E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 161
- chevron_right
ai tici man-ja vija kljuus pa legal V8 tad vair nekoar vinju nedariishu-nebuu slaika vnk...visu laiku buus jaabraukaa
BMW_The Ultimate Repair Bill
Visu laiku braukājot sanāks bankrotēt ar v8
Tik trak ar jau nav. no oktobra kā vizinos ap 10-14 eur/100 km patēriņšbyrbyr rakstīja:Visu laiku braukājot sanāks bankrotēt ar v8
Normāls patēriņš, man ar 2.8 bija ap 13 eiro/100kmmee rakstīja:Tik trak ar jau nav. no oktobra kā vizinos ap 10-14 eur/100 km patēriņšbyrbyr rakstīja:Visu laiku braukājot sanāks bankrotēt ar v8
Nu, tas bija pārnestā nozīmē domāts, pats saprotu, ka nav kosmoss.mee rakstīja:Tik trak ar jau nav. no oktobra kā vizinos ap 10-14 eur/100 km patēriņšbyrbyr rakstīja:Visu laiku braukājot sanāks bankrotēt ar v8
Īstenībā tā krāsotā viduskonsole izskatās ļoti labi, bezmazvai takā milfs bez grumbām
Un ja vaderi, tad viennozīmīgi alkantras, ar tādu pašu rakstu kā esošie rekaro
Un ja vaderi, tad viennozīmīgi alkantras, ar tādu pašu rakstu kā esošie rekaro
Izliimeeju veel vietinjas kuras nepaguvu un pec exotikas tiks rauts aaraa paklaajs un liimeeta visa griida ar gladen buffer plaaksneem prieksh maximaalas trok6nju samazinashanas salonaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ramyrez - 05 Apr 2015, 01:22, kopā labots 1 reizi.
e60 riitdien darbaa ja buus mieriigi tad arii izliimeeshu durvis visas jo nedaudz pa skalju liekas salonaa priksh šīs klases autoikey07 rakstīja:Respects par ņemšanos ap e36 kamēr braukā ar e60
Alternatīva;)
Once you get block, you never go back...
Ir patiess prieks par padarīto darbu!!!
fantastisks auto
Kraasa! Diski! Ljoti patiik! $$$
Smuki, tik varēja iztikt bez tās lūpas, auto izskatās pārāk "nebraucams"! Protams, ja ar šādu setupu atbrauksi uz Plazu, ņemšu savus vārdus atpakaļ!
d[-_-]b
es ar sho luupu aaraa no kiipenes neizbraukshu-kur nu veel liidz plazaiDj Plosky rakstīja:Smuki, tik varēja iztikt bez tās lūpas, auto izskatās pārāk "nebraucams"! Protams, ja ar šādu setupu atbrauksi uz Plazu, ņemšu savus vārdus atpakaļ!
es ari pret to lupu . gaumes lieta diski gan labi. tie ir tie centrinji kuros iegraveji logo?
Izskatās lieliski, tāpat kā visi izstādē esošie auto!
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
nee tie ir centrinji kuri shodien kiipenee tapa 10.min laikaaboris737 rakstīja:es ari pret to lupu . gaumes lieta diski gan labi. tie ir tie centrinji kuros iegraveji logo?
bet iegraveetie arii ir jau gatavi itkaa:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …