Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 620
- 621
- 622
- 623
- 624
- …
- 2228
- chevron_right
man galva parak veca un stulba lai es skolaa ietuKurlis rakstīja:Kurā skolā mācies ? Tas kurss tāds padziļināts vai primitīvs ? Vienkārši mums arī māca, bet man tas viss šķiet tik primitīvs, pupu mizas, kamēr citi saka, ka nerubīArmando rakstīja:baac nebushu, man bus pl8 un bus jazesh koledzaa un jaliek exis uz solidworks
es koledzaa uz kursiem eju.
karoc sistema ar pieciem limenjiiem. 5tais ir solidworks expert, tas ir to limenis kas izdomaja to programmu, 4tais limenis tev lauj macit citus, kjip kaa kursu vaditajam.
3 ir vairak kaa vajag, preks darba vietas, otrais ari ok preks darba vietas.
es uzreiz saaku ar otro limeni.
pie kura limenja es apstasos, to redzes, kad apniks tad neieshu vairak
galvanais ka sertifikats bus visa pasaulee atziits
...
Sarkandaugava viena auto dalu pagrabina maniju
Tik tev bik pa talu!
Tik tev bik pa talu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Video: Stigs traucē 'Google' iemūžināt 'TopGear' trasi
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-st ... d=44068035
Pārbaudīju...
Biju gaidījis vairāk degošas gumijas...
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-st ... d=44068035
Pārbaudīju...
Biju gaidījis vairāk degošas gumijas...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis marux - 23 Jan 2014, 19:50, kopā labots 1 reizi.
laikam jau ta vien jadara , jo to farkopu tapat gan jau nereizi neizmantosuelvis' rakstīja:Izmet ara to farkofu un liec difuzoru virsu
Nixon rakstīja:Ir kautkur iespējams nopirkt zilu bākuguni?
Tātad ir iespējams nopirkt.mileniums rakstīja:Sarkandaugava viena auto dalu pagrabina maniju![]()
Tik tev bik pa talu!
ir ir iespejams , pirms 2gadiem ar tadu pa nakti vieteja ciemata drifterus biedeju

Shitaa biedeejot kaadu var arii ielikties ruutainajaa uz paaris gadiembaumanis rakstīja:ir ir iespejams , pirms 2gadiem ar tadu pa nakti vieteja ciemata drifterus biedeju![]()
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Kurš lietotājs savā topikā bija aprakstījis DIY ar durvju abšuvju pārlīmēšanu ? Armando ? Mļe nevaru atrast.
Edit.
Atradu
viewtopic.php?f=21&t=569

Edit.
Atradu
viewtopic.php?f=21&t=569
sasmējos par to kas zem foruma rakstiīts " Mūsu jaunākais lietotājs Drifta_rakjete" 
Jap , beidzu to darīt, kad uzzināju.Karrlo rakstīja:Shitaa biedeejot kaadu var arii ielikties ruutainajaa uz paaris gadiembaumanis rakstīja:ir ir iespejams , pirms 2gadiem ar tadu pa nakti vieteja ciemata drifterus biedeju![]()
![]()
Es pat zinu ,kas vinjsh iryanks rakstīja:sasmējos par to kas zem foruma rakstiīts " Mūsu jaunākais lietotājs Drifta_rakjete"
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
jaa, laikam jau esSancix rakstīja:Kurš lietotājs savā topikā bija aprakstījis DIY ar durvju abšuvju pārlīmēšanu ? Armando ? Mļe nevaru atrast.
Edit.
Atradu
viewtopic.php?f=21&t=569
pasam jau bija piemirsies
...
par rutaino hvz,japamekle likumos,bet sods ir loti apals cipars par zilo,sarkano bakugunu izmantosanu.baumanis rakstīja:Jap , beidzu to darīt, kad uzzināju.Karrlo rakstīja:Shitaa biedeejot kaadu var arii ielikties ruutainajaa uz paaris gadiembaumanis rakstīja:ir ir iespejams , pirms 2gadiem ar tadu pa nakti vieteja ciemata drifterus biedeju![]()
![]()
coupe 2.8
Tikko čoms piezvana un saka gāžam uz Rīgu! Nu neko, jāiedzer kafija, jāapēd kūciņa un jābrauc prom... 
Brauksiet Rīgā CS spelēt? 
Nē, tas idiots pārdeva savu 320i, un tagad brauc pakaļ - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... enxnd.htmlHazard rakstīja:Brauksiet Rīgā CS spelēt?
Tad jau labāk lai e36 nopērk. 
Es viņam teicu, lai kārtīgu e36 nopērk. Bet viņam jau ir bijuši 2gb. 94. gada 325tds un 92. gada 320i. Es ar saku ka viņš nav normāls, bet po*, nav mana nauda. Viņš ņem to eclipsi par 2/3 no tās cenas, un 1/3 kā kredītu. Nez, kad būsim galā nobildēšu 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 620
- 621
- 622
- 623
- 624
- …
- 2228