Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 679
- chevron_right

Ap 18iem manīta tumša kupeja pie "Apelsīns auto" servisa boksa vārtiem
Varētu būt Dj_Zii!?!

Varētu būt Dj_Zii!?!

11. novembri redzēta podziņa mūkusalas Maxima ap 13-14 :)

Valmierā līdz kliņķim nosēdināta kūtiņa ar BBS diskiem..
Vakar ap 19:00 Pie olimpiskā centra?
Kāds no šejienes?
Vakar ap 19:00 Pie olimpiskā centra?
Kāds no šejienes?

Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.

Ap 11:00 uz Lāčplēša ielas virzienā uz centru pirms Gogoļa ielas manīts Bērziņa zilais tourings.
Es iznācu ar ručņiku šķērsām pa labi no Gogoļa uz Lāčplēša Salu tilta virzienā ar Toyota Yaris..
Es iznācu ar ručņiku šķērsām pa labi no Gogoļa uz Lāčplēša Salu tilta virzienā ar Toyota Yaris..

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
marux vizinās pa Rīgu, ap 13 Deglava ielā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Johnny rakstīja:Ap 11:00 uz Lāčplēša ielas virzienā uz centru pirms Gogoļa ielas manīts Bērziņa zilais tourings.
Sākumā domāju,kurā brīdī tu mani redzēji,bet tad kad izlasīju ka esi šķērējis ar toyotu uzreiz bija skaidrs.

Vispār bērziņš stalko citus!
Divas reizes pāris stundās satikt.

Divas reizes pāris stundās satikt.

Ā jā,pareiz,tu tak arī šodien tiki satikts.
Vēl arī satikts Rom4iks_328 un HAPO pa gabalu manīts pie darba.

Vēl arī satikts Rom4iks_328 un HAPO pa gabalu manīts pie darba.

Redzēju dzīvajā BukTopa TDS šodien Rīga pie paviljoniem stāvēja, siekala notecēja, acis beidza. Tagad pirkstu nemazgāšu! 

šorīt divreiz redzēts Bērziņš, vienreiz no rita maskavas forštatē un otreiz pec pāris minūtēm pie autoostas , laikam apbrauci sastrēgumu tāpat kā es
biju ar baltu 5 Golfu

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

ja varetu but manakorsa rakstīja:Ap 18iem manīta tumša kupeja pie "Apelsīns auto" servisa boksa vārtiem![]()
Varētu būt Dj_Zii!?!

Ap 19:05 redzēts Dj_Zii braucot no spices virzienā uz Salu tiltu.

Nu, jā, gadījās...rvars rakstīja:marux vizinās pa Rīgu, ap 13 Deglava ielā

Vakar/šodien Beerzins Romciks328, shadowscreen,Brunette, Dj_zii un zeltinsh 

vot tevi gan nemanijuarmis rakstīja:Ap 19:05 redzēts Dj_Zii braucot no spices virzienā uz Salu tiltu.

-HAPO- rakstīja:Vakar/šodien Beerzins Romciks328, shadowscreen,Brunette, Dj_zii un zeltinsh

soriit redzeets Jonijs pie A7 veikal griezoties uz soseju araa, biju ar baltu 5 Golfu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …