Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 626
- 627
- 628
- 629
- 630
- …
- 2228
- chevron_right
jaucām obc ar cirkuli, lai izņemtu pašu plati no plastmasas korpusa 
Uzmanās, vienam poweristam (arī šite parādās) ir e36 ar m62b44 un izietu TA
tā kā laikam viss ir iespējams tomēr 
Oho, man parasti pietika ar mazu skrūvgrieznītithekukanols rakstīja:jaucām obc ar cirkuli, lai izņemtu pašu plati no plastmasas korpusa
tāds nebija pa rokaiKon4a rakstīja:Oho, man parasti pietika ar mazu skrūvgrieznītithekukanols rakstīja:jaucām obc ar cirkuli, lai izņemtu pašu plati no plastmasas korpusa
Man jau šķiet, ka ja iemanās nepārmetināt nekādus stiprinājumus un nepārvietot vakumņiku, tad ar TA nevajadzētu būt problēmām, jo dzinējs var bū rezerves daļa, līdz ar to to nekas neaizliedz mainīt, galvenais, lai tas ir saderīg bez virsbūvēs un bremžu sistēmas pārbūves, šķiet kautkā tā bijaRidlihs rakstīja:Uzmanās, vienam poweristam (arī šite parādās) ir e36 ar m62b44 un izietu TAtā kā laikam viss ir iespējams tomēr
Man pagājušo ziemu bija kaut kas tamlīdzīgs, tikai paveicās ar to, ka neaizgāja līdz degšanai. Bet viennozīmīgi kvēlojoši sarkans gan bija.
Beigās tā problēma manam autiņam izrādījās tā, ka zonde error'u kaut kādu meta
Nodzēsa error'u un pazuda arī karšana.
kādam šeit vēl tracina tupā basic pečka? Ārā -padsmit°c bet lai tieši virsū pūstu karstu gaisu, un nevar uzregulēt normāli. Vai nu pussilts (drīzāk pusatdzisis), vai arī silts tikai uz logiem vai kājām. Nu wataf*k.
BMW Motorsport International
Zin kas besii vairaak? kad pechka pa visiem galiem dod araa tikai remdeni aukstuFORWOX rakstīja:kādam šeit vēl tracina tupā basic pečka? Ārā -padsmit°c bet lai tieši virsū pūstu karstu gaisu, un nevar uzregulēt normāli. Vai nu pussilts (drīzāk pusatdzisis), vai arī silts tikai uz logiem vai kājām. Nu wataf*k.![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sorry, bet man šķiet, ka par to vēl kaitinošāk ir analogā klima, kurai beigta vadības bloka rezultātā ir tipiski jebkurā brīdī ieslēgt max ātrumu ventilatoram un max karstumu pa visām malām (nevar izslēgt, var tikai nomainīt, uz kurieni pūš), un tas viss vēl vasaras karstumā, Vācijā uz bāņa korķī, kad ārā saulē ir +45°CBurbul1s rakstīja:Zin kas besii vairaak? kad pechka pa visiem galiem dod araa tikai remdeni aukstuFORWOX rakstīja:kādam šeit vēl tracina tupā basic pečka? Ārā -padsmit°c bet lai tieši virsū pūstu karstu gaisu, un nevar uzregulēt normāli. Vai nu pussilts (drīzāk pusatdzisis), vai arī silts tikai uz logiem vai kājām. Nu wataf*k.![]()
![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Kā tad,vēl kaitinošāk,ka darbā rokas un kājas salst,bļe 
Nu nez, švīstoša pakaļa manuprāt ir nedaudz sūdīgāk, protams, atkarīgs, kas par gadalaiku(e)Rolish rakstīja:Kā tad,vēl kaitinošāk,ka darbā rokas un kājas salst,bļe
Protams savs labums jau bija no aukstuma,vismaz miegs naktī nenācaa, ovarēja rukāt
Tad jau tikpat kaitinoshi, ka digitalaja klima rada, ka 32gradi, bet isteniba tikai kadi 20. Lidz 32 vel taalu:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Pabrauc kādi brīdi redlainā, ātri salons uzsils līdz 32C
Savediet dzesēšanas sistēmu kārtībā un nebūs problēmu
Man ikdienā stāv uz 23C un tāpat bieži slēdzu nost, lai uz kājām nepūš, jo pa karstu sāk palikt.
it means what? man motors labi uzsilst, tosols nezuud, viss okey itka;DdogMa rakstīja:Pabrauc kādi brīdi redlainā, ātri salons uzsils līdz 32CSavediet dzesēšanas sistēmu kārtībā un nebūs problēmu
Man ikdienā stāv uz 23C un tāpat bieži slēdzu nost, lai uz kājām nepūš, jo pa karstu sāk palikt.
Runājat vēl! Man paliek interesanti.Kon4a rakstīja:Man jau šķiet, ka ja iemanās nepārmetināt nekādus stiprinājumus un nepārvietot vakumņiku, tad ar TA nevajadzētu būt problēmām, jo dzinējs var bū rezerves daļa, līdz ar to to nekas neaizliedz mainīt, galvenais, lai tas ir saderīg bez virsbūvēs un bremžu sistēmas pārbūves, šķiet kautkā tā bijaRidlihs rakstīja:Uzmanās, vienam poweristam (arī šite parādās) ir e36 ar m62b44 un izietu TAtā kā laikam viss ir iespējams tomēr
tak daudzko drīkst pārbūvēt, tikai daudzi, cik saprotu, ir par slinku lai uzzīmētu pāris rasējumus. Visi grib visu iemest pa tiešo un piespraust vadu un vis.
Nixon rakstīja:Runājat vēl! Man paliek interesanti.Kon4a rakstīja:Man jau šķiet, ka ja iemanās nepārmetināt nekādus stiprinājumus un nepārvietot vakumņiku, tad ar TA nevajadzētu būt problēmām, jo dzinējs var bū rezerves daļa, līdz ar to to nekas neaizliedz mainīt, galvenais, lai tas ir saderīg bez virsbūvēs un bremžu sistēmas pārbūves, šķiet kautkā tā bijaRidlihs rakstīja:Uzmanās, vienam poweristam (arī šite parādās) ir e36 ar m62b44 un izietu TAtā kā laikam viss ir iespējams tomēr
stasti velNixon rakstīja:Runājat vēl! Man paliek interesanti.Kon4a rakstīja:Man jau šķiet, ka ja iemanās nepārmetināt nekādus stiprinājumus un nepārvietot vakumņiku, tad ar TA nevajadzētu būt problēmām, jo dzinējs var bū rezerves daļa, līdz ar to to nekas neaizliedz mainīt, galvenais, lai tas ir saderīg bez virsbūvēs un bremžu sistēmas pārbūves, šķiet kautkā tā bijaRidlihs rakstīja:Uzmanās, vienam poweristam (arī šite parādās) ir e36 ar m62b44 un izietu TAtā kā laikam viss ir iespējams tomēr
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 626
- 627
- 628
- 629
- 630
- …
- 2228