bayker01_IS

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

24 Apr 2012, 12:51

G1RT5 rakstīja:Auto lai izietu TA ir nepieciesamie liidzekli ir tiiri detaljaas, max 30ls, un nedaudz japametina, par ko nauw jamaksa, ja pasham ir metinaamais... liiks tas auto izskataas 90% deelj taa kruta krasojuma, seetaa ar rulliiti :D Jauni jaunu to4na bamperi netiks pirkti, bet veseli gan jau gaida garzaa...
pēc tā visa kā tu runā un visu zini ,esi laikam viens no viņa biedriem ķūneriem. :D
Diezvai dēļ krāsas mašīna izskatās šķiba un grieza, no krāsas slāņa līnijas nesapisas :emo:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

24 Apr 2012, 18:26

oshels638 rakstīja:Apskatei pats personīgi to auto dienas-divu laikā sataisītu un dabūtu logā, bet runa jau ir par to, ka pats auto jau kā tāds ir nerentabls, nav vērts ielikt 1-2k Ls lai tikai viņu uztaisītu, ja par to naudu jau var nopirkt, ko daudz labāku. Pats par sevi izskatās jau līks un nomocīts, no tāda ir grūti vairs vispār ko tiešām labu uzbūvēt, netiek jau īpašnieks personīgi aizskarts, bet runa iet par pašu auto. Tie paši M-pakas bamperi- it kā virsū viņi tur ir, bet tāpat ir beigti (saspiesti, saplēsti un līki) un nedomāju, ka tiks aizvietoti ar jauniem :gigigi:
Iteresanti kā vien';a, divās dienās tu pārmetināsi abās puses sliekšņus un plus 2/3 grīdas?! :lol:
Profila bilde
m4z

24 Apr 2012, 19:18

erda rakstīja:
oshels638 rakstīja:Apskatei pats personīgi to auto dienas-divu laikā sataisītu un dabūtu logā, bet runa jau ir par to, ka pats auto jau kā tāds ir nerentabls, nav vērts ielikt 1-2k Ls lai tikai viņu uztaisītu, ja par to naudu jau var nopirkt, ko daudz labāku. Pats par sevi izskatās jau līks un nomocīts, no tāda ir grūti vairs vispār ko tiešām labu uzbūvēt, netiek jau īpašnieks personīgi aizskarts, bet runa iet par pašu auto. Tie paši M-pakas bamperi- it kā virsū viņi tur ir, bet tāpat ir beigti (saspiesti, saplēsti un līki) un nedomāju, ka tiks aizvietoti ar jauniem :gigigi:
Iteresanti kā vien';a, divās dienās tu pārmetināsi abās puses sliekšņus un plus 2/3 grīdas?! :lol:
runa jau iet par TA dabūt logā nevis taisīt pa perfekto :D sametina tikai tās vietas kur caurums un viss :D vēsi divās dienās tādā veidā :yes: :hahaha:
Profila bilde
G1RT5
Ziņojumi: 935
Pievienojies: 24 Dec 2011, 18:09
Braucu ar: RS

24 Apr 2012, 23:21

a kaads sakars ar 2-3 dienaam? :doh:
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām . :D
Profila bilde
m4z

25 Apr 2012, 00:03

G1RT5 rakstīja:a kaads sakars ar 2-3 dienaam? :doh:
a kāds sakars tev? :D
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

25 Apr 2012, 00:08

m4z rakstīja:
Bļ* vnk :lol: :lol: :lol:
Te ir tāds čēērnis, ka 10x nocietos neko vnk nekomentēt, bet tagad nevarēju nesmieties :hahaha:
Profila bilde
m4z

25 Apr 2012, 00:31

STUDENTS rakstīja:
m4z rakstīja:
Bļ* vnk :lol: :lol: :lol:
Te ir tāds čēērnis, ka 10x nocietos neko vnk nekomentēt, bet tagad nevarēju nesmieties :hahaha:
man tā pat liekas, jūtos šeit kā kaukādā spama topikā :emo:
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku

25 Apr 2012, 00:52

Man bij lidzigs gadijums, kadu laiku atpakal man bija nopirkts 2golfs. nu totala miskaste bet Pilns tunings. 2 nedelas pazimejos pa laukiem iekritu policijai acis un ta ari kadus 4men nometajas pa setu un pardevu pa 300Ls. Sheit jutams ka pazudis pacietiba vai potencials avariju izraisitajs jo vajag pazimeties.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

25 Apr 2012, 08:41

erda rakstīja:
Elementāri Vatson :lol: Kā jau M4Z minēja, netaisot pa nopietno, apskatei jebko var dabūt cauri, pat beigtus šarnīrus un pirkstus ar presi vai āmuru var saspiest, lai apskatē neko neredz uz ko bieži var iekrist pērkot e39, kur šādi joki tiek saveidoti uz pārdošanu detaļu izmaksu dēļ ;) Ir pat veci žiguļi ar sapuvušām grīdām dabūjuši jaunas TA, metāla gabalus uzkniedējot, ar silikonu izveidojot metinājumam līdzīgas šuves un biezo mastiku pa virsu :lol: Ar šo visu gribēju teikt, ka TA nav nekāda problēma, tikai tā visa ir acu aizmālēšana :gigigi:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

