Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 604
- 605
- 606
- 607
- 608
- …
- 1297
- chevron_right
Man ir uzgriest gandrīz līdz pašai augšai, mazāk švankājās nekā stock.
street mašīnai ļoti labs price/performance variants, vismaz pēc kāda laika arī sapratīsi, kas nepatīk un tad varēsi arī kautko dargāku un jedzigāku pirkt
Ir tadi oriģināli BMW diski līdzīgi Rondell 0058 saliekami,ar dazadiem izmeriem? R17. 
Varbūt kāds zin kurš izgatavo flančus/starplikas? 
M43B16. Kad ir uzsilis motors - motora temperatūras datčiks rāda, kā vajag (uz vidiņu apmēram), kolīdz ierubī grīdā vai paslēgā pečku, tā pļukš uz 0 grādiem, pēc tam lēnām, lēnām uzceļas, bet ne līdz vidum, tikai kāda 1/4. Beigts datčiks?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Šeit ir varianti. Tik pat labi arī pats panelis var gļukot.maartyd rakstīja:M43B16. Kad ir uzsilis motors - motora temperatūras datčiks rāda, kā vajag (uz vidiņu apmēram), kolīdz ierubī grīdā vai paslēgā pečku, tā pļukš uz 0 grādiem, pēc tam lēnām, lēnām uzceļas, bet ne līdz vidum, tikai kāda 1/4. Beigts datčiks?
Termostats varbūt beigts !?maartyd rakstīja:M43B16. Kad ir uzsilis motors - motora temperatūras datčiks rāda, kā vajag (uz vidiņu apmēram), kolīdz ierubī grīdā vai paslēgā pečku, tā pļukš uz 0 grādiem, pēc tam lēnām, lēnām uzceļas, bet ne līdz vidum, tikai kāda 1/4. Beigts datčiks?
Pēdējais labojis Martinix - 18 Aug 2015, 09:21, kopā labots 2 reizes.
Kāds šeit sakars ar termostatu?popop rakstīja:Termostas varbūt beigts !?
Inferno rakstīja:Kāds šeit sakars ar termostatu?popop rakstīja:Termostas varbūt beigts !?
Termostats vaļā un īsti nesilst auto!
Tikko iedod grīdā sāk cirkulēt ātrāk un atdziest, ierubī pečku un arī atdziest
p.s.
man tā bija , tika nomainīts un viss ok
Viņam jau nav problēmu ar dzesi, bet gan ar temperatūras rādījumu.popop rakstīja:Inferno rakstīja:Kāds šeit sakars ar termostatu?popop rakstīja:Termostas varbūt beigts !?
Termostats vaļā un īsti nesilst auto!
Tikko iedod grīdā sāk cirkulēt ātrāk un atdziest, ierubī pečku un arī atdziest
p.s.
man tā bija , tika nomainīts un viss ok
Un kā tad es uzzināju, arī skatoties uz to dačiku.
ES tikai pateicu kā man bija, nesaku ka jāskrien mainīt!
ES tikai pateicu kā man bija, nesaku ka jāskrien mainīt!
Bmw style 42Duuj rakstīja:Ir tadi oriģināli BMW diski līdzīgi Rondell 0058 saliekami,ar dazadiem izmeriem? R17.
Virpotājs, vai 3B motrsportā varēja dabūt un gan jau, ka vēlk kāds tirgo.Dzerve rakstīja:Varbūt kāds zin kurš izgatavo flančus/starplikas?
Liels paldiesmāriņš rakstīja:Virpotājs, vai 3B motrsportā varēja dabūt un gan jau, ka vēlk kāds tirgo.Dzerve rakstīja:Varbūt kāds zin kurš izgatavo flančus/starplikas?
Rīgā, vai posmā Talsi<->Rīga ir kāds šrots ar daudz E36 modeļiem? Meklēju Airbag bloku un vajag tieši pēc koda. 65.77-8386131
Universāla priekšējo slotiņu izmērus lūdzu 
Sveiki! Kāds nevar pateikt,kas noticis,ka bija izņemts spidometrs un vizdrīzāk mazā bija tikusi kaut kā pie spidaka un tagad benzīna bultiņa nokritusi un vietā neieiet! (neceļās,bet krīt lejā visu laiku) Vai var pašrocīgi nostādīt uz tik cik bija?Paldies!
nu jābūt 530/500sandzhus rakstīja:Universāla priekšējo slotiņu izmērus lūdzu
Es domāju, ka sīcis salauzis kaut ko tur, vienkārši dabū citu.vitjazz rakstīja:Sveiki! Kāds nevar pateikt,kas noticis,ka bija izņemts spidometrs un vizdrīzāk mazā bija tikusi kaut kā pie spidaka un tagad benzīna bultiņa nokritusi un vietā neieiet! (neceļās,bet krīt lejā visu laiku) Vai var pašrocīgi nostādīt uz tik cik bija?Paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 604
- 605
- 606
- 607
- 608
- …
- 1297