Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 615
- 616
- 617
- 618
- 619
- …
- 2228
- chevron_right
Atkaribaa cik zems vinjsh tev ir. Ja ljoti, tad vilksies. Ja nee, tad uz bedreem un nestandarta celjiem skaarsies klaat. Man piemeram uz bedreem metaas pret zemi. Ja dzirdi metaalisku skanju, un sitienus liikumos. Tad uzmet aci vai staav tev gumija virsuu. 
Powered by Minhauzens!
Okey, rit pachekoshu, jo neesmu liidzas bembim
tnx:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Esmu atgriezies, no Druvas EVE gonkas jau pirms kādām 4h, esmu izdzēris 72 tējas, un joprojām salstu
Bet gonka bija laba!
Bet gonka bija laba!
Piedalijies ari? šķiet ka redzeju tevi pie statoil.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Analogajam pulkstenim jāspīd kopā ar dash, pelnutrauku utt, vai ne?
Jā, ēst sagribējāsorangeman rakstīja:Piedalijies ari? šķiet ka redzeju tevi pie statoil.
jāRaimis_ rakstīja:Analogajam pulkstenim jāspīd kopā ar dash, pelnutrauku utt, vai ne?
es piedalijos ar sudraboto, priekša melns buferis. Nobraucu jau nenormali slikti, baigi priekšu stuma ara.Rudziņš rakstīja:Jā, ēst sagribējāsorangeman rakstīja:Piedalijies ari? šķiet ka redzeju tevi pie statoil.ne gluži, bet nākamajā gonkā piedalīšos 100%
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Viņus visus neatceros, tie e36 bija pārāk daudzorangeman rakstīja:es piedalijos ar sudraboto, priekša melns buferis. Nobraucu jau nenormali slikti, baigi priekšu stuma ara.Rudziņš rakstīja:Jā, ēst sagribējāsorangeman rakstīja:Piedalijies ari? šķiet ka redzeju tevi pie statoil.ne gluži, bet nākamajā gonkā piedalīšos 100%
Trase atšķirībā no Liepājas bija 100% savādāka, Liepājas gonka spieda uz ātrumu, šeit uz veiklību. + paši rīkotāji vietām bija nolējuši trasi ar ūdeni, un bija pliks ledus. Tāpēc arī daudzi lauza spogulīšus pret salmu kaudzēm, un lidoja pa kurmju sakumiem
Vari uzmest aci karājošā gultņa gumijai. Un izpūtējam.Wildutch rakstīja:Braucot smagi un skalji sitieni pa griidu varetu nakt no kardaana?
Ne vislaik, bet pa brizham,ari liikumaa. Paradijas vakar braucot. Rit jasachinii.
pakara gultnis vai demferis vainigs. It means janjem nost reduktors, ka ari izputejs visa garuma janolaizh uz leju?marux rakstīja:Vari uzmest aci karājošā gultņa gumijai. Un izpūtējam.Wildutch rakstīja:Braucot smagi un skalji sitieni pa griidu varetu nakt no kardaana?
Ne vislaik, bet pa brizham,ari liikumaa. Paradijas vakar braucot. Rit jasachinii.
Jeb kardaanu pa vidu savienojuma vieta ari var atvienot?
Palaid izpūtēju lejā un skrūvē kardānu nost. Vienīgi pirms kardāna daļu atvienošanas atzīmē savstarpējo stāvokli šlicēm, citādi vari tikt pie nepatīkamām vibrācijām 
jūū, tik smuki viss sazīmēts, izstāstīts 
šī bija kādreiz mana mīļākā grāmata
,tikai pa gadiem kaut, kur ir pazudusi.
Labs labs Ridlihs ir pelnījis respect punktus
Kāds var pateikt cik tagad maksā ceļa nodoklis? Pēc kā viņu aprēķina pēc pašmasas, un vai dzinēja tilpumu arī ņem vērā?
Skatījos csdd tur par ceļa nodokli neko neatrod laikam vel nau pārēķinājuši cenas eiro. Un google veca informācija piedāvā 2005g. un 2011g. info. Nēsu te LV gadus 5 dzinis TA tādēļ esu bez poņas?
Skatījos csdd tur par ceļa nodokli neko neatrod laikam vel nau pārēķinājuši cenas eiro. Un google veca informācija piedāvā 2005g. un 2011g. info. Nēsu te LV gadus 5 dzinis TA tādēļ esu bez poņas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 615
- 616
- 617
- 618
- 619
- …
- 2228