-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 52
- chevron_right
es tikai meiginu uzmundrinat HAPO, ka vinam vienigajam nav gruti
Nodewu zilacīti metināšanas darbiem. Ar nepacietību gaidu rezultātu. P.S. Alus autobusā ir gards
Gaidam atpakaļ ielās!-HAPO- rakstīja:Nodewu zilacīti metināšanas darbiem. Ar nepacietību gaidu rezultātu. P.S. Alus autobusā ir gards
Nu tad BŪS!!-HAPO- rakstīja:Nodewu zilacīti metināšanas darbiem. Ar nepacietību gaidu rezultātu. P.S. Alus autobusā ir gards
Viss būs čiki, drīz jau bubināsi pa ielām! :)
lidz sim jau bubinaju...tikai ar baigo caurveeju salonaa nezinu..jagaida rezultats tagad. loti ceru,ka ir atrasts jauns,labs metinatajs karoce-laiks raadiis
Sametināts ir. Ar rezultātu esmu apmierināts (priekš tādas summas),un šodien uzlikts jauns ģenerators. Ne jauns,bet pilnībā atrestaurēts :) ļoti gribās ticēt,ka tuvākajā laikā atkal kas nenobīrs. Āmen!
Sliekšņa.
mašinas
buus bet pec maza upgreida. ir sis tas padomaa
Bildes vēsturei pirms špaktelēšanas un krāsu darbiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vismaz viss iet uz priekšu izskatās jau sametināts ok
Tā mēs pašlaik izskatāmies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ljoti labi izskataas... man patik !
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
interesants, vismaz individuāls katrā ziņā
Vienīgais, kas patīk, ir vidējais moldings. Šis jau aizgājis pa traku Ceru, ka nākotnes plāni ir cēlāki
Moldingus tomēr prasās melnā krāsā, kādiem tiem jābūt... Un numuru vajadzētu taisni. Bet ja jau pašam patīk, tad ko gan daudz mums tur runāt.
nekad nesapratīšu kādu baudījumu cilvēki gūst no zilajām lampiņām...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 52