Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 603
- 604
- 605
- 606
- 607
- …
- 1297
- chevron_right
Pldervvis rakstīja:derAģis rakstīja:Jautājums tads vai kopaktam der no sedana spoguļi? Neesmu saskāries ar to!
Problēma , auto nebij pievienota zonde , vakar izdomāju interes pēc piespraust atpakaļ, taču auto uzreiz grib slāpst nost , neturot gāzi pie dzīvības nevar dabūt, labi tālāk atvienoju zondi , bet problema nepazuda , grib slāpt nost , nonācu tik tālu ka ja ir atvienots gmm viss strādā kà nākas , apgriezieni tik nedaudz staigā , bet ja ir pievienots, auto šaudas , un mirst nost , motors strādā nevienmerigi , kur varētu būt problēma ? Vai tiešām no nekā būs jamaina gmm ? 
Interneta diagnostikas vietā labāk aizbrauktu uz īsto!Bogdans rakstīja:Problēma , auto nebij pievienota zonde , vakar izdomāju interes pēc piespraust atpakaļ, taču auto uzreiz grib slāpst nost , neturot gāzi pie dzīvības nevar dabūt, labi tālāk atvienoju zondi , bet problema nepazuda , grib slāpt nost , nonācu tik tālu ka ja ir atvienots gmm viss strādā kà nākas , apgriezieni tik nedaudz staigā , bet ja ir pievienots, auto šaudas , un mirst nost , motors strādā nevienmerigi , kur varētu būt problēma ? Vai tiešām no nekā būs jamaina gmm ?
Ha, paldies. Izradas man tiesi tada pati problema. Sanak ka es varu no spidika uz ews stekeri ieviltk so vadu, lai nevilktu uz motoras telpu, es pareizi sapratu?dogMa rakstīja:Nav obligāti no EWS vilkt. Aizvelc no spidometra melns/balts uz x20 9.pinu vadu, viss būs ok.
Nē, būs jāvelk uz apaļo štekeri pie drošinātāju kastes.
Jautājums tāds :Vai visiem M3 sedana saloniem ir jābūt M3 karogam?
Kads varbut zin vai EVO 8 prieksejos brembo suportus var uzlikt e36 un dabut zem R17 diskiem?
Instagram INDIGAIS
E36 mazajā reduktorā var ielikt iekšas no e34?
Kur m43b18 motoram atrodas 2. detonācijas devējs? Kā tikt klāt vislabāk?
nevarjondzjuks rakstīja:E36 mazajā reduktorā var ielikt iekšas no e34?
pirmais un otrais ir uz viena štepseļa, tākā jāmaina ir abi. ieplūdes kolektora augša toč jāņem nost, tad ar pagarinājumiem var tikt klāt.coronabeats rakstīja:Kur m43b18 motoram atrodas 2. detonācijas devējs? Kā tikt klāt vislabāk?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Kur var iegādāties melnu materiālu griestu un priekšējo stoiku pārlīmēšanai? Interesē kas pēc iespējas tuvāks OEM.
Lūdzu pasakiet, no šiem ir jēga? Cik viņi ir kvalitatīvi? Nav tā ka ja paceļu auto uz augšu tad ir ļoti mīksts un ja nolaižu līdz lejai tad ir taka koks?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
Un cik ir tā diapazona regulēšanā?Edvards77 rakstīja:Lūdzu pasakiet, no šiem ir jēga? Cik viņi ir kvalitatīvi? Nav tā ka ja paceļu auto uz augšu tad ir ļoti mīksts un ja nolaižu līdz lejai tad ir taka koks?
atkarigs,kam gribi izmantot,ielas brauksanai ir ok.... nolaizot lidz zemei ir paciets,kamer svaigas koilas..lidz augsai,diez vai kads no sejienes vares atbildet ka tas ir.. 
race car reziimam neder...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 603
- 604
- 605
- 606
- 607
- …