25 Apr 2012, 11:28

man tādas metos nav pieņemas, rakstot, nemaz neiedomājos par pļip pļap remontu!
Profila bilde
Vitalx325
Ziņojumi: 1471
Pievienojies: 21 Apr 2011, 11:46
Braucu ar: Touringiem
Atrašanās vieta: Jelgava, Rūjiena, Kārsava
Reputācija: 3

25 Apr 2012, 11:55

es ar runaju par NORMALU remontu skatei nevis tjap ljap :yes:
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

25 Apr 2012, 13:19

Nekad arī neesmu šādas metodes atbalstījis uz sava auto un vispār, bet tikai izteicu, ka TA ir iespējama ;)
Veiksmigais55555
Ziņojumi: 89
Pievienojies: 27 Apr 2012, 00:44

27 Apr 2012, 01:39

Sakrajas
Tu apzinies, ka tas spoilers jebkurā brīdī var nokrist? Tāpat Tu nenobrauksi ilgāk par slimības lapu. Un ktvai tā pārmetināšana nav nemaz tik lēta kā iedomājies. Ja Tu brauc ar tādu lūzni, tad Tev nebūs naudas (njaaa) :vecis: , lai visu sametinātu utt. Tā mašīna ir patiešām bīstama. Negribu Tevi aizvainot, bet nu ir traki, un ja man ar kko tādu būtu jāparvietojas, noteikti ar to neraklamētos(Nu protams) :gigigi: . Novēlu, lai Tu nāc pie prāta, un, lai Tev dzīvē veicas, un, lai Tu vari braukt ar labu auto :)
Pilnigi saprotu ka ne pa temai, pilnigi garam, bet topikaa taapat jau te "nokartojas'' puse no foruma lietotajiem, tapec neuzskatu par kriminalu izteikt savu viedokli. Es centos kluset, bet izlasot shis ''kundzites'' VISUS izteicienus es paliku sashutuma. Es parlasiju ''kundzites'' topiku, kaa vinja ''vaakoja'' savu auto, un radija meistar klasi :super:
A ko tu pati ar savam rokam savam BMW esi izdarijusi, ka tik gudra esi? Vismaz to zhileti pieskruvet speesi? 3 bildes ieliki un ko? Kas ta pati esi ka spej noteikt kas ir bistama hlamata a kas ne? Ja tavu e36 iedzit laba servi to ar pieskaititu pie bistamam hlamatam! Redzot shi puisha BMW bedigo stavokli, jabut idiotam, lai nesaprastu ka BMW pieder jaunietim, tikai jaunietis lidz 20 gadiem var nopirkt BMW tik kritiska stavokli.
Gribeju izteikt savu viedokli varbut pedejo pat reizi te, bet nu lai ta butu.
Pienjemsim, students, BMW fans, sponsoru nav, budzhets 600ls, panjem e36, puvekli, ar zhileti, ar rusinju, ar aplimetu jumtu, ar saplestu salonu, ar milzigiem planiem sakara ar sho BMW, bet ar plaanu budzhetu, te vinsjh radities nedrikst?
Lasot sho, sanak ka ne :super:
Liels +1 M4Z
Es šito brīžiem te nesaprotu - kā nopērk auto, tā uzreiz pirmajā dienā ir obligāti topiks jāuztaisa un jāparāda sava, ar telefonu bildētā, miskaste. Nezinu kā citiem, bet personīgi man bija kauns uzreiz taisīt sava e36 topiku un izrādīt visiem - lielākā daļa drošvien zin kāds viņš bija sākumā: http://www.bildites.lv/images/8eofc93b1n1nz9rq0m9x.jpg
Saved kaut cik normālā paskatā un tad atrādi...

Pienjemsim, es e36.lv lietoju stipri ilgak pirms man paradijas pirmais e36, lasiju foruma sadaljas, domaju, skatijos aprakstus, par visiem lietotajiem zinu visu, kad beidzot sakraju savam e36, regjistrejos, pirma doma bija atradit visiem savu e36, ka mes esam par vienu vairak, es patiesham esmu fans tam auto, 5 gadi gaidiju, bet palasot forumu sapratu, kad te ir vieta tikai tiem kas iegulda taja e36 milzigos lidzekljus, parejiem, kas nak pec tehniskas palidzibas, vai velas vienk atradit savu auto, kas neplano tur iegast milzums lidzekljus, M bamperos, vai vizualos darbos, te nagaida, sen skaidrs. :super:
Es to puisi pat nepazistu un neredzeju vinja BMW dzive, bet kads vinjsh nebutu tas BMW, vinjsh nav pelnijis tadu kritiku, vel pietam jabut idiotam lai nesaprastu, ka ipashnieks ir jauniets lidz 20 gadiem, tagad tas BMW noteikti norakstits, jo noskanjots uz kautko labaku pec visa ta vinjsh noteikti nav, pat ja sho BMW vinjam neizdotos uzcelt, butu nakamais, ja jus atbalstitu, a ar tadu attieksmi, domaju ka puisim visa velme zuda, nakama BMW vinjam laikam nebus :super: malachi, zhel un kauns jums ka zaudejat lietotaju, nepareize attieksme, slikts administratoru darbs, ka vispar pieljauj tadu foruma piegazhshanu un neko nedarat, uzskatu ka kauns un varu atbraukt un jebkam teikt to acis, vienalga, nevajag visu dzest te ara, visi tak tiekamies, un visi zin kad un kur :)
Veiksmigais55555

