Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 614
- 615
- 616
- 617
- 618
- …
- 1297
- chevron_right
izspiežot sajūgu rodas pretīģa metāliska skaņa, sajūga kurvis vai arī izspiedējgultnis varētu būt metams?
uz pedāli arī jūt nelielu vibrāciju..
izspedējgultnismnilen rakstīja:izspiežot sajūgu rodas pretīģa metāliska skaņa, sajūga kurvis vai arī izspiedējgultnis varētu būt metams?
izpiedej gultnissmnilen rakstīja:izspiežot sajūgu rodas pretīģa metāliska skaņa, sajūga kurvis vai arī izspiedējgultnis varētu būt metams?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
anyone?DSSD rakstīja:kur var nopirkt jaunas aizdedzes atslegas pogas?
tak pastiess ss.lv vai etk.lv vell ir sensons un bm auto ja vari pagaidit tad ieteiktu aliexpress.comDSSD rakstīja:anyone?DSSD rakstīja:kur var nopirkt jaunas aizdedzes atslegas pogas?
http://www.aliexpress.com/af/bmw-key-bu ... =y&catId=0
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Iebrauc kādā servisā un uzprasi, gandrīz visa Liepāja ved pie viena un tā paša cilvēka.Shepis rakstīja:Sveiki, kāds nezinu, kur Klaipēdas pusē restaurē dīzeļa sūkņus?
Nesmu iedzilinajies saja joma , bet vai 2.5 ar turbo iziet TA var ? 
Domāju, ka var, jo mans paziņa vienmēr iziet, viņš Mazdai uzlika turbo.LAKIKS rakstīja:Nesmu iedzilinajies saja joma , bet vai 2.5 ar turbo iziet TA var ?
oks :)Riks* rakstīja:Domāju, ka var, jo mans paziņa vienmēr iziet, viņš Mazdai uzlika turbo.LAKIKS rakstīja:Nesmu iedzilinajies saja joma , bet vai 2.5 ar turbo iziet TA var ?
Turbomotoram atgāzes savādākas.LAKIKS rakstīja:oks :)Riks* rakstīja:Domāju, ka var, jo mans paziņa vienmēr iziet, viņš Mazdai uzlika turbo.LAKIKS rakstīja:Nesmu iedzilinajies saja joma , bet vai 2.5 ar turbo iziet TA var ?
vienkārši nokrāsot ar pistoli, vai ar pulverkrāsu?Walkman rakstīja:Kur var nokrasot diskus un pa kadam cenam?
Hey! Varbūt kāds var iemest linku kur var nopirkt 93 gada kupejas panelim led lampiņas? Vēlams te pat LV. Un pie reizes pilna salona LED apgaismojuma lampiņas?
Beha lido!
Sveiki, varbūt kāds var palīdzēt. Man ir tāda pults kā attēlā, tikai ar manāmi izdilušām pogām, kuru nospiest sagādā aizvien lielākas problēmas, mašīna slēdzas ar atslēgu, bet domāju, ka varbūt ir iespējams to pulti(pults korpusu) nomainīt un atkal varētu slēgt mašīnu ciet un vaļā normāli no distances
Well, it's not going to drift itself!
ebay.comPaiciits rakstīja:Sveiki, varbūt kāds var palīdzēt. Man ir tāda pults kā attēlā, tikai ar manāmi izdilušām pogām, kuru nospiest sagādā aizvien lielākas problēmas, mašīna slēdzas ar atslēgu, bet domāju, ka varbūt ir iespējams to pulti(pults korpusu) nomainīt un atkal varētu slēgt mašīnu ciet un vaļā normāli no distances![]()
Aļo.
Kāds izmērs ir tumbiņām kas atrodas kupejai pie kājām.?
Ar mērlentu itkā 12.4
Bet nu hāzē.
Ar mērlentu itkā 12.4
Bet nu hāzē.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Nevar ebay.com dabūt tieši šos. Tā pati problēma,izdilušas tā kā spiestu izkusušu želeju,lipīgu.ZzevsS rakstīja:ebay.comPaiciits rakstīja:Sveiki, varbūt kāds var palīdzēt. Man ir tāda pults kā attēlā, tikai ar manāmi izdilušām pogām, kuru nospiest sagādā aizvien lielākas problēmas, mašīna slēdzas ar atslēgu, bet domāju, ka varbūt ir iespējams to pulti(pults korpusu) nomainīt un atkal varētu slēgt mašīnu ciet un vaļā normāli no distances![]()
realoem`ā ir kods un svarsMaa rakstīja:Aļo.
Ar mērlentu itkā 12.4
Bet nu hāzē.
Kāds ir tīrijis (BMW idle control valve 13411744713)
stāv/apgriezienu vārstu Un kā labāk to darīt?
stāv/apgriezienu vārstu Un kā labāk to darīt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 614
- 615
- 616
- 617
- 618
- …
- 1297