Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 606
- 607
- 608
- 609
- 610
- …
- 2228
- chevron_right
Es visu altezza lampu ,wanbaoli kedu ,krasainu disku varda ,tapat esmu apfainojies uz teffi 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Vai kāds zin, kur Jelgavā var vest žurku uz servisu un nebūs tā, ka kaut ko ķep ļep sataisīs vai arī par skrūvītes apsmērēšanu ar solidolu pajautās 20 eiras.
Servisi ir pilna pēcpuse, bet gribētos dzirdēt viedokļus.
Servisi ir pilna pēcpuse, bet gribētos dzirdēt viedokļus.
http://www.meteo.lv/laiks/?nid=557Rudziņš rakstīja:Es personīgi LV ziņām neticu, ja man pašam interesē tad ieskrienu -> http://www.yr.no/sted/Latvia/Riga/Riga/ ... arsel.html
Ātri, ērti, un vienkārši
Arī, ātri, ērti, un daudz ticamāk.
Prefacelift naasis deres facelift taja garajaa detalja, kur ieliek vinjas?
Kāds nevar ielikt bildi, kurš drošinātājs varētu būt uz atpakaļ gaitas lukturiem ?? Šodien itkā izraustīju visus, un neviens beigts nebija, bet mazums.... 
Ja nedeg atpakaļgaitas lukturi, visticamāk, ka pie vainas ir slēdzis kārbā... Pašam reiz tā bija.
a es jau vairāk par gadu braukāju bez tām atpakaļgaitas gaismām
man ar kkas bij teicis ka pie kārbas vai kārbā nu kkā tamlīdzīgi jāskatās vaina.
man ar kkas bij teicis ka pie kārbas vai kārbā nu kkā tamlīdzīgi jāskatās vaina.
Kur un kā īsti skatīties ?Nixon rakstīja:Ja nedeg atpakaļgaitas lukturi, visticamāk, ka pie vainas ir slēdzis kārbā... Pašam reiz tā bija.
Man no sākuma raustījās uguņi braucot atmuguriski itkā kontakts zustu kamēr atteicās vispār
Tad 100% tas slēdzis.
Atrodas viņš kārbai šoferpusē... Tiec zem auto un skrūvē ārā to slēdzi un liec citu, ejošu!
Atrodas viņš kārbai šoferpusē... Tiec zem auto un skrūvē ārā to slēdzi un liec citu, ejošu!
Tu esi dievsNixon rakstīja:Tad 100% tas slēdzis.
Nē skati izgāju jūnijā lkm, kad aizbraucu uz TA man bij savienots, lai ar sledziti varu ieslēgt.Nixon rakstīja:Tad sanāk, ka bes skates braukā?
Tas skates onkulis prasija ko es tur slēdzu, es tāda saku ka neko... Protams kājas aukstas palika domāju nu ir sūdi...
Ta šis iekāpa mašīnā paskatijās un teica ka tā nevar ,un jābūt kontrollampiņai redzamā vietā pie paneļa, kad ieslēdzu atpakaļgaitu.
Teica, lai braucu uzlieku lampiņu ,ok tā arī izdariju. Pēc 2h piebraucu šis pie manis piegāja, kopīgi ierēcām un ielīmēja man uzlīmi logā
Labāk gateris
nekā sataisīt 
Nekur nekādu gateri neredzu, skati izgāji i noņēmi to lampiņu.
a kā kas tā jums uzreiz gateris.
ka būs laiks ta i sataisīšu
a kā kas tā jums uzreiz gateris.
ka būs laiks ta i sataisīšu
Bet laiks, lai ieliktu to slēdzi bija?
Tās huiņas nomaiņa neprasa vairāk par 5min, protams, ja ir bedre/pacēlājs. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 606
- 607
- 608
- 609
- 610
- …
- 2228