Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 604
- 605
- 606
- 607
- 608
- …
- 2228
- chevron_right
tā notiek ja to dara bez švammes!kompots rakstīja:Nomazgāt carwash's utt., var tikai putekļus un dubļus, bet "netīrumu slānis" paliek. Kamēr auto slapš to neredz, bet kad nožūst ir redzams ka netīrs vienalga. Bet parasti visi pēc mazgāšanas auto noslauka, un sanāk ka netīrumi tiek nolaucīti nevis nomazgāti. Tapēc mazgāšna tur īsti nesanāk, bet kā apskalošana ir ok.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Braucu uz 100, priekšā nepārsedzams pagrieziens ar kalniņu, no muguras strauji tuvojas viens biezais džips, dzen nost. Jauda jau viņam pietiek lai apdzītu, bet čalim nenoveicās, pretī brauca menti, paņēma ciet
Pagājušo gad, tieši tajā vietā, pirms Ķeguma, viens tāds āksts parāva vienu dzīvību uz citu sauli, un viss tikai dēļ tā, ka ar 100 ir par maz.
Pagājušo gad, tieši tajā vietā, pirms Ķeguma, viens tāds āksts parāva vienu dzīvību uz citu sauli, un viss tikai dēļ tā, ka ar 100 ir par maz.
G1RT5 rakstīja:Nezinu, e39 bes stresa var nomazgaat un ja nav aizaudzis baigi tad var paspeet pat motoru noskalot... Tu jau laikam mazgaa kameer ieraugi kad caurums paradas tapeec 5euro vajag :-D:-D:-DEglitis rakstīja:kkādu kompotu moš var pa 2 jevrām nomazgāt, 34tajam bez 5 tur nav nemaz ko sāktcenas arī tajā iestādē ir mainījušās, takā nav viars interesanti
sent from my 18 button OBC using Tapatalk
nez, sanāk pa granteni dienā metrus 300 nobraukt, gjau ka tapēc, vēl kaŗtīgi arkas vienmēr izskaloju utt. bet pa lielam taisnība vien ir, carwashā tik cik sāli noskalot
Aizbraucat uz normālu moiku, lai puikas nomazgā. Nav ko pist to kapeiku un pēc tam sūdzēties. 
ir divas iestādes kuras apmeklēju, car wash vai mezciema aiz statoil... kadreiz pa 4 ls man veel dzeki paklājiņus mazģaja/sūca.... un smuki visas gumijas apslaucītas bija... aaa, un vēl viena iestāde pie senča , ar ar kerheri un spaini ar ūdeni un visām ķīmijām plunčājamies kādu stundu 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kuram pir bijuši style 5 virsū no e39 ?
Kas par problēmu ? Centrējošie gredzeni maksā kapeikas, centra diametru starpība :
E39 - 74.1; E36 - 72.5;
Tas nozīmē to, ka diskus uzmērīt varēsi arī bez centra gredzeniem, vienkārši nav ieteicams ilglaicīgi bez gredzeniem braukāt - skrūvēm lielāka slodze + stūre metīs un pašam nebūs nekāda prieka.
E39 style 5 ir 7j, līdz ar to arkās ielīdīs un ar to problēmu nebūs.
E39 - 74.1; E36 - 72.5;
Tas nozīmē to, ka diskus uzmērīt varēsi arī bez centra gredzeniem, vienkārši nav ieteicams ilglaicīgi bez gredzeniem braukāt - skrūvēm lielāka slodze + stūre metīs un pašam nebūs nekāda prieka.
Pie kā var aizbraukt izdakterēt smagi gaudojošu pakaļējās rumbas gultni? Haalp plz pipul.
BMW Motorsport International
Siikais? 
Atkarībā kādi style 5, man style 5 uz e39 ir 8j un 9jKurlis rakstīja:Kas par problēmu ? Centrējošie gredzeni maksā kapeikas, centra diametru starpība :
E39 - 74.1; E36 - 72.5;
R15 style 5, paldies tas viss ko gribēju zināt. Izmērus un man apmēram būs jānobrauc 100km bez gredzeniem....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kādam nav padomā kāda sausa vietiņa kur pa zemi pavārtīties, lai izpūtēja stiprinājumu salabotu? 
Plazā? 2 stāvā? 
Es te jau esmu, domāju, naybe kādam Rīgā ir brīva garāža vai kā 
R15 ST 5 nav uz e39 ,bet uz e34,un no e34 gredzenus nevajag,tur centri der.Rudziņš rakstīja:R15 style 5, paldies tas viss ko gribēju zināt. Izmērus un man apmēram būs jānobrauc 100km bez gredzeniem....
mats rakstīja:R15 ST 5 nav uz e39 ,bet uz e34,un no e34 gredzenus nevajag,tur centri der.Rudziņš rakstīja:R15 style 5, paldies tas viss ko gribēju zināt. Izmērus un man apmēram būs jānobrauc 100km bez gredzeniem....
garāža ir, bedres nav, nāksies vien vārtīties pa zemiKon4a rakstīja:Es te jau esmu, domāju, naybe kādam Rīgā ir brīva garāža vai kā
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Tikko arī izpūdēju stiprinājuma vietā atrāvu vaļā 
izpūtēju

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 604
- 605
- 606
- 607
- 608