari apsveru tadu domu nakotnee iegadaties kkadu e39 iktienas brauksanai un savejo actat retakiem izbraucieniem, bus vismaz iespeja kartigi sakopt, nebus taa ka obligati sovakar japabeidz lai rit uz darbu varetu tikt
tas reali ir vienigais veids kaa uzturet perfektu e36. izmantojot katru dienu nevar neko lielaku autinjam izdarit.
tapec ari apsveru tadu domu nakotnee iegadaties kkadu e39 iktienas brauksanai un savejo actat retakiem izbraucieniem, bus vismaz iespeja kartigi sakopt, nebus taa ka obligati sovakar japabeidz lai rit uz darbu varetu tikt
...
Kāds negrib mainīties Es zazu pret e34 gribu mainīt
BMW forever
:akmens: kadu zazu mana topika te var apspriest tikai e36 M//pack ar 2,8 un zelta krasas diskus ka ari
parejas lietas PN uz citu topiku
parejas lietas PN uz citu topiku
Šodien nokrasoja sparnu ,,testa varianta ,, ,, E36 vienozimigi krasošu ruby black metallic krasa
rādi redzēt kā izskatās
rita palika zut sodien ena izskatas melna ka ogle bet ka paspidina lukturi ta parlejas no violetas uz sarkanu un melnu vienkarsi interneta bildes nav tuvu tik labi ka dzivaja
Tas tik ar savu zeltu
do redzēt bildes
do redzēt bildes
šitie ir ,ari riktigi labi nez uz r18 ari tadus var dabut
Daži labi diski
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW forever
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …