Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 613
- 614
- 615
- 616
- 617
- …
- 1297
- chevron_right
interesē štelle ar ko saspiež vārstu atsperi vai varētu nomainīt vārstu gumijas, varbūt kadam ir jēkabpils, madonas, aizkraukles, vai tuvu šim pilsētam, varbūt būtu iespēja sarunāt aizņemties (uz pāris dienā )vai nopirkt.
Labāk 1% no kaut kā, nekā 100% no nekā.
Pusasis atskiras pusem? Ka zinat kura laba un kura kreisa puse?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
vienādasnuugjis rakstīja:Pusasis atskiras pusem? Ka zinat kura laba un kura kreisa puse?
pusrāmis neder, stabilizators arī nē, un plaukti kur nāk atspres arī laikam nē, pārējais der.Lomax rakstīja:aizmugurejais tilts un piekare no 46 der uz 36 ?
kā atšķirt facelift brilli no pirmsfacelift?
Pēc nāsīm! Pfl ir kantainas nāsis, kā kvadrāts.trakaiszinatnieks rakstīja:kā atšķirt facelift brilli no pirmsfacelift?
to es ļoti labi saprotu ka atšķirās nāsis, bet zinu ka ir pieejamās ķīnas facelift nāsis priekš pfl brilles, un fl nāsis iet pfl brillē, tik stāv šķībi. jautājums paliek par to ka, ja man ir brille un nav nejausmas kādām nāsīm jābūt. ko man jāpērk tagad ir pfl un pf nāsis lai zinātu vai man ir fl brille vai pfl? vairāk par niansēm interesējos.
sanāk ja man tā vieta kur jāiet nāsīm ir vairāk kā kvadrāts tad brille ir PFL?ZzevsS rakstīja:Pēc nāsīm! Pfl ir kantainas nāsis, kā kvadrāts.trakaiszinatnieks rakstīja:kā atšķirt facelift brilli no pirmsfacelift?
tiesi ta, un ja tev ir lieli pagriezieni sparnos tas ari skaitas pre face lift, ja mazini tad facelift, un panelis salana ari atskirastrakaiszinatnieks rakstīja:sanāk ja man tā vieta kur jāiet nāsīm ir vairāk kā kvadrāts tad brille ir PFL?ZzevsS rakstīja:Pēc nāsīm! Pfl ir kantainas nāsis, kā kvadrāts.trakaiszinatnieks rakstīja:kā atšķirt facelift brilli no pirmsfacelift?
Jautājums jums :ieliku 1,6 vietā 1,8 un tagad negriež starteris. Masa uz dzinēju ir. Un paneli visas gaismas arī iedegas. Izmeriju voltus visā mašīnā aizdomīgi zemi. Aķi 11,5 volti bet uz starteri atnāk tikai 3volti. Kas ir vainīgs.?
neiet runa par mašīnu, jo brille vēl nav tikusi līdz auto!Lomax rakstīja:tiesi ta, un ja tev ir lieli pagriezieni sparnos tas ari skaitas pre face lift, ja mazini tad facelift, un panelis salana ari atskiras
Ne gluži. Mazie spārnu pagriezieni parādījās kādu laiku pēc FL.Lomax rakstīja: tiesi ta, un ja tev ir lieli pagriezieni sparnos tas ari skaitas pre face lift, ja mazini tad facelift, un panelis salana ari atskiras
Papistie 8,5 V!edawards rakstīja:Jautājums jums :ieliku 1,6 vietā 1,8 un tagad negriež starteris. Masa uz dzinēju ir. Un paneli visas gaismas arī iedegas. Izmeriju voltus visā mašīnā aizdomīgi zemi. Aķi 11,5 volti bet uz starteri atnāk tikai 3volti. Kas ir vainīgs.?
Slikts kontakts klemmēs, ja tie 11.5V ir uz aķa tieši tad, kad mēģina startēt!
d[-_-]b
Ir forumā kāds cilvēks, kurš var attiecību no e34 reduktora pārlikt e36 vidējā korpusā (abi type 188)? Un varbūt pie reizes arī sametināt, bet tas nav galvenais.
PM
PM
vēljoprojām ar lv auto pa uk var gāzēt 6 mēnešus?
Cik Es zinu tad 3 men max
Tadi 6 men nav pec likuma nemaz bijusi vismaz eiropas savieniba
Instagram INDIGAIS
paldies, nepareizs info atkal saņemtsaivis328 rakstīja:Cik Es zinu tad 3 men max
Ja ilgāk brauc par tiem 3 mēn. un uzgrābjas tad noteikti bargi sodi?
aa ko tur nesaliktNylon rakstīja:Ir forumā kāds cilvēks, kurš var attiecību no e34 reduktora pārlikt e36 vidējā korpusā (abi type 188)? Un varbūt pie reizes arī sametināt, bet tas nav galvenais.
PM
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 613
- 614
- 615