Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 62
- chevron_right
karoče bij man tāda šaize,skaties motora paduškas viena toč būs pārlauzta iekšā! Vizuāli viss ir bumbās,bet kad brauc pa bedrēm vai asāk iešūpina mašīnu,tad dzird tādu kā teici uzgriezni iesitu striķī,kas sitas kkur Reāli rauj augšā autiņu,lien apakšā un skaties vai pa kreisi vai pa labi viena toč būs beigta. palūdz kādam draugam lai kkā pakustina,pašūpina mašīnu,motoru a tu pats tai laikā bāz virsū ķepu tai motora paduškai un jutīsi,ka iekš tās kkas tā kā sitas un tā būs īstā! Es vnk uzreiz nomainīju abas puses,bet nu viena bij normāla un otra bij lupatās,bet nu labāk lai abas jaunas! Pamēģini un pēc tam uzraksti vai bij tā vaina un kā izdevās novērst!
coupe 2.8
Nu, izskatās, ka skaņa ir pazudusi, jo vakardiem vizinājos pa bruģi un neko nedzirdēju.
Es jau arī mēģināju šūpināt mašīnu, bet dēļ cietajām atsperēm ne vella nesašūpoju.
Cerams, ka nevajadzēs atgriezties pie šīs problēmas un nebūs jāčeko paduškas!
Paldies pa info!
Es jau arī mēģināju šūpināt mašīnu, bet dēļ cietajām atsperēm ne vella nesašūpoju.
Paldies pa info!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
a moš vnk bij aizmirsis uz motora kādu atslēgu kas vnk lēnām krita uz apakšu bet nu ceram un turam īkšķus lai nesāk atkal grabēterda rakstīja:Nu, izskatās, ka skaņa ir pazudusi, jo vakardiem vizinājos pa bruģi un neko nedzirdēju.
Paldies pa info!
es ilgi un dikti staigāju riņķī šūpināju un klausījos,servisā piedāvāja man gandrīz vai visas detaļas nomainīt un pat pārdod bumbuku bet beigās mainot eļļu pats kkā aizdomājos roku iebāzt pie paduškas un kāds bij čaļu izbrīns servisā,ka es viņiem nometu padušķas jaunās un teicos lai maina,ka skaņa nāk no tām!
coupe 2.8
ka jau seit mineja vaina ir viena no paduskam! pieej pie motora un kartigi pakrati vinju. man sita ari bija tikai man skana saka paradities kad kartigi uzsilis un paduskas gumija palika mikstaka tad ari sitas pa bedreem un ilgi nevareju saprast kas pa hui..., bet tad netisam atkjlaju. vizuali izstas vesela, betkartigi iekratot motoru var dzirdet nelielus klaudzienus no paduskas sory par oftopiku.m4z rakstīja:nu man tagad top viss skaidrs,jo vakar noņemot buferi izmeklējos un neko tamlīdzigu neredzēju!bet skaidrs tagad, jo man nav kondiška! tātad man vaina būs jameklē noteikti ilgi vel, kādam nav kāds priekšlikums kas varētu izklausīties kā šņorī iesiets uzgrieznis kas iešūpājas un sitas ar metāla klaudzieniem?dogMa rakstīja:Tas ir sausinātājs kondicioniera sistēmai :)
p.s. atvainojos par offtopicu!
ps Erda, labs darbins padarits! ja nevaresi dabut nekur to kronsteinu bamperim, pado zinju un aizsutisu tev, tik pa pasta izdevumiem gan maksasi tu
...
Paldies Armando!
04.09.11. Kad nav ko darīt!
Un vēl divas
Pēdējais labojis erda - 26 Sep 2011, 20:18, kopā labots 3 reizes.
skaists!
pēdējo bildi pat saglabāju,telefonam uz ekrāna būs kak raz
pēdējo bildi pat saglabāju,telefonam uz ekrāna būs kak raz
Tencinu, tapēc visi sarosās ar saviem drapakiem uz 17 sept., lai var vienu mega lielo fočēšanos uztaisīt!
laba foto sesija sanaca, un paldies par bildem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Patiesībā, viena no nopietnākajām kāda ir bijusi,
jo tikšanās mērķis bija braukt fočēties, kas V.Rīgā dažbrīd izvērsās par parādi ārzemniekiem!
Varēja ierēkt!
Nākamreiz vēl līdzi e46 jāizrok kaut kur!
jo tikšanās mērķis bija braukt fočēties, kas V.Rīgā dažbrīd izvērsās par parādi ārzemniekiem!
Varēja ierēkt!
Nākamreiz vēl līdzi e46 jāizrok kaut kur!
Pēdējais labojis erda - 04 Sep 2011, 20:24, kopā labots 1 reizi.
uij cirks tur tocna bija
Labas cenas.
Labas cenas.
Smukas bildes
erda - turpini ražot, lai var acis pamielot!
erda - turpini ražot, lai var acis pamielot!
Kur cilvēkus likāt? Nevienā bildē neredzu svešu cilvēku :)
Bildes super
Bildes super
Kamēr erda bildēja, Kļaviņš ar vāli visus dzenāja prom no kadra
P.S. bildes kā vienmēr perfektas
P.S. bildes kā vienmēr perfektas
nemaz nebiju pamanijis ka bildes nav redzami cilveki pats tagad brinos kur vini palika , it ipasi vecrigas bildesdogMa rakstīja:Kur cilvēkus likāt? Nevienā bildē neredzu svešu cilvēku :)
Bildes super
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …