Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 625
- 626
- 627
- 628
- 629
- …
- 2228
- chevron_right
poh par visu video, bet sasmējos par sīci 2:45
zexo, sorry, vecīt, es tev pie vārdiem pi****isos, ārzemnieki draugiem.lv nesēž, tie visi ir latvieši kas tur tusē.
Ginekologs, latvietis UK ir imigrants un par viņiem mēs ar zexo arī runājām, pareiz zexo?
Ginekologs, latvietis UK ir imigrants un par viņiem mēs ar zexo arī runājām, pareiz zexo?
Lāzer, ja Tu arī esi emigrants no LV un šobrīd esi UK, tad- jā. Ja esi LV, tad pareizi ir teikt/rakstīt emigrants. Tā, lūk, bet atkal jāsaka diemžēl lielai daļai aizbraucēju kaut kādas normas un likumi ir sveša lieta, tāpēc strīdēties negribu, lai gan Tev gramatika +/- ok. 
Pēdējais labojis Ginekologs - 28 Jan 2014, 23:19, kopā labots 1 reizi.
Eu, a kāds ponts no tās riepu kūpināšanas? Tā ir kaut kāda atkarība pret gumijas smaku? Šoferim no tā ir kaut kādās izjūtas? Meistarība? Es nesaprotu, tad jau labāk ir pamest zem mašīnas vienu dūmeni un ar veselām riepām aizbraukt mājās. Ja plēš, tad plēš!
Ok, nestrīdamies. Imigrants skan sliktāk, emigrants uzreiz skan pēc nabadziņa.Ginekologs rakstīja:Lāzer, ja Tu arī esi emigrants no LV un šobrīd esi UK, tad- jā. Ja esi LV, tad pareizi ir teikt/rakstīt emigrants. Tā, lūk, bet atkal jāsaka diemžēl lielai daļai aizbraucēju kaut kādas normas un likumi ir sveša lieta, tāpēc strīdēties negribu, lai gan Tev gramatika +/- ok.
Tūlīt kāds atnāks un pateiks, ka Tu esi vecsLāzers rakstīja:Eu, a kāds ponts no tās riepu kūpināšanas? Tā ir kaut kāda atkarība pret gumijas smaku? Šoferim no tā ir kaut kādās izjūtas? Meistarība? Es nesaprotu, tad jau labāk ir pamest zem mašīnas vienu dūmeni un ar veselām riepām aizbraukt mājās. Ja plēš, tad plēš!
P.S. es ar jēgu nesaprotu
Haha, vai ne, man emigrants uzreiz asociējas ar kahektisku melnādaino, kas lūdz patvērumu kādai valstij, bet ne jau visi tādi ir.Lāzers rakstīja:Ok, nestrīdamies. Imigrants skan sliktāk, emigrants uzreiz skan pēc nabadziņa.
Laazer, nu vispaar es runaaju par cilveeku vardaa Joeri kursh dzimis un audzis Niiderlandee.
Seezh, un kaa vel seezh arzemnieki dr.lv. Atceries, ir arii frype.com, jeb dr.lv Angliskaa versija. Tapat kaa Lietuvieshu versijas utt. 
Powered by Minhauzens!
Labi braļukas no hard feelings. Yanks, nekāds 18 gadīgs čalis vairs neesmu. Tie kas grib, lai svilina. 
pec ieprieksejiem textiem ipasi vairak pa 18g domaju parejie ar tev nedotu
ps. Maari, ar tadiem kadriem kas veljoprojam grib lai vinjiem uzzimee 20 santimus, ari visiem vietejiem(arvalstis) asociejas vards iebraucejs, to gan nevaretu tik loti attiecinat uz latviesiem, bet leisiem gan
ps. Maari, ar tadiem kadriem kas veljoprojam grib lai vinjiem uzzimee 20 santimus, ari visiem vietejiem(arvalstis) asociejas vards iebraucejs, to gan nevaretu tik loti attiecinat uz latviesiem, bet leisiem gan
...
Man tā liekas zīmuļu pabirdināšana un veco riepu noplēšana... Nekāda baigā māksla jau tur nav, bet process kautkā patīkams.Lāzers rakstīja:Eu, a kāds ponts no tās riepu kūpināšanas? Tā ir kaut kāda atkarība pret gumijas smaku? Šoferim no tā ir kaut kādās izjūtas? Meistarība? Es nesaprotu, tad jau labāk ir pamest zem mašīnas vienu dūmeni un ar veselām riepām aizbraukt mājās. Ja plēš, tad plēš!
Kurš brauks uz ''Rally Liepāja'' ?
Es braucuRolands rakstīja:Kurš brauks uz ''Rally Liepāja'' ?
Kur pie Kuldīgas ātrumposma ir kādi labi līkumi vai tramplīni? 
Ja godīgi tad vēl nēesmu skatījies kur viņi brauks. Draugs vienkārši visu laiku piestrādā,- svilpītē pūtējs, kā arī pa kārtību atbild ceļmalā. Un kur liks viņam braukt, tur mēs brauksim. Tagad viņi tur trenējās jau kuro dienu, un vakar bijām pašā startā, redzējam tikai to - cik nospolē un aizbraucRolands rakstīja:Kur pie Kuldīgas ātrumposma ir kādi labi līkumi vai tramplīni?
Cik maksā lietots ,labi ejoš stūres pastiprinātāja sūknis priekš M43B18 ?
Nixon rakstīja:Man tā liekas zīmuļu pabirdināšana un veco riepu noplēšana... Nekāda baigā māksla jau tur nav, bet process kautkā patīkams.Lāzers rakstīja:Eu, a kāds ponts no tās riepu kūpināšanas? Tā ir kaut kāda atkarība pret gumijas smaku? Šoferim no tā ir kaut kādās izjūtas? Meistarība? Es nesaprotu, tad jau labāk ir pamest zem mašīnas vienu dūmeni un ar veselām riepām aizbraukt mājās. Ja plēš, tad plēš!
http://youtu.be/_OO7LJKkQgA?t=2m
kāds ir jaucis obc ar cirkuli?

Es pat īšti nesaprotu ko tu sakithekukanols rakstīja:kāds ir jaucis obc ar cirkuli?![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 625
- 626
- 627
- 628
- 629
- …