27 Apr 2012, 02:13

bayker01 rakstīja:Iegadajos E36 sava ipasuma 1.8 IS coupe
Auto ir 1992gada
M_paka dotaja bridi diezgan kriminala, bet prieksa vasara lai to labotu!
Adas salons diemzel ari bediga stavokli, un griestu vieta ari pielikts omites paklajs, kas stavejis vinai pie gultas :D !
Planots uzlikt blokejoso reduktoru lielaja korpusa!
dubulta klima ar kondicionieri, lietie diski sudigi krasoti auto ari laika :super: m kads ar ruliti krasojis!
dabuju atpakal AC shnicher zimites kas kadu laiku atpakal bij nozagtas!
Nav nekas ko nevaretu izlabot, ta nieks vien ir, redzetas trakakas, pieradi visiem, un pamazam uzcel labu auto vismaz tehniski
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

27 Apr 2012, 08:12

Vienmēr būs kādi lietotāji, kuri nokakās kādu auto, ar to jārēķinās. To var uztvert kā sava veida kritiku, bet, protams, kas par daudz, tas par skādi. Es varbūt arī uzskatu, kas šis eksemplārs (vismaz pagaidām) ir trakākais variants, kāds šeit jebkad bijis, bet es saprotu to, ka cilvēkiem ir savs piegājiens tam, kā jāizskatās auto, viss tas ir "jāizslimo", tāpat kā es izslimoju skaļos izpūtējus un diodītes visur, kur iespējams. Kamēr neizmēģināsi, tikmēr nesapratīsi.
Šī tiešām nav veselīga kritika, vnk. daudzi lietotāji te arī ir ap 20 gadiem, pat zem, tad ko var gribēt par loģisku domāšanu un mutes paturēšanu? Vienmēr ir vieglāk nodirst citu, nekā uz sevi paskatīties.
Veiksmīgais - nekad nevarēsi izkontrolēt to, kā cilvēki domā.. Kā cilvēks domās, tā arī rakstīs. Tas ir tāpat, kā cīnīties pret vējdzirnavām.
Ļoti iespējams, ka šodien pieķeršos un šo topiku uztaisīšu par ordinary topiku, un, ja kāds atkal atvērs pa daudz muti, iedosim atvaļinājumu uz kādu brītiņu.
bayker01
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 14 Apr 2012, 16:23

27 Apr 2012, 13:43

dogMa rakstīja:Vienmēr būs kādi lietotāji, kuri nokakās kādu auto, ar to jārēķinās. To var uztvert kā sava veida kritiku, bet, protams, kas par daudz, tas par skādi. Es varbūt arī uzskatu, kas šis eksemplārs (vismaz pagaidām) ir trakākais variants, kāds šeit jebkad bijis, bet es saprotu to, ka cilvēkiem ir savs piegājiens tam, kā jāizskatās auto, viss tas ir "jāizslimo", tāpat kā es izslimoju skaļos izpūtējus un diodītes visur, kur iespējams. Kamēr neizmēģināsi, tikmēr nesapratīsi.
Šī tiešām nav veselīga kritika, vnk. daudzi lietotāji te arī ir ap 20 gadiem, pat zem, tad ko var gribēt par loģisku domāšanu un mutes paturēšanu? Vienmēr ir vieglāk nodirst citu, nekā uz sevi paskatīties.
Veiksmīgais - nekad nevarēsi izkontrolēt to, kā cilvēki domā.. Kā cilvēks domās, tā arī rakstīs. Tas ir tāpat, kā cīnīties pret vējdzirnavām.
Ļoti iespējams, ka šodien pieķeršos un šo topiku uztaisīšu par ordinary topiku, un, ja kāds atkal atvērs pa daudz muti, iedosim atvaļinājumu uz kādu brītiņu.

auto ir perspektiva bet ir jaremonte un normali prieks sevis nevis prieks TA!

jauninajums auto izskata!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

27 Apr 2012, 13:46

bļēēē ritīgi labs, es ar tā sev gribu :doh:
Veiksmigais55555

27 Apr 2012, 14:39

Es ceru ka tas viss tiks krasots? :D Zhileti nost.
bayker01
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 14 Apr 2012, 16:23

27 Apr 2012, 16:21

tad jau redzes ko krasos un kada krasa!
zilete izsteniba jau ir nonemta un ielikta pardosana!
redzes ko liksu vieta! :D
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

27 Apr 2012, 16:29

Es minēšu - sarkanās detaļas ir no nošķiltā kompota? :rolleyes: