Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615
- …
- 1297
- chevron_right
Ja spiedien nav, tad nemaz neļauj ieslēgt kompressoru (slēgšanās on/off or normāli, tā jābūt). Bet var būt sistēmā spiediens ar 150gr no 750, sūknis slēgsies, bet efektivitāte nulle.poweredbygirts rakstīja:problema tada...uzpildiju kondisku...kadu laiku nebija stradajusi,bet sapildija,izgaja ari nopludes parbaudi u.t.t. un viss okey.. sakuma ljoti labi saldeja,bet pagaja apmeram pusotrs menesis un vairak nesalde..
bet spiediens nav pazudis,spriezu pec ta,ka iesledzot komndisku suknis ari iesledzas un strada..nelsegajas ieksa un ara taka tad,kad spiediena nav..
kas varetu but par problemu??
Brauc vēlreiz pārpildi (tb lai pārliecinātos ka noplūdes toč nav).
Ja ar freona daudzumu viss ok, tad skalojam sistēmu (vairumam kondic uzpildes aparātiem ir jābūt tādai funkcijai), ja pēc skalošanas uz laiku viss ok un atkal pazūd, tad apsveicu tevi ar čakaru (nemīl tie kondic stāvēt tukši, gāzes paliekas ļoti pievelk mitrumu, kopā veidojot skābu vidi, visa kondic sistēma no iekšas sarūs). Tad sūcam ārā, piepildam ar slāpekli (uzsūc mitrumu), pāris dienas pabraucam, pēc tam mainam sausinātāju un pildam sistēmu. Ja arī pēc tam neaiziet, sūknis būs pateicis čau.
P.s. Truba pie pečkas vismaz remdena pqliek?
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
trubu netaustiju vel...ok. paldies..
Ir kāds sūtījis/mēģinājis līmēt šo lūpu?
Atsauksmes?
http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-2-5 ... 4881af7639
Atsauksmes?
Sveiki. vai m40b16 ir vienāds startera ievilcējs ar m10b18 no e30?
Sveiki biedri varar apskaidrot! man tek pečkas truba tek! (laikam gumijas gredzenam čaurasma)
(Plastmasas pečka ar pievadtrubām) pie pečkas skaidrs tur uz skrūves turas trubas, bet no kurienes skrūvējas vaļā otrs gals?
No motor telpas?
(Plastmasas pečka ar pievadtrubām) pie pečkas skaidrs tur uz skrūves turas trubas, bet no kurienes skrūvējas vaļā otrs gals?
No motor telpas?
ej te un slaties vai ir vai nav lidzīgi!vienradzis rakstīja:Sveiki. vai m40b16 ir vienāds startera ievilcējs ar m10b18 no e30?
http://bmwfans.info/parts-catalog
Ja masina ir uz mana varda, tad es pielauju, ka apdrosinasu es nevaru panemt uz maates varda kameer auto nebus parasktits vinai vne? Ar senciem izstukju ka nav jegas barot apdrosinasanas ja uz vinu rekinu es gada varu ietaupis 150EUR. Un vai var sanakt kaut kadas problemas, ja es to autinu nolocu un apdrosinasana ir uz mates varda?
P.S., Atvainojos par garumzimju trukumu.
P.S., Atvainojos par garumzimju trukumu.
Tādā gadījumā arī pēc pāris gadiem, kad nomainīsi auto apdrošināšana būs kosmoss (+ņem vērā, ka nekas nepaliek lētāks).
Jo vairāk auto tev būs ar derīgu apdrošināšanu (vismaz 9men gadā), jo ātrāk kāps bm klase un cena strauji kritīs. Pirmie gadi tie sāpīgākie (pašam nepilnus 10g atpakaļ bija 80ls gadā), kad jau padsmitā bm klase ar padsmit euro liekas kapeikas.
Jo vairāk auto tev būs ar derīgu apdrošināšanu (vismaz 9men gadā), jo ātrāk kāps bm klase un cena strauji kritīs. Pirmie gadi tie sāpīgākie (pašam nepilnus 10g atpakaļ bija 80ls gadā), kad jau padsmitā bm klase ar padsmit euro liekas kapeikas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Tatad apdrosinasanu rekina no ta cik tev ilgi pieder auto nevis no ta cik ilgi tiesibas ja? baaac, itka jau nauda ir, bet ir citas vietas kur ieguldit nevis kaut kada overpriced apdrosinasana. 
Izdevīgāk ir jau tagad sākt kačāt BM klasi. Jo agrāk vai vēlāk maksāsi kosmosu,kas to lai zin,iespējams vēlāk maksāsi vairāk nekā tagad. Man arī tagad ir pirmais auto uz mana vārda. Negribās tik daudz maksāt,bet paliek jau pamazām mazāka summa!Andzhish rakstīja:Tatad apdrosinasanu rekina no ta cik tev ilgi pieder auto nevis no ta cik ilgi tiesibas ja? baaac, itka jau nauda ir, bet ir citas vietas kur ieguldit nevis kaut kada overpriced apdrosinasana.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Ir kāds kurš grib šovakar izīrēt piekabi uz diennakti vai 12h? Ar tentu. PM
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ar ko jūs tīrat motortelpu un kādiem paņēmieniem ? 
Skaties motortelpaa, dzineja aizmuguree, 2 vai 3 trubas, atkariba no peckas tipa.markskise rakstīja:Sveiki biedri varar apskaidrot! man tek pečkas truba tek! (laikam gumijas gredzenam čaurasma)
No motor telpas?
Ja pasu motoru, tad nopuus ar brake cleaner un peectam aatri ar gaisu, ja ir kompresors pieejams, ja nav tad jaamocaas ar lupatinjusandzhus rakstīja:Ar ko jūs tīrat motortelpu un kādiem paņēmieniem ?
ari ta daruuKapteinis rakstīja:Ja pasu motoru, tad nopuus ar brake cleaner un peectam aatri ar gaisu, ja ir kompresors pieejams, ja nav tad jaamocaas ar lupatinjusandzhus rakstīja:Ar ko jūs tīrat motortelpu un kādiem paņēmieniem ?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Nekādā gadījumā nemazgā motoru,motortelpu kad motors ir karsts, jo izsmidzinot ķīmiju izžūstot tā atstās pleķus.sandzhus rakstīja:Ar ko jūs tīrat motortelpu un kādiem paņēmieniem ?
To jādara kad tas ir pilnībā atdzisis.
1.Noskalo ar ūdeni, tikai ar zemu spiedienu ap 30cm attātlumā
2.Uzsmidzini kādu attaukotāju, parasti pārdodas Statoilā u.t.t.
3.Sāc slaucīt ar lupatiņu, vai mīkstu birstīti
4.Noskalo motortelpu
5.Izpūt visu ar kompresoru
6.Nožāvē ar lupatiņu
Labrit :)
Kad reize Ropazu iela Riga biji vieta kur var restauret sarniri . Ir tur vel ta vieta, kur tiesi atrodas un varbut kadam ir kontakts talrunis?
Vel mekleju aiznemties bukses izvilksanas instrumentu , Riga vai Jurmala uz vienu diena. Ja sodien varetu dabut bus ideali!
Paldies
Kad reize Ropazu iela Riga biji vieta kur var restauret sarniri . Ir tur vel ta vieta, kur tiesi atrodas un varbut kadam ir kontakts talrunis?
Vel mekleju aiznemties bukses izvilksanas instrumentu , Riga vai Jurmala uz vienu diena. Ja sodien varetu dabut bus ideali!
Paldies
izskatās interesanta, pasūtisandzhus rakstīja:Ir kāds sūtījis/mēģinājis līmēt šo lūpu?
Atsauksmes?![]()
Ropažu 44/46ivoka1981 rakstīja:Labrit :)
Paldies
Tel.22381364
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615