3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 99
- chevron_right
Káds nepārdod kupejas pagriezienus oranžā krāsā??
Iespejams garazha metajas, ja nakoshnedelj atgadinasi, varu apskatities.
Liels paldies userim Veilers par lampu un liels paldies userim Kex par diffuzeri
Ui, Svidzins paldies
kadam liepaja nav 6cyl pilna garuma izplude ar divam izejam?
Visi pēc stundas uz Olimpisko centru uz Mairi !!!
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Biju palaidis garam, ka Mairis bus Liepaja
Es noskatijos pa tv! Laba cinja bija!
Biju. 5h garumā lielisks bokss. Kulminācija protams bija Maira uzvara Tas tik ir vecis, točna briedis
Ja taktika bija laut Mairim iztrakoties, nogurt un tad panjemt uz pieredziti, tad shitas joks jau otro gadu pec kartas nesanaca! Mairis izskatijas tiesham labaa forma un godam nosargaja savu titulu!
Es tik nesaprotu, kur tāda enerģija/izturība? 12 raundā klapējās kā pirmajā. KĀ zāle viņu atbalstīja, tas tik bija kautkas
Tas jau tikai logiski, ka atbalstija! Es majas nevareju mierig nosedet un izdvesu visadus trokshnus jutot lidzi! viens chalis toch bija ari pagajshgad, jo vinja saucienus MAAAAIRIS BRIEDIS vareja dzirdet pa visu zaali ari vakar!
Par fizisko Mairim japateicas trenerim...tas vinam ir labs, jo maceja dot pareizos padomus un noradijumus istajos mirklos! Es ticu, ka Mairis vel daudziem pro bokseriem iedos iekshaas!
Par fizisko Mairim japateicas trenerim...tas vinam ir labs, jo maceja dot pareizos padomus un noradijumus istajos mirklos! Es ticu, ka Mairis vel daudziem pro bokseriem iedos iekshaas!
Nu tas cinas pirms Maira kur čaļi mahajas bija smiekligas..pirma jo ipasi
Ebay sturite, originala stuures lenta ar airbagu, 2.8i drosele un slim xenon bloki.
Sent from my Apple Ipad Air
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ziemassvetku tirdzinsh?
Ziemassvētku dāvaniņas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63