Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 88
- chevron_right
ceru, ka priekš., bamperim lūpa arī būs lakota, melna!?!
Buus gan Un difuzors aizmuguree arii
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bez vārdiem Vienkārši milzīgs darbs ir ieguldīts un lidz ar to sasniegts kolosāls rezultāts Super
krasojums ir
bet tie kiniešu spoguli ar melno pamatni ir grida tapat durvju rokturus kapec vajadzeja pust ar laku tagad ar mašinas moldingiem istisies kopa pec atejas poda ar roza vau
PS orkan es zinu ka tu nevari pardzivot veseligu kritiku un atkal posti tiks dzesti bet nu tas ir mans viedoklis
bet tie kiniešu spoguli ar melno pamatni ir grida tapat durvju rokturus kapec vajadzeja pust ar laku tagad ar mašinas moldingiem istisies kopa pec atejas poda ar roza vau
PS orkan es zinu ka tu nevari pardzivot veseligu kritiku un atkal posti tiks dzesti bet nu tas ir mans viedoklis
Es savu auto veidoju taadu ,lai tas patiktu MAN ,un neviss visiem foruma dailjd......
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tad kapec tu vispar te liec kaut kadas bildes un kaut ko raksti
sory par off topick
sory par off topick
Lai tev buutu ,kur meeli patriit
būs laaaaaaaabs! dzīvē krāsa izskatās vnk megalabi!
un man risinājums ar krāsotajām ručkām un plastmasām ap logiem patīk! vismaz nebūs jāpisās ar visādiem cleaner'iem, lai uzturētu tās daļas melnas, nevis pretīgi pelēkas.
un man risinājums ar krāsotajām ručkām un plastmasām ap logiem patīk! vismaz nebūs jāpisās ar visādiem cleaner'iem, lai uzturētu tās daļas melnas, nevis pretīgi pelēkas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu tā kā man patīk 1 sērijas M. tad krāsa nemaz man neliekās dīvaina :ptakeshi rakstīja:tristuri uzreiz iekrit acis! man tristuri melni nepatiik un tie spoguli arii! pagaidam ta krasa nliekas divajna jaredz ka izskatisies vis kopa kad bus salikts un kaaa dziveee! bet ta malacis!
Tie spīdīgi melnie 3stūri vēl ok, tikai vajadzēja ar oriģināliem spoguļiem. Sānu un buferu moldingus, priekšā nāsis arī tad jākrāso spīdīg melni. Kopskatā varētu diezgan labi izskatīties. Tad toč tas spīdīg melnais akcents izceltos.
BMW
orkān, spoguļus netirgo?
Ar parastajiem spoguļiem būtu megakosmoss Tagad - ļoti smuki
jābūt labam rezultātam :) lai vai kādi spogulji, melnie akcenti, bet svaigs paliek svaigs :)
Es tik iesaku, ko tagad redzu- spiidiigaas melnaas- patiktos mateetas, bet šinī gadījumā prasās arī visus moldingus spīdīgus, savādāk nebūs labi :) nez kā būtu diskiem skruves auto krāsā. vai ar diskiem kādreis kas cits padomaa? principā jau būtu labs, balto aizstaaj ar oranziigo :)
Es tik iesaku, ko tagad redzu- spiidiigaas melnaas- patiktos mateetas, bet šinī gadījumā prasās arī visus moldingus spīdīgus, savādāk nebūs labi :) nez kā būtu diskiem skruves auto krāsā. vai ar diskiem kādreis kas cits padomaa? principā jau būtu labs, balto aizstaaj ar oranziigo :)
Reliņus prasās!
Moldingi paliks ,kaadi ir! Jo ja vinjus nokraaso ,tad vinji vairs nepilda savu funkcijuAgris rakstīja:jābūt labam rezultātam :) lai vai kādi spogulji, melnie akcenti, bet svaigs paliek svaigs :)
Diskiem vidi buus auto kraasaa
Jāpagaida, kad autiņu saliks līdz galam, nomazgās un izvedīs pavasara saulītē pasildīties, tad pie reizes uztaisīt dažus lieliskus snapus.
Piekritu , dienas gaisma - autiņs bus pilnigi cits skats ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Ir labi
Tikko nopirktas divas jaunas riepinjas 235/40 R17
Beidzot iegaadaata lietinja ,kuru mekleeju apmeeram 4 gadinjus
Isteniibaa ljoti liels retums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liels paldies Marihuanam
Isteniibaa ljoti liels retums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liels paldies Marihuanam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 88