Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 68
- chevron_right
Vienmēr laipni
Ja nu kādam noder - pa 30 min tiku cauri.
Cik izmaksā,krāsas pāreģistrēšana uz citu krāsu tehniskajā pasē .?
BMW - Best Motorsport Weapon
Numuru salīdzināšana+ jauna teh. pase. Kaut kas ap 30 eiro.Reinis159 rakstīja:Cik izmaksā,krāsas pāreģistrēšana uz citu krāsu tehniskajā pasē .?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jautājums sekojošs- ar auto tiek ieta apskate, iedod slimībeni uz mēnesi.. pēc nedeļas iet atkal un ieliek 2 par jaunu defektu.. novēršot un ejot 3. Reizi tā paša meneša laikā, jamaksā kā par atkartoto vai pamatparbaudi ?
Atkārtotajā nedrīkst likt jaunus 2niekus...kukulis rakstīja:Jautājums sekojošs- ar auto tiek ieta apskate, iedod slimībeni uz mēnesi.. pēc nedeļas iet atkal un ieliek 2 par jaunu defektu.. novēršot un ejot 3. Reizi tā paša meneša laikā, jamaksā kā par atkartoto vai pamatparbaudi ?
Skaitās atkārtotā manuprāt.
Liek atkartotaja divniekus ja pamana nozimigus defektusZzevsS rakstīja:Atkārtotajā nedrīkst likt jaunus 2niekus...kukulis rakstīja:Jautājums sekojošs- ar auto tiek ieta apskate, iedod slimībeni uz mēnesi.. pēc nedeļas iet atkal un ieliek 2 par jaunu defektu.. novēršot un ejot 3. Reizi tā paša meneša laikā, jamaksā kā par atkartoto vai pamatparbaudi ?
Varbūt man vienmēr ir gadījušies normāli inspektori, bet vienīgais kas ārpus iepriekšējās TA lapas tiek pārbaudīts ir gaismas un varbūt bremzes.zurkae36 rakstīja:Liek atkartotaja divniekus ja pamana nozimigus defektusZzevsS rakstīja:Atkārtotajā nedrīkst likt jaunus 2niekus...kukulis rakstīja:Jautājums sekojošs- ar auto tiek ieta apskate, iedod slimībeni uz mēnesi.. pēc nedeļas iet atkal un ieliek 2 par jaunu defektu.. novēršot un ejot 3. Reizi tā paša meneša laikā, jamaksā kā par atkartoto vai pamatparbaudi ?
Bremzes atkārtotajā nepārbauda, ja pamatpārbaudē nebija ar viņām saistītu defektu, man šķiet.
Laikam tā bija, vairs neatceros. Bet gaismas man tāpat vienmēr pārbauda.Inferno rakstīja:Bremzes atkārtotajā nepārbauda, ja pamatpārbaudē nebija ar viņām saistītu defektu, man šķiet.
Man atkartotaja ielika divi par gaismam un par to ka pusasij nebija viena skruveZzevsS rakstīja:Laikam tā bija, vairs neatceros. Bet gaismas man tāpat vienmēr pārbauda.Inferno rakstīja:Bremzes atkārtotajā nepārbauda, ja pamatpārbaudē nebija ar viņām saistītu defektu, man šķiet.
Norakstot auto par 2017 gadu nodokli man atmaksās? Protams par 7 mēnešiem tikai.
Ceri vien. Aizej uz VID un paprasi naudu atpakaļ... Pēc tam uzraksti lūdzu šeit ko viņi tev atbildēs...kristians2991 rakstīja:Norakstot auto par 2017 gadu nodokli man atmaksās? Protams par 7 mēnešiem tikai.
Viņiem pēc idejas būtu jāatmaksā, jo nodoklis jau ir priekšapmaksa.kristians2991 rakstīja:Norakstot auto par 2017 gadu nodokli man atmaksās? Protams par 7 mēnešiem tikai.
- ikey07
ikey07 rakstīja:Viņiem pēc idejas būtu jāatmaksā, jo nodoklis jau ir priekšapmaksa.kristians2991 rakstīja:Norakstot auto par 2017 gadu nodokli man atmaksās? Protams par 7 mēnešiem tikai.
Pamēģinat un pēc tam pastāstiet kas Jums no tā ir sanācis...
Ko TA vīri saka, ja šofera drošības josta neievelkas atpakaļ?
Jautājums par E46 plautkiem.
Ir 2 par to, ka atšķirīgi šarnīri. Nezinu un neesmu saskāries īpaši ar tiem alumīnija plauktiem, bet esmu dzirdējis, ka kautkādiem plauktiem tās šaras var presēt.
Jautājums, ko darīt? Iepresēt otrā pusē tādu pašu, lai abi ir vienādi? Vai tomēr jāmaina plaukts un jāliek tāds, kuram tāds pats šarnīrs kā otrā pusē?
Ir 2 par to, ka atšķirīgi šarnīri. Nezinu un neesmu saskāries īpaši ar tiem alumīnija plauktiem, bet esmu dzirdējis, ka kautkādiem plauktiem tās šaras var presēt.
Jautājums, ko darīt? Iepresēt otrā pusē tādu pašu, lai abi ir vienādi? Vai tomēr jāmaina plaukts un jāliek tāds, kuram tāds pats šarnīrs kā otrā pusē?
Meyle piedava e46 plauktus kuram var mainit sarnirus
Abas puses liec lai ir vainu presetie vai abas oem plauktus
Abas puses liec lai ir vainu presetie vai abas oem plauktus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62