Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 621
- 622
- 623
- 624
- 625
- …
- 2228
- chevron_right
Zinu kam tas autiņš bijaRudziņš rakstīja:Nē, tas idiots pārdeva savu 320i, un tagad brauc pakaļ - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... enxnd.htmlHazard rakstīja:Brauksiet Rīgā CS spelēt?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
e36 Vienīgais motors kam nav ķēdes ir M40 b18, b16 ? 
Bizness ar eclipsi izpaliek!! Paldies incredit meitenēm kas pa mob. runā vienu, a dzīvē ko citu 
Īstenībā tas ir pat ļoti labi
ar to auto viss nav kārtībā 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
man tāds stulbs jautājums: par ko muusu draugi CP var pieksaiities ja redz ka mauc pa aizsalušu ezeru? 
Ja nav aizliegts attiecīgā ūdenstilpnē, tad neko... Ja ir aizliegts un pie tā ezera nav zīmes, ka tā ir tāda un tāda ūdenstilpne, tad arī neko.
Bet esmu dzirdējis, ka viņi paši uz ezera virsū nebraucot, tā kā, aizsedz numuru ar mākslīgo sniegu, kas ir flakonā un vizinies!
Nost braucot gan Tevi kautkur var sagaidīt.
Palasies te: http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... #last_post
Bet esmu dzirdējis, ka viņi paši uz ezera virsū nebraucot, tā kā, aizsedz numuru ar mākslīgo sniegu, kas ir flakonā un vizinies!
Palasies te: http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... #last_post
Policija atbild par mūsu drošību! Domāju ka šis ir viens no iemesliem par ko piesietos, but who cares ?!
Tas jau pašsaprotami, bet ir dīķi/ezeri, kur nav nekādu aizliegumu un tad var droši braukāt. 
Apmēram skaidrs, tik tā domāju varbūt kādam ir bijusi kāda saskarsme ar CP par šo jautājumu
Gribeeju zinaat par tieshi tur var piesities, vai ar likumu aizliegt pa aizsalušu ezeru u.t.t.
bet nu pa lielam pofig, šonedēļ jāpavizināš būs 
Nixon rakstīja:Tas jau pašsaprotami, bet ir dīķi/ezeri, kur nav nekādu aizliegumu un tad var droši braukāt.
droši ?! Viņi tak atradīs par ko piesieties.
aammmm...Varbut kads var pateikt uz kuriem datumiem apmeram buus Sezonas atklashana? vai vismaz pasakat kuraa datumaa bija 2013 Sezonas atklashana?! 
Instagram - Sandis_e36
Sidnas
Agnis rakstīja:Tā kā jau tradicionāli sezonas atklāšana notiek maijā un tā kā šogad drifta sezonas atklāšana notiek 9-10 maijā un LDK 2. posms 30-31 maijā, es liktu uz to, ka e36 sezonas atklāšana varētu būt 17-18 vai 24-25 maijā...Shreks rakstīja:Ir jau zināms, kad plānojas sezonas atklāšana?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Eu, lieciet uz 24.-25., tad es vismaz jau būšu LV un izgulējies pēc garā ceļaLinda rakstīja:Sidnas
Agnis rakstīja:Tā kā jau tradicionāli sezonas atklāšana notiek maijā un tā kā šogad drifta sezonas atklāšana notiek 9-10 maijā un LDK 2. posms 30-31 maijā, es liktu uz to, ka e36 sezonas atklāšana varētu būt 17-18 vai 24-25 maijā...Shreks rakstīja:Ir jau zināms, kad plānojas sezonas atklāšana?
40 vai 50ls sods max. ir par braukaashanu par uudenstilpni ,ja tanii novadaa tas ir aizliegts peec pashvaldiibas riikojuma !
pats esmu dragaajis ar nonemtiem nummuriem ,kamer zaljie krastaa visus focheeja ,bija ari tadi ,kuriem sods uz maajam atnaaca
pats esmu dragaajis ar nonemtiem nummuriem ,kamer zaljie krastaa visus focheeja ,bija ari tadi ,kuriem sods uz maajam atnaaca
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitaji
vai ta ir taisniba ? 
Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 621
- 622
- 623
- 624
- 625
- …
- 2228