Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 103
- chevron_right
Da jobtvai, ja visu taisa pa zolīdo, tad bremžu disku aizsargus ar uzliek smukus, šie jau savu nodzīvojuši.
jeezinj
savaa muzhaa neesmu labakus lietotus bremzu disku aizsargus redzejiskaa sie esoshie, nosauc vienu labu iemeslu kapec lai es vinjus mainitu, ok to vienu kam gultni mainiju vareju nomainit, bet sakt graizities vai bojat otru gultni tikai lai nomainitu lietu kas nau jamaina, vienkarsi negribeju to darit
kad bus nepiecieshamiba tad bus jauni nerzas aizsargi
savaa muzhaa neesmu labakus lietotus bremzu disku aizsargus redzejiskaa sie esoshie, nosauc vienu labu iemeslu kapec lai es vinjus mainitu, ok to vienu kam gultni mainiju vareju nomainit, bet sakt graizities vai bojat otru gultni tikai lai nomainitu lietu kas nau jamaina, vienkarsi negribeju to darit
kad bus nepiecieshamiba tad bus jauni nerzas aizsargi
...
Sliņķis Viss ok, tāpat gadiem tādi kalpos!
paceljot so topiku no aizmirstibas..
ir iegutas sadas, tadas lietas, kas man truka lai pabeigtu iesakto. tagat man palielam ir viss kas nepiecieshams lai pabeigtu projektu. ( protams neskaitot jaunas blivites izputejam, hangerus kronsteinus uc miljons sikumus kuri varbbut ir un varbut nau, jo viss jau ir aizgajis parakajaa putraa )
# ieguts lietots m50b20 vienmasnieka, sajuga disks, jaunu netikaas uz paris meneshiem pirkt.
# s50b32 izpludes kolektori, (reali man bija vienalga labak butu njemis no b30, bet nevareja vienk atrast.
# s50b32 kardans
# jauns s54 eljas korkjis. bus smukaks nekaa tas bling bling suds kas man tur ir
protams ari kads kadrs. uzlikaas ari aizm M plaukti, acperes un citi sikumi tam visam apkart kaa ari biju aizskrejis lidz Aivim. un ar pozitivu iznakumu. iepirkaas sievinjai davana. bus vinjai parsteigums kad atbrauks majas pec brivdienam
jau salaboti salona sikuminji, un vel sis tas jasadara un bus zolidi, ceru ka es nepiekjersos vinjam parak nopietni
ir iegutas sadas, tadas lietas, kas man truka lai pabeigtu iesakto. tagat man palielam ir viss kas nepiecieshams lai pabeigtu projektu. ( protams neskaitot jaunas blivites izputejam, hangerus kronsteinus uc miljons sikumus kuri varbbut ir un varbut nau, jo viss jau ir aizgajis parakajaa putraa )
# ieguts lietots m50b20 vienmasnieka, sajuga disks, jaunu netikaas uz paris meneshiem pirkt.
# s50b32 izpludes kolektori, (reali man bija vienalga labak butu njemis no b30, bet nevareja vienk atrast.
# s50b32 kardans
# jauns s54 eljas korkjis. bus smukaks nekaa tas bling bling suds kas man tur ir
protams ari kads kadrs. uzlikaas ari aizm M plaukti, acperes un citi sikumi tam visam apkart kaa ari biju aizskrejis lidz Aivim. un ar pozitivu iznakumu. iepirkaas sievinjai davana. bus vinjai parsteigums kad atbrauks majas pec brivdienam
jau salaboti salona sikuminji, un vel sis tas jasadara un bus zolidi, ceru ka es nepiekjersos vinjam parak nopietni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Labs vismaz prieks ka zinu ka auto ir labas rokas
Un kur tu atradi b32 Izpludi?
Un kur tu atradi b32 Izpludi?
Instagram INDIGAIS
es ari esmu loti apmierinats par darijumu
cerams ka nebus pa daudz jaudas preks sievas, bet nu man jau patik
nopirku no viena forumaa pa 180 eiro, labprat aizvestu vinjam vinjus atpakal un iemestu pa kupri, un pec tam kad vins pieceltos ievilktu velvienreiz ar otru kolektoru ari. teica vienu bet atsutija kauko citu, plus vel kastee ielicis kopaa ar visadiem gruziem tada sajuta ka vins vinjus vija piesejis pie koka lai putniem ziemaa butu kur paslepties
bet sadarisim,kas jadara, nu jau man dusma pargajusi
cerams ka nebus pa daudz jaudas preks sievas, bet nu man jau patik
nopirku no viena forumaa pa 180 eiro, labprat aizvestu vinjam vinjus atpakal un iemestu pa kupri, un pec tam kad vins pieceltos ievilktu velvienreiz ar otru kolektoru ari. teica vienu bet atsutija kauko citu, plus vel kastee ielicis kopaa ar visadiem gruziem tada sajuta ka vins vinjus vija piesejis pie koka lai putniem ziemaa butu kur paslepties
bet sadarisim,kas jadara, nu jau man dusma pargajusi
...
