Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 679
- chevron_right

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Rīgā laikam nav iespējams izmest pat līkumu lai kāds jau nebūtu nospiegojis:D Vot nepamanīju Tevi,Tev vajadzēja izlidot ar roceni man priekšā ka Johnnys to izdarīja ,tad ganjau būtu pamanījisKLAVINS rakstīja:šorīt divreiz redzēts Bērziņš, vienreiz no rita maskavas forštatē un otreiz pec pāris minūtēm pie autoostas , laikam apbrauci sastrēgumu tāpat kā esbiju ar baltu 5 Golfu

Šodien HAPO

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Ap 17:00 Dzērbenes ielas neste'ē samāts neocron...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Biju ar daily rAudi A4Dj_Zii rakstīja:vot tevi gan nemanijuarmis rakstīja:Ap 19:05 redzēts Dj_Zii braucot no spices virzienā uz Salu tiltu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Tevi nemaniju ..Churchill rakstīja:Redzēju dzīvajā BukTopa TDS šodien Rīga pie paviljoniem stāvēja, siekala notecēja, acis beidza. Tagad pirkstu nemazgāšu!
Vai tad tik traki + man tgd viena zapaska stāv style 32 16"

p.s
Iesaku nevienam tirgū nepirkt picu , sanāca iegrābties - maz trūka lai brokastis iznāktu

Redzēju pavljuku Jelgavā, nesadūšojos pienākt, jo vajadzēja skriet uz lekciju, bet paklačojos caur telefonu 

To es pamanīju uzreiz, bet tas nemainīja manas domas par tavu BMWBuKTOP rakstīja:Tevi nemaniju ..Churchill rakstīja:Redzēju dzīvajā BukTopa TDS šodien Rīga pie paviljoniem stāvēja, siekala notecēja, acis beidza. Tagad pirkstu nemazgāšu!
Vai tad tik traki + man tgd viena zapaska stāv style 32 16"![]()
p.s
Iesaku nevienam tirgū nepirkt picu , sanāca iegrābties - maz trūka lai brokastis iznāktufuū

PIe "Oskara" zila kupeja laikam ar baltām uzlīmēm. Pats jau zin kas par Oskaru 

satiku siiko Roopažos veikalā!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Neredzēju gan Tevi.KLAVINS rakstīja:soriit redzeets Jonijs pie A7 veikal griezoties uz soseju araa, biju ar baltu 5 Golfu

Shoriit redzeta sabin4iks pie valdemara rimi. :) ap 10.00

dogMa apkart neskataas tik uz celju... braucu blakus ar golfu pa juglas ielu...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!

vina bija skaidra?CrazyFrog rakstīja:Shoriit redzeta sabin4iks pie valdemara rimi. :) ap 10.00

Itka ja bija skaidrā, bet vel divaini paskatijas uz mashinu un nogriezas kautkādā sētā. 

G1RT5 rakstīja:dogMa apkart neskataas tik uz celju... braucu blakus ar golfu pa juglas ielu...

Nemaniju tevi, bet Pec tam sasvicinajos pie Zoom Kopa ar Podzinju ))Agnis rakstīja:Shadowscreens uz vanšu tilta pirms ~15min

Šodien ap 14:00 manits Hapo mašina statoila pie Lmt,bet pašu Hapo neredzeju itka.
viewtopic.php?f=18&t=2190
biju iekšā pēc kafijasbergbmw318 rakstīja:Šodien ap 14:00 manits Hapo mašina statoila pie Lmt,bet pašu Hapo neredzeju itka.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 679