Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 605
- 606
- 607
- 608
- 609
- …
- 1297
- chevron_right
Cik aptuveni izmaksātu nostrūklot un nokrāsot x-brace ar piekari?
kādam ir kjinas M sliekšņi? nu tjiip abs plastmasas? ka turas klipsos? nost nekrit? nav atskirigi no oem??
un kads kas brauka ar 2.8 ar gazi. cik eur uz 100km vasara un ziema?? cik km ziema janobrauc lai parsledzas uz gazi?
un kads kas brauka ar 2.8 ar gazi. cik eur uz 100km vasara un ziema?? cik km ziema janobrauc lai parsledzas uz gazi?
Čomam ir ķīnas sliekšņi, vasarā biš paplešas un vietām nolec no klipšiem, bet iespējams brāķis.
Par gāzi.. tas atkarīgs, kāds tev motors, cik labs, kā arī kā saregulēts. Man bija 380-420km ar 40L gāzes.
Par gāzi.. tas atkarīgs, kāds tev motors, cik labs, kā arī kā saregulēts. Man bija 380-420km ar 40L gāzes.
Kad man bija gāze, tur ir temperatūra kura tiek ieregulēta sistēmā caur PC kad notiek pārslēgšanās.EJANSONS rakstīja:kādam ir kjinas M sliekšņi? nu tjiip abs plastmasas? ka turas klipsos? nost nekrit? nav atskirigi no oem??
Cik atceros kad pārslēdzās parasti mazliet apgriezieni staigāja kamēr nebija uzsilis virs tā minimuma, uz benzīna viss ok.
Piekritu dogma un ari kada gazes iekarta man piemeram no sakuma bija 10 eur uz 100km bet tagat kadi 6- 7 eurdogMa rakstīja:Čomam ir ķīnas sliekšņi, vasarā biš paplešas un vietām nolec no klipšiem, bet iespējams brāķis.
vai kompotam to kantīti kura ir pie aizmugurē sēdošo kājām, pie bākas, kā remontdetaļu varu ņemt un grirzt no jebkuras virsbūves vai smuki 1:1 derēs tikai no kompota?
oho, man draudzenei 1.8t audi a3 ar 40l 350km velk maksimumsdogMa rakstīja:Čomam ir ķīnas sliekšņi, vasarā biš paplešas un vietām nolec no klipšiem, bet iespējams brāķis.
Ja ir ielikts 2.5 iekš 1.8 is, spidometrs no 2.0
der?
Jā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
MAXIxt Tev pats pateiksValtersZ rakstīja:e46 priekšas beņķi der e36 ?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
nemotoriem kuriem aķītis nāk motortelpā, tajā vietā kur bagažniekā ir aķīša vieta viņam ir tā skava kur iemaucas tas gals kur + un skruvju vieta priekš tā turētāja?
Ar -60mm atsperēm priekšā var iedabūt 205/55/16 ziemenes? j7,5 et38
MierīgiVeilers rakstīja:Ar -60mm atsperēm priekšā var iedabūt 205/55/16 ziemenes? j7,5 et38
Un normāli līkumā iegriezt un pabraukt?edzis rakstīja:MierīgiVeilers rakstīja:Ar -60mm atsperēm priekšā var iedabūt 205/55/16 ziemenes? j7,5 et38
Jautājums zinošajiem:
Digitālā klima, abās zonās temp. uz 16 grādiem uzlikta, AC izslēgts,: uz seju pūš āra gaisu, bet uz kājām un stiklu pūš tā itkā būtu uz max temp. uzgriezts.
kas par problēmu varētu būt un ar ko sākt?
auto 97`gada novembris, ja tas kaut ko maina.
Digitālā klima, abās zonās temp. uz 16 grādiem uzlikta, AC izslēgts,: uz seju pūš āra gaisu, bet uz kājām un stiklu pūš tā itkā būtu uz max temp. uzgriezts.
kas par problēmu varētu būt un ar ko sākt?
auto 97`gada novembris, ja tas kaut ko maina.
Nekas labs tur nav.Edvards77 rakstīja:Lūdzu pasakiet, no šiem ir jēga? Cik viņi ir kvalitatīvi? Nav tā ka ja paceļu auto uz augšu tad ir ļoti mīksts un ja nolaižu līdz lejai tad ir taka koks?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Vai ir krāsas baloniņi ar ko var krāsot audumu, piemēram mašīnā grīdas paklāju, lai mazgājot nenāk nost?
Pie psih-arno vajadzētu būt pat lētāk. Pats braucu ar šitām koilām cena apmierina,un braukšana arī!litrinjsh rakstīja:Nekas labs tur nav.Edvards77 rakstīja:Lūdzu pasakiet, no šiem ir jēga? Cik viņi ir kvalitatīvi? Nav tā ka ja paceļu auto uz augšu tad ir ļoti mīksts un ja nolaižu līdz lejai tad ir taka koks?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
SULAS PAKU PAVELNIEKS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 605
- 606
- 607
- 608