Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 624
- 625
- 626
- 627
- 628
- …
- 1297
- chevron_right
liec no m42 ( is) kolektoru. Bet ne, visi vienadi.Arturs... rakstīja:Kads varbut zin, m43 motoram izpludes kolektori atskiras 1.6 un 1.8 motoriem?
A ko tas m42 kolektors dod īsti uz tādiem parastiem 1.6\1.8?Lācis rakstīja:liec no m42 ( is) kolektoru. Bet ne, visi vienadi.Arturs... rakstīja:Kads varbut zin, m43 motoram izpludes kolektori atskiras 1.6 un 1.8 motoriem?
1.8is ir zirneklis, nedaudz žiperīgāks būs tas 1.6/1.8Garaisss rakstīja:A ko tas m42 kolektors dod īsti uz tādiem parastiem 1.6\1.8?Lācis rakstīja:liec no m42 ( is) kolektoru. Bet ne, visi vienadi.Arturs... rakstīja:Kads varbut zin, m43 motoram izpludes kolektori atskiras 1.6 un 1.8 motoriem?
bosch vadibaLācis rakstīja:96.gada m50b25 motoram ar vanosu, var būt kad simens gan bosch vadība?
Kuejai preFL priekšējie pagriezieni atšķirās no FL ?
Varbut pie vainas tuksgaitas regulators vai kads savienojumsLaurikbmw rakstīja:m50b25 raustas un netur tuksgaitu pec swapa? kads var buut iemesls?
Ja nav liels noslēpums, kads no piederīgajiem organizācijai var pateikt cik apmēram izmaksāja 333 trases īre uz dienu, piemēram, sezonas atklāšanā?!
d[-_-]b
Nu ko sodien nolēmu mainīt termostatu, netīšām salauzu to alumīõnija detaļu kas ir priekšā termostatam. neko braucu pirkt citu, vienigajam bija zstreet, bet nu ta ari ir pedeja reize kad es tur braukšu. Agrāk kad viņš pats tur bija cenas nebija tik kosmiskas, bet ne par to ir runa.
Sobrīd es atgaisojo nedaudz, pirmo reiz, bet vēl aizvien man salona nav siltais gaiss, pieskaroties tām trubām kas iet uz turieni, tikai viena, augšējā, bija karsta, pārējās augstas. vai tas varetu but dēļ neatgaisota lidz galam vai kas cits vainīgs?
Kurš var nomainīt sajūga izspiedējgultni un pa cik?
Sobrīd es atgaisojo nedaudz, pirmo reiz, bet vēl aizvien man salona nav siltais gaiss, pieskaroties tām trubām kas iet uz turieni, tikai viena, augšējā, bija karsta, pārējās augstas. vai tas varetu but dēļ neatgaisota lidz galam vai kas cits vainīgs?
Kurš var nomainīt sajūga izspiedējgultni un pa cik?
Pagriezieni vienādi kupejam/ cabrio visi.Edvards77 rakstīja:Kuejai preFL priekšējie pagriezieni atšķirās no FL ?
Salīdzināšanas pēc ir Biķernieki - http://www.bksb.lv/index.php/pakalpojumi/cenasDj Plosky rakstīja:Ja nav liels noslēpums, kads no piederīgajiem organizācijai var pateikt cik apmēram izmaksāja 333 trases īre uz dienu, piemēram, sezonas atklāšanā?!
333 man šķiet, ka tur skatās pasākuma programmu utt., un tad izvērtē. Pats vienkāršākais piezvanīt viņiem laikam jau.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ok meklēsim vainu!Kapteinis rakstīja:Varbut pie vainas tuksgaitas regulators vai kads savienojumsLaurikbmw rakstīja:m50b25 raustas un netur tuksgaitu pec swapa? kads var buut iemesls?
333 trase uz stundu, ja nemaldos, bija kaut kas uz 120Eur. Ņemot uz ilgāku laiku, parasti piemēro kādu atlaidi, ja ieminies.Dj Plosky rakstīja:Ja nav liels noslēpums, kads no piederīgajiem organizācijai var pateikt cik apmēram izmaksāja 333 trases īre uz dienu, piemēram, sezonas atklāšanā?!
Vai Tu esi pārliecināts, ka izplūdes kolektors no m42 der uz m43?Lācis rakstīja:1.8is ir zirneklis, nedaudz žiperīgāks būs tas 1.6/1.8Lācis rakstīja:liec no m42 ( is) kolektoru. Bet ne, visi vienadi.Arturs... rakstīja:Kads varbut zin, m43 motoram izpludes kolektori atskiras 1.6 un 1.8 motoriem?
Cik es zinu tur nav viss plag&play, jāmaina stiprinājumus.
7 pogu OC rāda tikai +37.5C un viss, nekas nenotiek spiežot citas pogas.. Mans domāt ka viš ir vnk ielikts kā dekors, tā var būt?-vai pajaukt palūrēt čo pa čom 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Gadījumā viņš nerādā - 37C? Ja tā, tad vai nu ir beigts, vai vispār nav āras temperatūras devēja.
Bet ja rāda +37,5C, tad gan es nezinu.
Te ir instrukcija alternatīvā āras temperatūras devēja uzstādīšanai:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=182
Bet ja rāda +37,5C, tad gan es nezinu.
Te ir instrukcija alternatīvā āras temperatūras devēja uzstādīšanai:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=182
Nu tur ir tā ka, neviena poga nestrādā, tb rāda tikai t° un viss.. Man labāk būtu lai viš rādītu tikai laiku piemēram 
Tās pogas jau pa lielam domātas tikai lai laiku iestatītu, tā kā ja neredzi pulksteni Tu nemaz nevari redzēt, ka viņas strādā. Vienīgi šķiet, ka vajadzētu varētu pārslēgt no celsija un fārenheita grādiem temp.
Ja nerāda laiku, tur vnk spuldzīte jānomaina otrā pusē, bet ja patiešām nestrādā neviena poga es domāju, ka pa 5e tepat forumā var atrast citu obc.
Ja nerāda laiku, tur vnk spuldzīte jānomaina otrā pusē, bet ja patiešām nestrādā neviena poga es domāju, ka pa 5e tepat forumā var atrast citu obc.
It's all about the win
Tnx, tāpatām tagad iešu kko paskrūvēt mazliet, pie reizes palūrēšu kas tur ar to OBC notiek.. 7pogu obc vai ta tik lēti? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 624
- 625
- 626
- 627
- 628
- …