ja nav noslepums no kura usera un saita njemi?
tas labi ka esi apmierinats jo stulbi pardot pazistamam masinu ja nu gadijuma kas noiet greizi domaa vel ka iesmereja vai ka savadak uzmeta
tas labi ka esi apmierinats jo stulbi pardot pazistamam masinu ja nu gadijuma kas noiet greizi domaa vel ka iesmereja vai ka savadak uzmeta
Instagram INDIGAIS
par uzmeshanu un iesmereshanu gan nedomaju, jo ja gadijumaa kas butu, tad pats vien butu vainigs, jo vinju vispar pat neparbaudiju. ticeju ko saki. protams par tadu naudu nevar nopirkt idealu auto, tas ir tocna japiesledz piekompisha japastas kas ir kas bet taa jau viss ir zaibis. bus japieversh uzmaniba abs suknim, tam kaukads gluks kad galigi stipri nospiezh bremzi, bet nu salabosim, tas butu pieskaitams pie sikumiem
edit, tas ir tas kangars DaveG no drivera. vins ir galigais timeveisteris, vins tik pats domaa, ka vins visu zin un maak un ir klasi augstags nekaa citi, nu lai jau domaa
edit, tas ir tas kangars DaveG no drivera. vins ir galigais timeveisteris, vins tik pats domaa, ka vins visu zin un maak un ir klasi augstags nekaa citi, nu lai jau domaa
Pēdējais labojis Armando - 08 Jūl 2014, 10:18, kopā labots 1 reizi.
...
Ja nu vienīgi tad, kad otru garāžu atradīs...yanks rakstīja:jā jā kā tad, otru auto netaisīs
megjini velreizyanks rakstīja:šito teikumu 3x lasīju un neko nesapratuArmando rakstīja: edit, tas ir tas kangars DaveG no drivera. vins ir galigais timeveisteris, vins tik pats domaa, ka vins visu zin un maak un ir klasi augstags nekaa citi, lai jau domaa
...
tad butu parak talu jaiet, un kaukur iet.. tas nau manaa stilaamarux rakstīja:Ja nu vienīgi tad, kad otru garāžu atradīs...yanks rakstīja:jā jā kā tad, otru auto netaisīs
...
Kas notiek?
pagaidam nekas daudz nenotiek. izbaudiju vasaru un vel visam pa virsu sievas kabrio, bet nu lietas saak iegrozities vecajas sliedees.
savakts vienkopus visas detalas lai saliktu kopaa blokji.
vel tik tinte janoperk.
jaunas skruves kaukur nometis esmu ka nevar atrast, bus japanjem velreiz no darba un ari jaatrod kura atvilknee esmu iestadijis loctite tuubinju
ari kads kadrs lai nau tuksha runashana
savakts vienkopus visas detalas lai saliktu kopaa blokji.
vel tik tinte janoperk.
jaunas skruves kaukur nometis esmu ka nevar atrast, bus japanjem velreiz no darba un ari jaatrod kura atvilknee esmu iestadijis loctite tuubinju
ari kads kadrs lai nau tuksha runashana
...
Kruta
Kas ar kabri?
Kas ar kabri?
ar kabri viss ok.
driz tiks mests nost uz ziemu, netik pirkt hardtopu
sobrid censos sev ieskaidrot, ka auto kas garazhaa staav ir #1
driz tiks mests nost uz ziemu, netik pirkt hardtopu
sobrid censos sev ieskaidrot, ka auto kas garazhaa staav ir #1
...
turpinot iesakto, atveleta velviena studinja preks auto.
sagatavots reduktora vaaks un pats elements.
vakam jaunas bukses, blive, orings, sheibinjas.
elementam jaunais 3.73 zobrats pievilkts, karoc kas seko lidz tie zin kas te notiek
sagatavots reduktora vaaks un pats elements.
vakam jaunas bukses, blive, orings, sheibinjas.
elementam jaunais 3.73 zobrats pievilkts, karoc kas seko lidz tie zin kas te notiek
...
Izskatas pa smuko ta tik turpini
So topiku vienmēr neveselīgi bijis skatīties
Malacis
Malacis
nu taa neliels updeits, principa peec.
iegutas dazas lietas sikumus neuzskaitisu bet lielakos atradishu..
067 iisaka reika (3 apgriezienu)
b30 galva ar visiem pricendaliem ieksaa. tiks izmantota iepludene un valve train, karoc atvieglinata varstu sistema manam m50b30 setupam
pats galvanais pirkums transporta problemu delj vel kadu laiku nebus pie manim.
protams ari kads kadrs
iegutas dazas lietas sikumus neuzskaitisu bet lielakos atradishu..
067 iisaka reika (3 apgriezienu)
b30 galva ar visiem pricendaliem ieksaa. tiks izmantota iepludene un valve train, karoc atvieglinata varstu sistema manam m50b30 setupam
pats galvanais pirkums transporta problemu delj vel kadu laiku nebus pie manim.
protams ari kads kadrs
...
No kā ir tā reika?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63