Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- chevron_right
Ir lielais uzlikts tagad,(pirms tā bij mazais visu laiku) bet nav no tds jap.. ir doma drīzāk elektrisko ventiku uzlikt muftes vietā.-AF- rakstīja:vakar rosoties ap auto pamanīju mazu niansi, mazo radiātoru- vajag lielāku, tds vai kko tādu, jo tomēr auto nav parastai ikdienai
Nekad īsti nav bijušas problēmas ar šito radiatoru, kas tagad uzlikts..viņš ir pilnībā jauns.
Bet nu laiks ies skatīsimies, paldies par ieteikumu
tas ka nav mazākais jā, bet par to elektrisko ventiku tur jāskatās iemesls kāpēc likt?
Jo labs muftas ventilātors ir vidēji par 20% ražīgāks nekā elektro ventilātors tād apaša diametra, jo muftiniekam lielāki spārni
Jo labs muftas ventilātors ir vidēji par 20% ražīgāks nekā elektro ventilātors tād apaša diametra, jo muftiniekam lielāki spārni
Hmm...nu to gan es nezināju.-AF- rakstīja:tas ka nav mazākais jā, bet par to elektrisko ventiku tur jāskatās iemesls kāpēc likt?
Ņemšu vērā!
Sabinchix rakstīja:Oj kāds tu gudrscipruss18 rakstīja:Runaa ka 2.8 ar noglushitu vanosu un sadalenem uz otru puso apgrieztam
nu bet Tu nevri noliegt,ka tev sadalenes nepareizi sareguletas.
ar kompatu pa brugji
Kad muftes spārniņi paliek jaunā radžukā tad ātri vien tiek pieņemts lēmums to likvidēt. Es tik no pieredzes
Man jau liekas ka 16. Spal neatpaliek no muftes dzesēšanas. Galvenais labus vadus savilkt
Man jau liekas ka 16. Spal neatpaliek no muftes dzesēšanas. Galvenais labus vadus savilkt
tur nav strokers.2.8 ar noglushitu vanosu jo m50 vadiba un nepareizi sareguletas sadalenes,tadelj aut ari neiet
ar kompatu pa brugji
Tev neapnik visu laiku dirst un dirst vienu to pashu ?cipruss18 rakstīja:tur nav strokers.2.8 ar noglushitu vanosu jo m50 vadiba un nepareizi sareguletas sadalenes,tadelj aut ari neiet
Tātad visu reportu par motora likšanu utt...varat redzēt manā FB lapā - http://www.facebook.com/sabinedrift
baumanis rakstīja:Tev neapnik visu laiku dirst un dirst vienu to pashu ?cipruss18 rakstīja:tur nav strokers.2.8 ar noglushitu vanosu jo m50 vadiba un nepareizi sareguletas sadalenes,tadelj aut ari neiet
+++++++++
tak te visu laiku lielāko ties tik dirš. bet dzīve roku spiež un klusē
Sabinčikam jebkurā gadijumā respekt par visu paveikto un to ko viņa dara, malacīte liela
Sabinčikam jebkurā gadijumā respekt par visu paveikto un to ko viņa dara, malacīte liela
Paldies!!!Booogdans rakstīja:tak te visu laiku lielāko ties tik dirš. bet dzīve roku spiež un klusē
Cenšos
Sabinchix rakstīja:baumanis rakstīja:Tev neapnik visu laiku dirst un dirst vienu to pashu ?cipruss18 rakstīja:tur nav strokers.2.8 ar noglushitu vanosu jo m50 vadiba un nepareizi sareguletas sadalenes,tadelj aut ari neiet
+++++++++
kur es kko uzdirsu????????
Sabine,es kko ne ta uzrakstiju??
cilveki gribeja zinat,es pateicu,kas ar jauno dzineeju.shodien tieshi runaju ar dzeku kursh reguleeja vinjai mashinu,taa kaa atlikt dirshanu
ar kompatu pa brugji
Ja runa ir par Ērčija bijušo dzinēju, tad tu tiešām neko nezini.cipruss18 rakstīja:tur nav strokers.2.8 ar noglushitu vanosu jo m50 vadiba un nepareizi sareguletas sadalenes,tadelj aut ari neiet
Spal labaks + pačots no ciema puišiem + 5 HPA_C rakstīja:Kad muftes spārniņi paliek jaunā radžukā tad ātri vien tiek pieņemts lēmums to likvidēt. Es tik no pieredzes
Sabīne, redzēju ka nav shift knob tavam auto, zinu ka ar laiku pierod pie tā, bet uzliec kadu ebay, 10 reiz ērtāk. No pieredzes saku :)
Pēdējais labojis riebeklis - 07 Jūn 2016, 13:28, kopā labots 1 reizi.
Lasīju fb rakstu, tā jau viss super, bet viens jautājums. Ja liek Vems, tad vispār tas skaitās street legal?
SAVAGES CREW
Kāpēc lai nebūtu?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
just asking, sporta vadība itkāJānis.P rakstīja:Kāpēc lai nebūtu?
SAVAGES CREW
visi tik agresiivi
labi,es neko nezinu,dzeki,kad reguleja mashinu vinja arii neko nezin.
un vispar neviens neko nezin,tikai Agnis
labi,es neko nezinu,dzeki,kad reguleja mashinu vinja arii neko nezin.
un vispar neviens neko nezin,tikai Agnis
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65